- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
napayım kuzum. öksür öksür bi hal oldum. bi iyilesemedim sen naparsın?limoncicegi41 giiiii ne ediyonnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napayım kuzum. öksür öksür bi hal oldum. bi iyilesemedim sen naparsın?limoncicegi41 giiiii ne ediyonnn
Adıyla yaşasın canım çok güzel düşünmüşsünüzben muhammed ali de cok israr etsemde esim
hamza olacak dedi
Hz.Hamza asigi kendisi velasil
Muhammed Hamza olacak
Geçmiş olsun canımnapayım kuzum. öksür öksür bi hal oldum. bi iyilesemedim sen naparsın?
Çorumdayım ben tedavi görmüyorum henüz 1 ay önce kalp durması sebebiyle kürtaj olmuştum bundan sonra ne tedavi olcak bilmiyorumSiz
nerde tedavi görüyorsunuz
Satın aldık abla aslında satın almakta değil de eşim babasıyla kereste işi yaptığı için kereste karşılığı daire denk geldikçe daire alıyorlar satıyorlar bu sefer satmadı kayınpederim piyasa kötü diye kiracıya da vermek istemedi yeni evi ondan biz geçicez Allah izin verirse.Evi satın aldınız değil mi? Güle güle oturun, en büyük mutlulukları yasayın yeni evinizde inşallah. Canım yakında adet olursun . Adet oldugunda doktorundan amh ve fsh da baksın olur mu o yazmazsa seb iste mutlaka
Geçmiş olsun abla kendine dikkat er bu aralar özellikle nar ve havuç yemeyi ihmal etmenapayım kuzum. öksür öksür bi hal oldum. bi iyilesemedim sen naparsın?
anam okadar vitamin aliyosun hala nasil hasta olmayi beceriyosun gizz :)napayım kuzum. öksür öksür bi hal oldum. bi iyilesemedim sen naparsın?
hayirli olsun gule gule oturunSatın aldık abla aslında satın almakta değil de eşim babasıyla kereste işi yaptığı için kereste karşılığı daire denk geldikçe daire alıyorlar satıyorlar bu sefer satmadı kayınpederim piyasa kötü diye kiracıya da vermek istemedi yeni evi ondan biz geçicez Allah izin verirse.
Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah bu ev bize iyi gelir
Bu ara da adet oldum bugün ama çok az oluyorum nedendir ki?
:) sagol canimAdıyla yaşasın canım çok güzel düşünmüşsünüz
Geçmiş olsun canım
Aminn inşallah. Hayırlı Cuma’larhayirli cumalar
Rabbim evlat isteyen kullarinin
su mubarek gunde dualarini kabul eylesin.
kucaklarini doldursun Rabbim Amin Amin Amin
Amin amin amin saol canım dileyen herkese versin RabbimHayırlı olur inşallah canım
Teşeklür ederim daha iyisi sizin olsun ablahayirli olsun gule gule oturun
Güle güle otur canım yeni evde bebiş sağlıkla gelsin inşallahSatın aldık abla aslında satın almakta değil de eşim babasıyla kereste işi yaptığı için kereste karşılığı daire denk geldikçe daire alıyorlar satıyorlar bu sefer satmadı kayınpederim piyasa kötü diye kiracıya da vermek istemedi yeni evi ondan biz geçicez Allah izin verirse.
Adıyla yaşasın çok güzel düşünmüşsunuzben muhammed ali de cok israr etsemde esim
hamza olacak dedi
Hz.Hamza asigi kendisi velasil
Muhammed Hamza olacak
Çok geçmiş olsun canım ballı zencefil tuket iyi gelir öksürüğenapayım kuzum. öksür öksür bi hal oldum. bi iyilesemedim sen naparsın?
Hayırlı ugurlu olsun canım, wndişe etme yarın artar ilk gün benimde cok az gelirSatın aldık abla aslında satın almakta değil de eşim babasıyla kereste işi yaptığı için kereste karşılığı daire denk geldikçe daire alıyorlar satıyorlar bu sefer satmadı kayınpederim piyasa kötü diye kiracıya da vermek istemedi yeni evi ondan biz geçicez Allah izin verirse.
:)))) doğru diyorsun kuzum aynen bende öyle diyorum kendime. Uygularım dediklerini. İçim dısım bal zencefil limon olduanam okadar vitamin aliyosun hala nasil hasta olmayi beceriyosun gizz :)
saka saka
nediycem sana siyah turpu oyup altini steril edilmis bir igneyle yada catalin ucuyla del kucucuk bardaga oturt icine bal koy o aksin bardaga sonra o bali ye.
birde sadece yarim limonla 1 corba kasigi bali karistir sulanuyo o gidip geldikce onu ic .
geciyo ama gecmedi diye birakma 1 gunde bikac gun yaparsan fayda gorursun zarari olmaz bal sonucta.
Allah sifa versin artik griplerde bi tuhaf gecmiyo
Evet kuzum denedim çok işe yaramadı . İçim o kadar dolmuş ki nefes alamıyorum . Hırıltılı hırıltılı oluyorÇok geçmiş olsun canım ballı zencefil tuket iyi gelir öksürüğe
Kuzum. Niye öyle oluyormus ki? Sen riskli doğum uzmanına gidiyorsun değil mi? Sakın üzülme bi çom kişide olmuş öyle ama sağlıkla dünyaya gelmişler. Dualarımda olacaksın kuzumKızlar ben sizden dua beklerim rahim ağzım baya kısalmış. Tuvalet dışında kalkmam yasak var olan ilaçlarıma yenileri eklendi.