- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
12 gun sonra dedileer ama o kadar sabredebilir miyim bilmemtest için kaç gün bekleyeceksin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 gun sonra dedileer ama o kadar sabredebilir miyim bilmemtest için kaç gün bekleyeceksin canım
canım tecrübelerime gçre yumurtlama akıntımın en yogun oldugu gün yumurtlamıs oluyorum takıp edıyorum dogruda cıkıyor yanı 14 gün sonra adet oluyorum. buna gore senınde o akıntıyı gordugunde yenı yumurtladıgını dusunuyorum. umarım o dönemi degerlendırmıssınızdır. bunlar dısında o kadar erken belırtı olacagını sanmıyorum.Ovulasyon testi kullanmadim cunku karar verdigimizde telefonumdaki uygulamaya gore ovulasyon haftama giriyordum, birden basladik calismalara. ilk birliktelikten sonraki gun kasik agrim basladi, iki gun surdu. Fakat hic akintim olmadi. Ovulasyon haftamin bitimine yakinda yumurta aki kivaminda akintim basladi ama normal oldugumdan cok daha az miktarlarda. Kasik agrimda ara ara devam ediyor. Normalde bu kadar uzun sureli agrimazdi. Bide sehir degisikligi yapmistik 2 gunlugune, bagirsaklarda gaz sancisindan duramadim iki gun boyunca da. tum bu bahsettiklerim ovulasyon haftam icinde olanlar yani 1 haftada. Biliyorum bu kadar erken belirti olmaz ama sizinde bu tarz seyler oldu mu onu merak ettim? Ya da ben yeni mi yumurtlamis oluyorum akintidan dolayi?
doktor ne dedi yatacaksın falan mı dedi ağır iş yapma zaten dinleniyorsn demi12 gun sonra dedileer ama o kadar sabredebilir miyim bilmem
günlük aktivitelerini yap ama yorucu ıslerden kacın , agır kadırma, yukarlara uzanma dedı arada yat arada yürüyüş yap ama cok uzun yuruyusler olmasın dedı. bı de ılgınctır bu gece ilişki önerdi . onu hıc anlamadım.doktor ne dedi yatacaksın falan mı dedi ağır iş yapma zaten dinleniyorsn demi
canım tecrübelerime gçre yumurtlama akıntımın en yogun oldugu gün yumurtlamıs oluyorum takıp edıyorum dogruda cıkıyor yanı 14 gün sonra adet oluyorum. buna gore senınde o akıntıyı gordugunde yenı yumurtladıgını dusunuyorum. umarım o dönemi degerlendırmıssınızdır. bunlar dısında o kadar erken belırtı olacagını sanmıyorum.
canım tecrübelerime gçre yumurtlama akıntımın en yogun oldugu gün yumurtlamıs oluyorum takıp edıyorum dogruda cıkıyor yanı 14 gün sonra adet oluyorum. buna gore senınde o akıntıyı gordugunde yenı yumurtladıgını dusunuyorum. umarım o dönemi degerlendırmıssınızdır. bunlar dısında o kadar erken belırtı olacagını sanmıyorum.
kiz ne isin var burda cik ozaman doktoru dinle git calis :))))günlük aktivitelerini yap ama yorucu ıslerden kacın , agır kadırma, yukarlara uzanma dedı arada yat arada yürüyüş yap ama cok uzun yuruyusler olmasın dedı. bı de ılgınctır bu gece ilişki önerdi . onu hıc anlamadım.
senden naberI am mad cok cok tebrik ederim, cok mutlu oldum. Devami da hayirlisiyla, saglikla devam etsin
Cnm çok sevindim Rabbimin mucizesi sonsuz inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin RabbimAbla duydum kalp atışını duydum Allah’ıma şükürler olsun bu bir mucize çok şaşkınız
o zaman yakalamıssınızdır o gunlerı . inşallah hayırlısıyla olur canımbu sefer akintim cok fazla olmadigi icin anlayamadim, yani adetten hemen sonra da akintim oldu ama o yumurta aki kivaminda degildi diye hatirliyorum. O haftayi degerlendirmedik. Ama cok az yumurta aki kivaminda geldigi zaman en yogun oldugu gunden bir gun once ve bir gun sonra denedik
ahahahah ya canım valla cok sacma geldı. transfer yaptı pesınden ılıskı ne alaakaaakiz ne isin var burda cik ozaman doktoru dinle git calis :))))
o zaman yakalamıssınızdır o gunlerı . inşallah hayırlısıyla olur canım
bilmem ki baktinmi netten hic vardir bildigi her yolu denettiriyo:)ahahahah ya canım valla cok sacma geldı. transfer yaptı pesınden ılıskı ne alaakaaa
Ben iyiyim cok sukur, bugun doktora gittik. Tup bebek tedavisine basliyoruz. Bakalim insallah hayirlisiyla guzel olur. Sen nasilsin :)senden naber
hayirlisi olsun Rabbim emeklerinin karsiligini versin inisAllah. ben iyiyim Sukur ayni Allah im bugunumu arattirmasin AminBen iyiyim cok sukur, bugun doktora gittik. Tup bebek tedavisine basliyoruz. Bakalim insallah hayirlisiyla guzel olur. Sen nasilsin :)
Canım rabbim bağışlasın sağlıkla kucakladığın günleride görürüz inşallah.Çok şaşkınım ne yapcağımı bilemiyorum çok teşekkür ederim Allahım korur inşallah:)
Hoşgeldin Allah gönlüne göre versin inşallahListeden haberim yok Bu ilk denememiz ama 5 yillik evliyim.
Canım bazı merkezler ilişki öneriyor bazı çalışmalarda tutunmayı kolaylaştırdığına dair çalışmalar var. Drun önerdiyse kaçırma derim. Birde ben hergün karnıma elimi koyup şu duaları ettim alta ekliyorum fotoğrafını hafız bir hanım tavsiye etmişti rabbim büyük. Birde her namaz sonrası elimi karnıma koyup yedi ayetel kürsi okudum birde niyetimi alıp hatime başladımgünlük aktivitelerini yap ama yorucu ıslerden kacın , agır kadırma, yukarlara uzanma dedı arada yat arada yürüyüş yap ama cok uzun yuruyusler olmasın dedı. bı de ılgınctır bu gece ilişki önerdi . onu hıc anlamadım.
her gün 1054 kere mi okudun?Canım rabbim bağışlasın sağlıkla kucakladığın günleride görürüz inşallah.
Hoşgeldin Allah gönlüne göre versin inşallah
Canım bazı merkezler ilişki öneriyor bazı çalışmalarda tutunmayı kolaylaştırdığına dair çalışmalar var. Drun önerdiyse kaçırma derim. Birde ben hergün karnıma elimi koyup şu duaları ettim alta ekliyorum fotoğrafını hafız bir hanım tavsiye etmişti rabbim büyük. Birde her namaz sonrası elimi karnıma koyup yedi ayetel kürsi okudum birde niyetimi alıp hatime başladım
Eki Görüntüle 2227422
Dualar bımlar canım belki vesile olur