- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Canım kolay gelsin tatlı telaşlar ne güzel. Allah o günleri bizlere de göstersin inşallahMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Ben izne ayrıldim ama bebek hazırlığı ile geçiyor günler kıyafetleri yika utule
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kolay gelsin tatlı telaşlar ne güzel. Allah o günleri bizlere de göstersin inşallahMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Amin canım göreceksiniz Allah'ın izniyle inşallahCanım kolay gelsin tatlı telaşlar ne güzel. Allah o günleri bizlere de göstersin inşallah
oh masAllah tatli hazirliklar Rabbim tum isteyenlere yasatsin.Merhaba arkadaşlar nasılsınız
valla hacamat ta iyi diyolar ben cesaret edemiyorum zaten kimsede yokki esimde kizar kendini kestiryosun diye inanaki Hepsi Vesile gercekten Rabbim yaptiklarimizi vesile kilsin . bende biara 2 sene olmuştur belki yaki yapistir mistim ama hic ara vermeden yakmistim belimi:)inşallah hepimiz veririz canım ben durumu biraz düzelttiğimde kaplıcalara falan gitmek istiyyorum aslında
Darısı sana ve diğer kızlara olsun sağlıkla inşallahoh masAllah tatli hazirliklar Rabbim tum isteyenlere yasatsin.
ya senin hamileleigin ne cabuk gecti ya valla hemen pesine kaldin ya tup bebegin ondanmi ne masAllah
Evet canım değiştirdim. İnşallah nasip olur bize de. Zaman çok çabuk geçiyor biliyorum ama şu ilk aylar pek geçmiyor sankiAmin canım göreceksiniz Allah'ın izniyle inşallah
Senin nick mı değişti arkadaşim
evet öyle bir arkadaşım hamile kaldı iltihap falan kesin vardır ama işte duşta yıkaırken bile ısınmıyor tam vücut bakalım şu tayin meselemizin sonuçlanmasını bekl,yorz ilk aklımda kaplıcalara gitmek varÇok faydası var diyorlar cnm kaplıcaların bende bu ay macun kullanıyorum ovulasyon testi yapıyorum hergün bakalım neler olacak
doğumda bizim isimleri söylemeyi unutma canım :)Merhaba arkadaşlar nasılsınız
ALLAH hayırlarla sağlıcakla bebişlerini kucağuna alıp hayırlarla sağlıcakla büyütmek nasip etsn kuzum dualarını bizlere de unutma lütfenEvet canım değiştirdim. İnşallah nasip olur bize de. Zaman çok çabuk geçiyor biliyorum ama şu ilk aylar pek geçmiyor sanki![]()
Her zaman duamda canım rabbim uğraşıp didinen isteyen dileyen herkesin tez zamanda yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Asla hamile kaldım diye duamı unutmamALLAH hayırlarla sağlıcakla bebişlerini kucağuna alıp hayırlarla sağlıcakla büyütmek nasip etsn kuzum dualarını bizlere de unutma lütfen
ALLAH RAZI OLSUN CANIMHer zaman duamda canım rabbim uğraşıp didinen isteyen dileyen herkesin tez zamanda yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Asla hamile kaldım diye duamı unutmam![]()
Hep aklimda duamdasinis rabbim isteyen tüm kullarına hayırlısı ile nasip etsin inşallahdoğumda bizim isimleri söylemeyi unutma canım :)
inşallah hepimiz veririz canım ben durumu biraz düzelttiğimde kaplıcalara falan gitmek istiyyorum aslında
Çok faydası var diyorlar cnm kaplıcaların bende bu ay macun kullanıyorum ovulasyon testi yapıyorum hergün bakalım neler olacak
Hep aklimda duamdasinis rabbim isteyen tüm kullarına hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Doğuma girerken de edeceğim
son 54 gun masAllah ...Hep aklimda duamdasinis rabbim isteyen tüm kullarına hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Doğuma girerken de edeceğim