- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
iyi olmana sevindim en güzelini yapıyorsunİyiyim canım kafa dağıtıyorum arkadaşlarımla buluştuk. Gez toz aynı. Kilo verme işlerine başlayacağım bir iki ay. @anneveoglusu nasılsın canım
Yeni tedavi için hem moral depolamalı hemde kilo vermeliyim canım. 67 kiloyum iki ayda 60 olsam süper oluriyi olmana sevindim en güzelini yapıyorsun
yeni tedravi için moral ve güç olur sana
bende iyiyim canım şükür
Sorma canım çok hastayım çok fena grip oldum nefes alamıyorumben de iyiyim oturuyorum öyle canım derslere odaklanmaya çalışıyorum ..
limoncicegi41 Saye- sizler nasılsınız?
ben de bir haftadır çektim gribi burun tıkanıklığım gitti ama yine de geniz akıntısı var...Sorma canım çok hastayım çok fena grip oldum nefes alamıyorumsizlwr iyisinizdir umarım
oyyy ben geçen hafta öyle idim çok geçmiş olsun arkadaşımSorma canım çok hastayım çok fena grip oldum nefes alamıyorumsizlwr iyisinizdir umarım
Sanada geçmiş olsun canımben de bir haftadır çektim gribi burun tıkanıklığım gitti ama yine de geniz akıntısı var...
Sağolasın geçsede kırtulsam :)oyyy ben geçen hafta öyle idim çok geçmiş olsun arkadaşım
Çok geçmiş olsun canımSorma canım çok hastayım çok fena grip oldum nefes alamıyorumsizlwr iyisinizdir umarım
canım nasıl oldunteşekkür ederim kuzumm
İYİYİM ŞÜKÜR CANIM TRANFER İÇİN ZAMANIN GELMESİNİ BEKLİYORUMdaha iyiyim canım sagolasın. sen nasılsın? hersey yolunda mı?
Canım baban ameliyat oldu mu nasıl durumuİYİYİM ŞÜKÜR CANIM TRANFER İÇİN ZAMANIN GELMESİNİ BEKLİYORUM
oldu canım şükür iyi hastaneden çıktı pataloji sonuçlarını bekliyoruz canımCanım baban ameliyat oldu mu nasıl durumu
Sonuçları temiz çıkar inşallah Allah şifa versin canım. İyiyim ben de bugün evdeyim etrafı topluyorumoldu canım şükür iyi hastaneden çıktı pataloji sonuçlarını bekliyoruz canım
sen nasılsın
Allah şifa versin canım inşallah sonuçları tertemiz çıkaroldu canım şükür iyi hastaneden çıktı pataloji sonuçlarını bekliyoruz canım
sen nasılsın
Selam kuzum iyiyim elhamdülillah uzun süredir girmiyordum. Takvime göre son 45 güne girdik ama daha erken gelmesini bekliyoruz. Hayırlısıyla sag salim gelsin inşallah doğum korkularım başladı.... Siz nasılsınız napıyosunuzBirdilimkek hamişim nasılsın sesin çıkmıyor
Bir Abaza’da doğurup sağ Salim kucağına alırsın inşallahSelam kuzum iyiyim elhamdülillah uzun süredir girmiyordum. Takvime göre son 45 güne girdik ama daha erken gelmesini bekliyoruz. Hayırlısıyla sag salim gelsin inşallah doğum korkularım başladı.... Siz nasılsınız napıyosunuz
Amin canım benim insşallah. Allah razı olsun. Uzun zamandır giremedim hepiniz iyisinizdir inşallah önemli bişey kaçırmamışımdırBir Abaza’da doğurup sağ Salim kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?