- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
bende düşünüyorum bilemiyorum nasip bakalımAmin masAllah valla
her yazmanda gozum kac gun kaldigina kayiyor ..
canim sana tavsiye pesine belki gene olur 3 le cocuklari.. korunma yani kiiz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende düşünüyorum bilemiyorum nasip bakalımAmin masAllah valla
her yazmanda gozum kac gun kaldigina kayiyor ..
canim sana tavsiye pesine belki gene olur 3 le cocuklari.. korunma yani kiiz:)
bence dusunuyosan sakin erteleme bak sonra ugrastiriyo bunlar adami :)) gelemiyolar bi:))bende düşünüyorum bilemiyorum nasip bakalım
tamam kilonunda etksii var da nekadae kilolular var kaliyo be gulum kismet valla kismet. ver canim en azinda n faydasi olur illakirejimdeyimbeni gören kilodan çocuk olmuyor diyor doğrudur o da olabilir çok etkili olduğunu ben de biliyorum bakalım ya 1.5 kilo gitti 3 günde hedef 25 kilo vermek
Kaç kilosun kilo konusuna katılıyorum.rejimdeyimbeni gören kilodan çocuk olmuyor diyor doğrudur o da olabilir çok etkili olduğunu ben de biliyorum bakalım ya 1.5 kilo gitti 3 günde hedef 25 kilo vermek
allah razı olsun canım benım inşallah herseyımızı burda paylastık sevıncımızıde paylaşalım .sende saglıkla bebısını dogur ınsallah
canım ben 98 kiloyum yani çok kiloluyumKaç kilosun kilo konusuna katılıyorum.
78 lerdeydim 68 e düştüm 2 kere hamile kaldım diyetle beraber yürüş ve squat hareketini yaparsan faydasını görürsün
evet ben de ona da şaşırıyorum bünye meselesi belki de ya bilemedmtamam kilonunda etksii var da nekadae kilolular var kaliyo be gulum kismet valla kismet. ver canim en azinda n faydasi olur illaki
Sıkı bir diyet şart o zaman. Izledigin bir yöntem var mı .canım ben 98 kiloyum yani çok kiloluyum
aslında öyle değil sende sıkıntı vardır kilo olumsuz etkiliyordur . yediğin içtiğin şeylerde çok önemli cuma takımları var 14.takımın kaptan yardımcısıyım gelmek istersen sana destek olacak çok kişin var gerek spor gerek diyet listeleri hakkında yardımcı oluruzevet ben de ona da şaşırıyorum bünye meselesi belki de ya bilemedm
şeker yüklemesini yapmak şart mı kuzum .Günaydın hanımlar
Şeker yükleme için açken kan verdim
Şimdi içecek içtim bir saatin dolmasını bekliyorum kan vermek için inşallah bundan da sıkıntı olmadan halledeeiz
Dr beni ve bebeği kilolu buldu canımşeker yüklemesini yapmak şart mı kuzum .
inşallah sıkıntı olmaz![]()
kuzum gebelik diyetleri var sıkma canını gebelikte sağlıklı beslendin mi kilo da verirsin . sonuçlrın ne zaman netleşir bizede haber verDr beni ve bebeği kilolu buldu canım
canim ya inisAllah bisey olmaz takma kafana dr lar her durumu goz onunde bulunduruyolar.. o seker yuklemeside hep dr larin tartistigi bisey.. bende yaptirmistim.Günaydın hanımlar
Şimdi içecek içtim bir saatin dolmasını bekliyorum kan vermek için inşallah bundan da sıkıntı olmadan halledeeiz
sonuclarin ciktimiGünaydın hanımlar
ÇIKTI CANIM AÇLIK 90 TOKLUK 143 TR GÖSTERMEDİM YOK CUMAYA GÖRECEKsonuclarin ciktimi
sinir da degilmi ya anlamadimÇIKTI CANIM AÇLIK 90 TOKLUK 143 TR GÖSTERMEDİM YOK CUMAYA GÖRECEK
EVET SINIRDA CANIM DİKKAT ETMEM GEREK SANIRIMsinir da degilmi ya anlamadim
aynen oyle benimde dusuktu tam sinirdaydi hep. az yemene dikkat et aynnen bisey olmaz Allah in izniyle tarcin sekeri dengeler derler ama .bende seker kullanmam ama cikolata yerim yani hergun:))EVET SINIRDA CANIM DİKKAT ETMEM GEREK SANIRIM