- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.829
evet hemen olsun istiyor insanİns canım Allahım isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim önerin için 1seneyi beklicem bakalım ah şu sabırsızlık olmasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hemen olsun istiyor insanİns canım Allahım isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim önerin için 1seneyi beklicem bakalım ah şu sabırsızlık olmasa
kanda da çıkmazsa canım o zaman anca kafandaki sorular cevap bulur ben de klomen kullandığımda günüm geçmişti ama hamilelik olmadı 2 ay kullandım bu ay da olumsuz olursa tekrardan gideceğim klomen kullanmak içinKlomen kullanmafim canim herhangi bir ilac kullanmiyorum kan testine gidicem artik yarin sabaha
ben de idrar tahlili yapmıştım 4 gün önce negatifti bugün kan verdim beyaz akıntım benim de vardı ama sonucu görünce anlayacağım artıkkizlar bugün adet görmem gerekiyodu gormedim iki gun once test negatifti bugun hasta olmayinca yeniden umitlendim birde beyaz akintim var neden acaba adet gormeden once oluyomu bilen varsa yardimci olabilirmi
ne kadar kullandın klomeni canımKlomen hayatımda içtiğim en berbat ilaçtı onunla aldıgım kılolorı hala vermedım
Benim sayfami okumani tavsiye ederim.2016 da hamile oldugunu ogrenenler benim gibi sayfanin adi yazdim gerekni.umutlandirmak istemem adete 3 gun kala beyaz akintim gelmisti birkere gordum daha gormemistim gerci.simdi hamileyim.dun ogrendim yani adet gunumde.kizlar bugün adet görmem gerekiyodu gormedim iki gun once test negatifti bugun hasta olmayinca yeniden umitlendim birde beyaz akintim var neden acaba adet gormeden once oluyomu bilen varsa yardimci olabilirmi
ben de 2 ay kullandım fakat sonuç alamadım4 - 5 ay canım
ben de 2 ay kullandım fakat sonuç alamadım
aşılamanın maliyeti ne kadar oluyor nasıl bir süreç oluyor anlatır mısın canım
tüp bebeğin maliyeti ne kadar canım devletteaşılamayı bende devlette yaptırdım cnaım ilaç parası vermiştim. Ama şimdiki aklım olsa ne devlette yaptırır nede aşılama yaptırırdım. siz siz olun onca ilaç maliyeti ile tüp zaten yaptırırdım direk tüp deneyin derim
nasıl raporla oluyor canımdevlette ilaçlarla herhalde ( ben ozelde raporla yaptırdım 3000 ) devlettede 1500-2000
anladım canım hayırlısı bakalım biraz daha beklemede kalacağım yarın kan tahlil sonucu ne çıkacak ya dişimin ağrısından ağlayacağım yadevlete gidiyorsun tüp bebek için rapor cıkartıyorsun ben o raporu cıkarmak ıcın 5 defa asılams olmak zorunda kaldım malesefkı ama herkese 2 kere yapıolar pkolu oldugum ıcın 5 defa yaptılar .. sonra tutmayonca rapor cıkartılar ben raporu aldım İsstabul tüp bebeke gıttım özel orda 6000 tl idi tüp % 50 devlet karsıladı 3000 tlye yaptırdım
Canmm benim yaa insallah cikam sonuc diisinin agrisini unutturur sana mutluluktan aglarsin yarin insallahanladım canım hayırlısı bakalım biraz daha beklemede kalacağım yarın kan tahlil sonucu ne çıkacak ya dişimin ağrısından ağlayacağım ya
Canmm benim yaa insallah cikam sonuc diisinin agrisini unutturur sana mutluluktan aglarsin yarin insallah
Sağlık ocağına mı verdin canım kanı özelde hemen çıkıyo.. hep böyle talihsizlik olur zaten neyse inşallah güzel haber alırsın canım bu kadar gecikmesi normal değil yani. Ne dersi çalışıyosun canım evet misafir oluncada çok zor oluyo düzen bozuluyoverdim canım fakat işte yarın çıkacak bugün de idare edeyim de ya aksi gibi dişim ağrımazdı dolgum ağrıyor bir de ders de çalışamıyorum pek kaynanamgil de gelince ister istemez aksıyor acaba stresim mi dişime vurdu diyorum