- 12 Aralık 2013
- 943
- 887
- 303
- 34
Allahım mükafatını kucağına sağlıkla ve hayırla versin inşallah Allah büyüktür canımAllah sabır versin canım çok üzüldüm senin içinde içinin nasıl yandığını anlayabiliyorum. Allah inşallah bu acıların mükafatını kat kat versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Yaşamayan anlayamıyor maalesef. Ben şimdi tedavi oluyorum ama içim hep bir buruk sanki gene aynı şeyler beni bekliyor gibi bazen umutsuzluk karışık duygular. Ama inancımız var şükür Allah veriyorsa hayırlısı bizi beklediğinden diyorum .
ah evet konuşmustuk sormustum sana. kafa kalmadı bende :) e peki ayrıntılı usg ne kadardı? burda özelde en az 500 den baslıyor.Canim ben ikili testi sordum bir sorun cikarsa tedavisi var mi diye.. Yok denilince o zaman ben rahat bir gebelik yasamak istiyorum test yaptirmicam dedim imza atıp ciktim.. Fiyatlarini hic bilmiyorum. En önemlisi ayrintili usg onu yaptirdim sadece 22. Haftada..
Ikili tarama tehlikeli mi canım ayrıntılı utrason nasıl oluyor alttan mi canımCanim ben ikili testi sordum bir sorun cikarsa tedavisi var mi diye.. Yok denilince o zaman ben rahat bir gebelik yasamak istiyorum test yaptirmicam dedim imza atıp ciktim.. Fiyatlarini hic bilmiyorum. En önemlisi ayrintili usg onu yaptirdim sadece 22. Haftada..
canım ikili taramada down sendromu ve buna benzer bozukluklara bakılıyor. olası riskler belirleniyor. ayrıntılı ultrason. bebegın organlarını ayrıntılı ınceliyor normal karından yapılıyor.Ikili tarama tehlikeli mi canım ayrıntılı utrason nasıl oluyor alttan mi canım
Lulicik yaptirmsmis ayrıntılı utrason yaptırmış ya ikisi aynı şey micanım ikili taramada down sendromu ve buna benzer bozukluklara bakılıyor. olası riskler belirleniyor. ayrıntılı ultrason. bebegın organlarını ayrıntılı ınceliyor normal karından yapılıyor.
Ay canım anladım insan olmadan telaş ediyor ister istemez size çok şey soracağım hamile olursamıkısı farklı sey . lulick sunu demek istiyor . ikili testte down sendromu olma yüzdesi hesaplanıyor. bazen risk yüksek cıkıyor buna karsın çocuk normal olbiliyor. fakat anne riski duyunca çocuk dogana kadar endişe ediyor . o yüzden lulicik rahat hamilelik gecırmek ıstıyorum, kafamı bulandırmasınlar riskli cıksa bile aldırmayı düşünmüyorum diyor.
Sor tabi canım bizde sora sora öğreniyoruz Bildiklerimizi seve seve paylaşırızAy canım anladım insan olmadan telaş ediyor ister istemez size çok şey soracağım hamile olursam
Sen hangi sehirde oturuyordun canim hayir o kadar pahali degil.. 150-300 arasi geneldeah evet konuşmustuk sormustum sana. kafa kalmadı bende :) e peki ayrıntılı usg ne kadardı? burda özelde en az 500 den baslıyor.
Testlerin hicbiri tehlikeli degil canim kan veriyorsun sadece bebekte sendrom falan var mi diye bakiliyor ve genelde yanlış sonuclar yuzunden saglikli bebeklere hasta teşhisi koyulup ailelere eziyet cektiriliyor.. Ve hastalik ciksa da hicbir tedavisi yok.. Madem tedavisi yok ben hic o sıkıntılara girmek istemedim Rabbim onu saglikli yaratti diye inanip yoluma baktim..Ikili tarama tehlikeli mi canım ayrıntılı utrason nasıl oluyor alttan mi canım
henüz yaklaşık 15 gün oldu kürtaj olalı canım düzene girsin yazarım :)hoşgeldin canım aramıza ekledim ilk sayfaya adet tarihini de batı da yani yazarsan eklerşm
Canım kocaelideyim ayrıntılı usg yi burda perinatologlar yapıyo ve pahalı cokSen hangi sehirde oturuyordun canim hayir o kadar pahali degil.. 150-300 arasi genelde
çok geçmiş olsun canım başın sağolsun diyim melek annesi olanlardansın sen de ALLAH hayırlarla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmak nasip olur inşallah cümlemize aminhenüz yaklaşık 15 gün oldu kürtaj olalı canım düzene girsin yazarım :)
Perinatolog pahalidir canım ozel hastaneleri ara sor radyoloji uzmani mutlaka vardır ve gercekten 500 tl vermeye gerek yok.. Ara hepsini fiyat sor bursada da cok pahali yapan yerler var ama ben arayip fiyat alarak gittimCanım kocaelideyim ayrıntılı usg yi burda perinatologlar yapıyo ve pahalı cok
en doğrusunu yapmışsın arkadaşım 35 yaş ve üstünde zaten sıkıntılı çıkabiliyor yaştan dolayı bende yaptırmayacağım gebe kalırsam.Canim ben ikili testi sordum bir sorun cikarsa tedavisi var mi diye.. Yok denilince o zaman ben rahat bir gebelik yasamak istiyorum test yaptirmicam dedim imza atıp ciktim.. Fiyatlarini hic bilmiyorum. En önemlisi ayrintili usg onu yaptirdim sadece 22. Haftada..
çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhenüz yaklaşık 15 gün oldu kürtaj olalı canım düzene girsin yazarım :)
Amin canım çok teşekkürlerçok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Insallah kalacaksin kuzucum.. Tedavisi olmayan teşhis hastaneye para bana da sıkıntı kapısı açmaktan bişey degil.. Tevekkül etmeyi tervih ettim çok da memnunum bu kararimdan..en doğrusunu yapmışsın arkadaşım 35 yaş ve üstünde zaten sıkıntılı çıkabiliyor yaştan dolayı bende yaptırmayacağım gebe kalırsam.
Canim Rabbim sifa versin her seyde vardir bir hayır.. Ben de daha önce iki kere düşük yaptim şimdi 25 haftama girecegim nasipse saglikli bir gebeligim var çok şükür.. Kafaya takmadan olmuyor tabi ama her serde vardır bir hayir diyip sabretmek gerek.. Belki yavrularimiz saglikli olmayacakti ve biz bir ömür bunun acısını yasayacaktik.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin yeter ki beklemek en kolay imtihandir belki de...Amin canım çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?