- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Allah'ım çok şükür doğumda hepinize dua ettim benim gebelik bitti ve arka arkaya hamiş haberleri alıyoruz topicten cok mutlu oldum gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHerkese günaydın hanımlar
Ben bu sabah testi yaptım. Çok şükür pozitif çıktı. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla,sağlıcakla nasip etsin bebeğini kucağını almayı. Her zaman dualarımdasınız. Rabbim sizlere bu mutluluğu kat kat yaşatsın inşallah.
sabah 9 da cagırdılar canım. inşallah. sen nasılsın? agrıların gecmıstır sanırım. bebıs nasıl?Canım okudum dünden beri yazamadım rabbim o tek yumurtadan sana mucizeni nasip ediyor inşallah güzel haberlerini bekliyorum saat kaçta transferin
Canım sanada çok sevindim peşi sıra gebelik haberleri almak süper Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBu arada size söylemek istemedim birşeyler kesinleşmeden ben hamileyim eşime söylemeden kimseye söylemek istemedim ama kaybediyoruz galiba.
Bu sefer normal gebelik keseyi gördüm fakat değerim pek artmamış bugün kan verip duruma göre kürtaj olcam
Tamam dua edeceğim ağrım dikişler de var canım ama normal bunlarda geride kalacaksabah 9 da cagırdılar canım. inşallah. sen nasılsın? agrıların gecmıstır sanırım. bebıs nasıl?
allah güç kuvvet versın canım. bır an once dıkıslerınde gecer ınsallah. kuzum dıkkat et kendıne agır kaldırma. cok ıs yapma.Tamam dua edeceğim ağrım dikişler de var canım ama normal bunlarda geride kalacak
Oglus iyi gaz sancısı ile bogusuyoruz
en guveniliri test herkese gore degisir canim o belirtiler.Hayırlı geceler kızlar. Hamile olanlar inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar , benim gibi bekleyenlerde inşallah en kısa zamanda kavuşur mucizesine :) hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrenmeden önce karın guruldaması oluyor muydu yoksa bu kesinlikle adetin ben geliyorum sinyali mi:)
kiz sende yedikleeine dikkat et gaz yapici seyler yeme sutundende gecer o bile etkiler cocugu sebze yemekleri sut hep gaz yapan seyler ee geriye ne kaldi diycen bana haklisin:)Allah'ım çok şükür doğumda hepinize dua ettim benim gebelik bitti ve arka arkaya hamiş haberleri alıyoruz topicten cok mutlu oldum gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Abimiz öğrendimi eşin nasıl.karsiladi Dr gittin mi amma soru sordum yaaa :))))
Teşekkür ederim abla beklicez bir müddet daha değerle takibi yapılcak inşallah herşey yolunda giderCanım sanada çok sevindim peşi sıra gebelik haberleri almak süper Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ultrasonda 5 haftalık işe geç döllenme olabilir kalp atışı 6. Haftada başlar 8. Haftaya kadar duyulması gerek daha umudumuzu kesmek için erken yani sen gönlünü ferah tut rabbim hayırlı ise sana mucizesini gosterecektir kızlara katılıyorum hemen kürtaj olma başka bir dtda görün
Teşekkür ederim döndü abla bu da geçti gitti çok şükür.Eşin askerden dönmüş gözün aydın canım
Şu bir gerçek uyku en büyük sıkıntım yoksa rabbim kolaylığını veriyor
Allah razı olsun
kiz napiyon iyimisin sıkıntı yok inisAllahYok abla kanamam felan olmadı ben temkinli yaklaşıp 2 gün önce kan verdim artışına bakmak için eşimi de umutlandırmak istemedim çünkü hep sevindik hep kaybettik öteki değere göre 6500 olması gerekirken bhcg 4000 olmuş ama kese büyümüş bugün birdaha kan vercem ozaman kesinleşecek
İyiyim abla bugün devlette kan verdim 7373 olmuş değer artışta şuan için kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum başka doktora da gidicem fikir amaçlı eğer ki kalp atışı alamazsam veya başka bişey ozaman aldırcamkiz napiyon iyimisin sıkıntı yok inisAllah
Masallah ya, insallah hersey yolunda gider, hicbir sıkıntı olumsuzluk olmaz da saglikla alirsiniz evladinizi kucaginizaİyiyim abla bugün devlette kan verdim 7373 olmuş değer artışta şuan için kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum başka doktora da gidicem fikir amaçlı eğer ki kalp atışı alamazsam veya başka bişey ozaman aldırcam
canım hamile misin?İyiyim abla bugün devlette kan verdim 7373 olmuş değer artışta şuan için kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum başka doktora da gidicem fikir amaçlı eğer ki kalp atışı alamazsam veya başka bişey ozaman aldırcam
ayy bu süper haberr kuzum cok sevındım .inşallah haftaya kalp atısını duyarızda endıselerımız gıder. son adete gore kac hafta kac gunluk?İyiyim abla bugün devlette kan verdim 7373 olmuş değer artışta şuan için kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum başka doktora da gidicem fikir amaçlı eğer ki kalp atışı alamazsam veya başka bişey ozaman aldırcam
super bi haber Allah a sukurler olsun ..İyiyim abla bugün devlette kan verdim 7373 olmuş değer artışta şuan için kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum başka doktora da gidicem fikir amaçlı eğer ki kalp atışı alamazsam veya başka bişey ozaman aldırcam
CANIM SIMDI BUNU OKUYUNCA neyAPIYOSUN SEN HACET NAMAZI KILMISTIN YAİyiyim abla bugün devlette kan verdim 7373 olmuş değer artışta şuan için kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum başka doktora da gidicem fikir amaçlı eğer ki kalp atışı alamazsam veya başka bişey ozaman aldırcam
hamile degeri dusmus doktor istersen alalim demis iyiki aklina uymadi onun tobe Allah im oyle sinir oldumki.canım hamile misin?
neden aldırma olayı var ki değere düşük mü dedi doktor inşallah kalp atışlarını duyarsın sağlıklıdır evladın inşallah amin