- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Amin canım hele bi o güzel haberi alın zaman cabuk geçiyor valla ben hala inanamiyorum ultrasonda görünce bu benim karnimda mı diye şaşırıyorum:)) Rabbim bu duyguyu en kısa zamanda hepinize yasatsin insallahAy masallah canim yaa. Bi lokmacik seyin her organi var ne garip geliyor insana :) Rabbim saglikla hayirla kucaginada almani nasip etsin insallah.
inşallah kuzumm inşallahAy hadi bakalim insallah canim yaa. Boyle ender rastlanan durumlar beni bulurmuki acaba. Hic sanmiyorum ama Allah'tan ümit kesilmez. Sen adet olmamisin galiba halen. Bu aralar hic hamile haberi alamiyoruz insallah hamilesindirde azcik moralimiz yerine gelir bizlerinde umutlari yeşerir
ay canım benim senden umutluyum diye yazman bile insanı bir tuhaf hislere yönlendiriyor hayırlısı olsun bakalım canım ama kilo verme işi evet gerçekten de iyi gelecekCanim şu birkac ay icinde senden umutluyum. Bu ders calismalar kafani dagitiyordur bide uzerine kilo vermen hormonlarinida cok guzel yönde etkiler. Insallah bir kac aya meyvesini toplarsin bu çabalarinin.
inşallah inşallah güzel haberler alırızsahra senin bu adet gelmeyecek heralde bir mucize olup geç döllenmedir inşallah
sen nasılsın hamişimlimoncicegi41 hala olmadin mi kuzum
hadi hayırlarla sağlıcakla inşallah canım cümlemiz içininşallah inşallah güzel haberler alırızlimoncicegi41 den
sen nasılsın bir tanem
Yok canım hasta olmadım hala. ya ara ara karnım ağrıyor ama 8gündür böyle ağrıyo.senin adet uzayınca hissettiklerini daha iyi anlıyorum şimdilimoncicegi41 hala olmadin mi kuzum
Aminn canım inşallah .sahra senin bu adet gelmeyecek heralde bir mucize olup geç döllenmedir inşallah
İnşallah ama sanmıyorum çünkü 24haxiranda ovu testi pozitifti. Olsaydı cıma günü kanda çıkardı ya.olursada hakkaten mucize deriminşallah inşallah güzel haberler alırızlimoncicegi41 den
sen nasılsın bir tanem
Iyiyim kuzum çok şükür mide bulantim oluyor ama hala hic istifra etmedim çok iyi ya ben hic dayanamazdim heralde:) peynir ile hayatimi sürdürüyorumsen nasılsın hamişim
süpersin canım benim600 gr daha gitti
maşallah maşallah benim arkadaşıma bizim evde tartı bozuldu ne olduğumu bilemiyorum inan600 gr daha gitti
bu kiloları bir atayım artık olmuyormaşallah maşallah benim arkadaşıma bizim evde tartı bozuldu ne olduğumu bilemiyorum inan
ay sağol kuzumsüpersin canım benim
Yok canım olmadım.az önce test yaptım hiççbirşey yok sadece geciktilimoncicegi41 canım adet oldun mu
benimde bu ay 3 gün gecikti insanı umutlandırıyor ama sonra hüsran ne deyim düzenli adet olalımda öbür aya umudumuz olsunYok canım olmadım.az önce test yaptım hiççbirşey yok sadece gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?