- 12 Aralık 2013
- 938
- 887
- 34
Sen be zaman test yapacaksıninş tutar ne zaman test yapacaksın bat ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen be zaman test yapacaksıninş tutar ne zaman test yapacaksın bat ne zaman
pazartesi sağlık ocağına gideceğim canm salı günü sonucu öğrenirim 31 aralık bat benim zatenSen be zaman test yapacaksın
Nasıl yapılıyor bildiğimiz domestoslami deneyim bendeçamaşır suyuna göre hamileyim ama ona ne kadar güven olur ki hiç yapan var mı bilmiyorum
İnş canım hamilesindirçamaşır suyuna göre hamileyim ama ona ne kadar güven olur ki hiç yapan var mı bilmiyorum
evet canım bir kapa idrarını koyuyorsun üzerine de yarım çay bardağı çamaşır suyu sonra bayağı bir köpürme olursa hamileymişsin karbonatla yapmıştımda konu açtım bir arkadaşımız bana önerdi kendi de hamile ben öyle ilk öğrendim hamile olduğumu dedi bende köpürdü idrarın hepsi neredeyse köpük oldu yap bakalım ne sonuç çıkacak sonucu yaz merak ederimNasıl yapılıyor bildiğimiz domestoslami deneyim bende
hayırlısı inş canım 2 aralık doğum günümde adet oldum şuan hamile olsam 7 eylül doğması gereken tarih o da bizim evlilik yıldönümümüzİnş canım hamilesindir
bekliyorumTamam yapıp yaziyorum
Kopurdu valla inş doğrudur test umarım evlilik yıldönümü hediye olsun bebeğin canimbekliyorum
ay iyice heyecan bastı yarına nobetçi eczanemi bulsam yaKopurdu valla inş doğrudur test umarım evlilik yıldönümü hediye olsun bebeğin canim
ay iyice heyecan bastı yarına nobetçi eczanemi bulsam ya
Bende buay regli oldum.umudum ocak ayına insallah*******************2016 ANNE ADAYLARI*********************
1.aaynaa
2.pinkneoneffect
3.mavimart
4.darkgirl1906
5.arkadasimes
6.Hulya90
7.
pazartesini bekle diyor eşim başımdaValla bizdeki bebek aşkı ne testler yaptırır bize ben bile heves ettim valla cumartesi eczaneler acik
listeye ekleyeyim mi canım seni deBende buay regli oldum.umudum ocak ayına insallah
Allah hakkımızda hayirlisi ne ise onu versin esin haklı aslında en kesini kan testipazartesini bekle diyor eşim başımda
Ben daha regl bile olamadim ama bebis olmadığınada eminim daha önümde koskoca 1 ay var muhabbet le geçecek inşallahBende buay regli oldum.umudum ocak ayına insallah
Cnm bende klomene baslicam pazartesi.6ocaktada igne yapcakmis doktor.tahlil sonucum normal hicbi sorun yokmus.4ay denedim olmadi.bu besinci ay.ikinci cocuk icin ugrasiuoz.catlatms ignesi vurulurken aciyormu.igneden korkarimdaSelam bende geldim 30 yaşındayım 12 yasında oğlum var 2.için uğraşıyorum 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım korunmadim ama hamile de kalamadim bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama maalesef olmadi 2016 uğurlu gelir inşallah herkese
Hayırlısı olsun :) bende 2 için uğraşıyorum bu arada inşallah olur hayirlisiyla :) acimiyo genelde göbekten yapılıyor rahat ol acı hissetmezsin :)Cnm bende klomene baslicam pazartesi.6ocaktada igne yapcakmis doktor.tahlil sonucum normal hicbi sorun yokmus.4ay denedim olmadi.bu besinci ay.ikinci cocuk icin ugrasiuoz.catlatms ignesi vurulurken aciyormu.igneden korkarimda