- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.879
- 798
A
anneveoglusu
canım test yaptın mı?
Birdilimkek
iyisin inşallah sessizsin çok...
limoncicegi41
sen ne yaptın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A anneveoglusu canım test yaptın mı?
Birdilimkek iyisin inşallah sessizsin çok...
limoncicegi41 sen ne yaptın canım
en iyisi beklemek gerçekten de doğru söylüyorsunyok canım yapmayacağımda cumaya kadar bekleyeceğim kırkızı kart yemezsem o zaman yaparım
bir belirtin varmi kuzum nasil gidiyoyok canım yapmayacağımda cumaya kadar bekleyeceğim kırkızı kart yemezsem o zaman yaparım
hiç belirtim yok canım olumlu olumsubir belirtin varmi kuzum nasil gidiyo
2 ağustos aşılama gününü sayarsam 14. günümbende de hic belirti yok canim benim 6. gunum senin kac oldu
iyi iyi insallah burda kizlar hamileyimm mesajinida goruruz hayirlisiyla2 ağustos aşılama gününü sayarsam 14. günüm
inşallah inşallah sizlerinde kendiminde o güzel günlerini gösterir rabbim inşallahiyi iyi insallah burda kizlar hamileyimm mesajinida goruruz hayirlisiyla
sende dr axılama gününü saydımı test günü içiniyi iyi insallah burda kizlar hamileyimm mesajinida goruruz hayirlisiyla
test yapinca haber ver merakta birakma olurmu canim guzel haberlerini bekliyoruminşallah inşallah sizlerinde kendiminde o güzel günlerini gösterir rabbim inşallah
sende dr axılama gününü saydımı test günü için
saymamış oluyor canım benim dr gibi bana test günü için 15. gün olan 16 ağustos dedievet canim ayin 25 inde gel dedi tam 15 gun oluyo o zaman
evet haklisin canimsaymamış oluyor canım benim dr gibi bana test günü için 15. gün olan 16 ağustos dedi
Canım memleketteyiz yarın uzun bir yolculuk var .15-18saat falan bu hafta çalışma haftamız ama kısmen çalıştık hayırlısı allahtan sende ne var ne yok kuzum A anneveoglusu canım heyecanla bekliyorum güzel haberini dualarım seninleA anneveoglusu canım test yaptın mı?
hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız inşallahCanım memleketteyiz yarın uzun bir yolculuk var .15-18saat falan bu hafta çalışma haftamız ama kısmen çalıştık hayırlısı allahtan sende ne var ne yok kuzum A anneveoglusu canım heyecanla bekliyorum güzel haberini dualarım seninle
Selam canım bu aralar pek girmiyorum internete giraem de yazmadan çıkıyorum. Her şey yolunda vok şükür canim siz napiyosunuzA anneveoglusu canım test yaptın mı?
ben de iyiyim canım ders çalışıyorum hacettepeden randevumu aldım işte bakalım duanı eksik etmeSelam canım bu aralar pek girmiyorum internete giraem de yazmadan çıkıyorum. Her şey yolunda vok şükür canim siz napiyosunuz