Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım evet bu gün ayrıldım canımcanim cok sükür bulantilar disinda iyiyim. cumartesiyi bekliyorum nasipse kalp atislari icin gidecegiz. sen nasilsin canim. izne ayrildin mi
Evet canım inşallah çok uzun sürmez rabbim onlara sağlık versin katlanacağım artıkilk aylar mide bulantısı baya sıkıntı oluyor canım ama inşallah çok sürmeden atlatırsın bulantıyı![]()
Evde dinlenirsin canım hazırlıklarla falan geçer artık zamanGüzel haberlerini bekliyoruz canım evet bu gün ayrıldım canım
iyiliklerle gelsin bebegin inisAllah son 50 li gunler az kaldi 1 ay kaldi de isteGüzel haberlerini bekliyoruz canım evet bu gün ayrıldım canım
agir kaldirma biyere uzanma yat dinlen bol bol en azindan evde olunca stres yapma herseyi kafana takmaKızlar akşam aşrı gibi galan kanamam oldu hastaneye gittim. Şükür bebekler iyi dediler kalp atışlarını da duydum. Çok korktum şimdi istirahatteyim. Allah bir daha yaşanmaz inşallah. Bu mübarek gecede rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah
Kızlar akşam aşrı gibi galan kanamam oldu hastaneye gittim. Şükür bebekler iyi dediler kalp atışlarını da duydum. Çok korktum şimdi istirahatteyim. Allah bir daha yaşanmaz inşallah. Bu mübarek gecede rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah
Sağol canım yatıyorum bolca bir ii yapmıyorum ama nasip bakalımagir kaldirma biyere uzanma yat dinlen bol bol en azindan evde olunca stres yapma herseyi kafana takma
dikkat et kendine Allah korusun
Sağol canım Allah razı olsun inşallah tekrar yaşanmaz Allah ikisini de bize bağışlasınÇok geçmiş olsun canım. Rabbim senide yavrularını da korusun inşallah. Çok şükür iyilermiş kalp atışlarını da duymuşsun. İnşallah hep sağlıklı olsunlar herşey yolunda gitsin.
Güzel dileklerin içinde sağol canım Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına l yavrularını inşallah![]()
Maşallah.. çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsin..iş yoğunluğundan dolayı, sayfaya yazmasamda yazılanları okuyuyorum.Allah razı olsun canım aminn inşallah hiç bir şey yiyemiyorum iyi olsunlarda ne yapayım. İnşallah rabbüm sağlıkla kucaklamak nasip etsin bekleyen herkesle birlikte bize de
ekliyorum hemen canımLütfen benide ekler misiniz? 2,5 yıllık evliyim, 5 aydır deniyoruz ama olmuyor. Eşim geçmişte iki kez kemoterapi görmüş bunun etkisi var mı diye şuan araştırmaya başladık. Bugün kandil ben tüm anne olmak isteyen herkese dua edicem. Sizinde dualarınızda olmak isterim. Teşekkürler
Sağol canım aminn inşallah Allah razı olsunMaşallah.. çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsin..iş yoğunluğundan dolayı, sayfaya yazmasamda yazılanları okuyuyorum.
Teşekkür ederimekliyorum hemen canım
ben de darlandım bugün tmizleneceğim bakalım bu ay düzenli çalışalım diyorum :)darlandim galiba..
:)))ben de darlandım bugün tmizleneceğim bakalım bu ay düzenli çalışalım diyorum :)
inşallah hepimiz veririz canım ben durumu biraz düzelttiğimde kaplıcalara falan gitmek istiyyorum aslında:)))
InisAllah bu ay guzel haber verirsin Aminnn
Çok faydası var diyorlar cnm kaplıcaların bende bu ay macun kullanıyorum ovulasyon testi yapıyorum hergün bakalım neler olacakinşallah hepimiz veririz canım ben durumu biraz düzelttiğimde kaplıcalara falan gitmek istiyyorum aslında