Cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
Cnm hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim.Buraya yazmasamda takipteydim.Sağlıklı gebelik olur inşallh..Aslan pencesi süreklimi icdiniz.
Rabbim sizede nasip etsin tez zamanda hayirlisiyla . 15gun falan ictim aslanpencesiniAminnn inşallah dua et bizede
Allah iyiliğini versin ben onları saklıyorumkiz Allah seni cope attim testi :))))))coktannnnnn
resim cekmek aklima gelmedi:)))))))))
Allah razi olsun Rabbim size de nasip etsin tum isteyenlere Aminnn.
kiz Allah im:))) neyapican atsana. moralin bozulur daha cok.Allah iyiliğini versin ben onları saklıyorum
sallah canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin :) iki gün daha bekleyemez mi sene sonunu mu beklemis minnos ))Masallah artık en zahmetli dönemi kuzunun
Sağlıkla büyüsün paşam
Ben cumaya doğum yapıyorum allahin izniyle
İkinci oğluşum geliyor canım
zamanında o kadar dua ettim ki neler okudum ne esmalar çektim hiç inancımda kalamdı allah affetsin ama şimdi sen okuyunca körelmiş kalbim sanki parlamaya başladı nasip ise pazar günü kılarım okurum surelerimiAllah razi olsun Rabbim size de nasip etsin tum isteyenlere Aminnn.
hayir bir kere kiliyosun 4 rekat kildim ben. internette ayrintili yazar. normal 4 rekat namaz fakat fatiha ayetelkursi ve daha cok dua var okunacak ama bilmiyosanız da ne bilirseniz onu okuyun. kimsenin lafina bakmayin dinimizi zorlastirmayin icinizden geldigi gibi dua edin . Allah dualarinizi kabul etsin.. internette indirip fetih suresi meryem suresi ni takip edebilirsin Allah im bu niyetle okuyorum Sen duami biliyosun diye dua edin . Allahim hepinize nasip edicek inisAllah herseyin vakti var iste. biz isteyince olmuyo Rabbim izin verirse oluyo Allah dualarinizi kabul etsin. birde gerckten kafaya takmamak lazim gercekten oyleymis
Şimdi attım tabi yasasalardı saklardım :))kiz Allah im:))) neyapican atsana. moralin bozulur daha cok.
ben huyluyumdur sorma bazen cokta abartiyorum . cop dolu olmasa bile hergun atilir.
kuzummm git doktora durma gariii . nerdeyse cınsıyetı belli olacak. ne rahat cıktın sende :))) ben olsam on kere gıtmıstım sımdı :) kesın gıttıgınde kalbını duyarsınkiz Allah im:))) neyapican atsana. moralin bozulur daha cok.
ben huyluyumdur sorma bazen cokta abartiyorum . cop dolu olmasa bile hergun atilir.
Bende senin gibiyim canım şaklıyorum testleri ultrasonları. Geçen yıl kaybettiğim bebeğimin ki de duruyor halakuzummm git doktora durma gariii . nerdeyse cınsıyetı belli olacak. ne rahat cıktın sende :))) ben olsam on kere gıtmıstım sımdı :) kesın gıttıgınde kalbını duyarsın
tobe Hasa tobe de ..zamanında o kadar dua ettim ki neler okudum ne esmalar çektim hiç inancımda kalamdı allah affetsin ama şimdi sen okuyunca körelmiş kalbim sanki parlamaya başladı nasip ise pazar günü kılarım okurum surelerimi
kiz bana bi haller oldu 2 aydir falan oyle rahatimki sorma saldim kendimi sizde salin:))))))kuzummm git doktora durma gariii . nerdeyse cınsıyetı belli olacak. ne rahat cıktın sende :))) ben olsam on kere gıtmıstım sımdı :) kesın gıttıgınde kalbını duyarsın
:))): seviyorum senı. tamam insallah yapacagımlimoncicegi41 hacet namazi kil o dedigim duayida oku pesine sonra duani et internetten yaz buyuk hacet duasi cikiyor. tedaviye baslamadan once inanarak yap.
yapmazsan oklava geliyo artik siddete karsiyim ama
ay sana demekten dilimde tuy bitti olmazsa bidahaki ay adet bittikten sonra bidaha 1 kez kiliyosun zor degil!!!!!!!!
hamile oldugunu ogrenir ogrenmezde sukur namazi kil 2 rekat!!
A anneveoglusu canımmm yarın büyük gün hayırlısıyla saglıkla dogum yapman ıcın dua edecegım. allah yar ve yardımcın olsun canım. evladınada allah uzun mustlu hayırlı saglıklı ömür asip etsin. tahtıda bahtıda acık olsun inşallahhh.
:))): seviyorum senı. tamam insallah yapacagım
Canım bebek asagı inmiş dogumu öne almışlar. Şimdi doğmustur inşallah. :))Allah seni kiz ayin 3 unde degilmiydi dogum bugun ne var ki oyle dedin arada biseymi kacirdim ben 4. siniftan derslerim var sinava calisiyom biyandan biseymi kacirdim. daha 5 gun var doguma galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?