2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Amin insallah canim benim insallah... Bütun kalbimle istiyorum evlat sahibi olmani.. İmtihan büyük ama imtihani veren daha büyük..
kaynatam ilk evlendiğimiz zaman 4 ay bizde kaldı o ayda tüm bileziklerimi bozdurduk bize 500 tl verdi diye onu srekli kafamıza kakıp duruyor son bileziğim sırf market alışverişine gitmişken benim ahh ahh ne bileyim eşime çok üzüldüm ya hem şaşırdı hem sinirlendi ya bizim gibi zor durumda olduğumuz halde bizi kıskanıyor ya bilemedim gülüm

Gerekirse kavga edecektin vermeyecektin canim işte market alisverisi nedir ya gidip gunubirlik bir iş yapsa bile o günün ekmegini getirir eve.. Ah bu sorumsuz aileler ve çaresiz gelinler... Bugün senin derdini görüp de buyuklenen o sahtekar insanlar yarın Allah onları imtihan etmeyecek mi zannediyor? Sen asla kalbini kirletme onlar gibi Allah a havale et... Allah suzi maddi manevi feraha cikarif da o kalbi çöp gibi olan insanlar asla mutlu olamaz

ay canım benim sen hamişsin duandan eksik etme beni gülüm hayırlısıyla atanır memur olurum da bunlar inan var ya çatır çatır çatlartlar ya acı sıkıntı çekmemizden zevk alıyorlar ya bu kadar olmaz şaşkınız üzgünüz eşim çok şaşkın abisinin tavrına anam bunlardan 1 tl bile almayacaksın bu kadar paraya tapan insan görmedim ben ya..
hayırlısıyla samsun bursa gibi şehirleri çok istedik tayin için ama genel müdür yollamadı ya hayurlarla sağlıcakla eşimin tayini olacak ya da ben aranacağım ya da eşim amirlik sınavına falan hazırlanacak öyle kazanıp başka yere gideceğiz bakalım bilemedi gülüm nasip kısmet kilolar da başıma sıkıntı oldu hem hamilelik için hem de beni küçümsüyorlar gülüm benim

Karakter yoksunu insanlar.. Senin kilolarinin sebebi de hep bu yaşadığın stresler canım. Böyle insanlari sevindirmemek için başarılı olacaksın bu hayatta. Açlıktan ölsen de çok yedim midem ağrıdı diyeceksin. Cebinde bir kuruş olmasa da elhamdülillah eskisinden cok daha feraha ulaştık diyeceksin. O zaman içlerini kemirir sizin bu rahatliginiz. Kocanin kredisi de Insallah bir an önce biter o zaman onun ayligi size rahat yeter canim. Sen de hirslan biraz sinava calis gece gündüz. Bence senin ilk hedefin çocuk degil mesleğin olsun inan daha rahat olursun böyle psikolojin daha berbat oluyor. Sana tavsiyem kendini topla ve gücünün farkina var sagligina şükret devlet hastanesinde bit diyetisyene git programi harfiyen uygula. Al önüne suyunu kuru yemisini meyveni ve ilk hedefin olan dersine ver artık kendini... Bunu seni zorluklarla okutan annen için kendi ailen için ve ailesi tarafından ezilen kocan için yap...

aaynaa canım anlattıkların benim de sinirimi bozdu. luliciğe canı gönülden katılıyorum. ilk hedefin ekonomik özgürlüğünü eline almak olmalı. o zaman bak bakalım kim kimi eziyor kim kimi hor görüyor. terbiyesizler. bu insanlar için hiçç kenidni yıpratma değmez canım benim

kesinlikle çok haklısın canım diyete iyice odaklandım şimdi evi toparladıktan sonra da oturup derslerime de başlıyorum ben atanamadıkça seviniyorlar nasipse 2018 mayısta kpss bir seneden az kaldı gece gündüz ders çalışacağım zaten kafamda ders olursa kilo da verirsem bebek de kolay gelir bebeği de düşünmekten yoruldum zaten zamanı gelince olur imkan olunca peşine düşmesi de kolay..
insanlar hangi ara bu kadar kötü kalpli oldular ya kendileri rahat ama bizi bu sıkıntımızda kıskanıyorlar bir abi kardeşine acımam size demek ne demek ya ama ALLAH büyük hep böyle gider hayatları sanıyorlar dert yok hastalık yok sıkıntı yok kime saracaklarını bilemiyorlar

evet canım o zaman ister istemez ben de onlara karşı havalı olurum yani
o zaman biraz daha akıllı olsunlar tabii ben de kendime güvenen biri olurum o zaman canım ne giysem yakışır ama artık çok farklı oldum ya olay şah damarına dayandı sıkıntı veriyor artık kendi gücümün farkında olmalıyım kararlı olmalıyım hep kendimi ezdirdim aman önemli değil dedim alçakgönüllü oldukça yere yakın dallarımı kırdılar hep kendimi budadım dallanmaya büyümeye hazırım olmuyor böyle

Ah canım benim. Seni çokk üzmüşler.allah onları bildiği gibi yapsın. Bu dediklerini yap onlar için değil kendin için insan kendine değer vermezse başkası hiç vermez. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Senin devrin de gelecek.nolur üzülme

Canım izinden eve döndüm tayin açıklanmadı inşallah seni meleğin gelmiştir canım

üzül üzül sadece kendimize ediyorum canım kitaplarıma sarılacağım iyice kuzum

aaynaa bende bayagidir yoktum simdi gordum yazdiklarini cok üzüldüm ve sinirlendim. Allah tez zamanda onlarin bu yaptiklarini hem bu dünyada hem ahirette layikini buldursun. Sen Allah'a havale et. Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda maddi manevi ferahlatsin sizi. Birazdan namaz kilicam senin icinde cani gönülden dua edicem

ALLAH RAZI OLSUN canım benim inan eşimin çok canı sıkıldı ya bir abi kardeşine acımazsa biz ne sıkıntı çeksek bunlar seviniyorlar işte ben hep farkındaydım ama ağızlarıyla söyledi gülüm ya ALLAH hepimizin muradlarını hayırlarla sağlıcakla nasip etsin ama tabii kimsenin kötülüğüne olmayacak dualarımızı..
ALLAH bunları bizden uzak bir memlekete göndersin de biz de şu mecburi görüşmelerimizi yapmayalım bunlardan iyice tiksindim ben eşim de çok soğudu canını sıkmasınlar eşimin daha gülüm ya bayramı zehir ettiler bize bunlar bebeğimizin olmadığına da seviniyorlardır

Rabbim yardimcin olsun canim. Allah her kulu ayri ayri sınar sizinde sinaviniz böyleymiş demek sabredin sonu tahmin edemeyeceginiz kadar güzel olacak Allahin izniyle maddi manevi. Rabbim simdilik onlara veriyor ama deniyorda yaptiklarinin, kibirlerinin karsiligini göreceklerdir elbet. Allah a havale et gönlünü ferah tut canim.

ALLAH'A havale ettim canım ne yapayım insan çok üzülüyor ama artık iyice bunalttılar bizi ama onlar da sıkıntı çeker..

kızlar rejime başladım bugün deli gibi spor yaptım ter içinde kaldım artık beni egolarının tatmini olarak göremeyecekler

kızlar bugün sessizsiniz?
bu birkaç ayda içten içe hep umutlu oldum ama daha da umutlanıyorum artık kilo da verirsem çok iyi olacak benim için inşallah kızlar..
kaynanamın bir komşusu var hanım abla diye çok moral veriyor bana onunla da konuştum hiç takma dedi ya dedi elinden geldiğince bol bol sadaka vermeye çalış böyle durumda dedi ara ara her hafta bir günde olsa oruç tutmaya çalış dedi bakalım en azından 10 günde bir gün de olsun oruç tutayım diyorum tam da yaz zamanı ama bilemiyorum bakalım..
bir komşu var dedi şurada oturuyor ona sadaka versen dedi bana gittim fitremizi verdim kadın iki kez evlenmiş safça yani belli çocuklarına ayakkabı bile alamamış dedi üzüldüm iki göz odada bir evde oturuyor kadın babasıyla 2 oğlu varmış bana dua etti bir yandan dedim sıkıntılarım var ama daha zorda olan da var evlatlar da var ama imkan yok dedim ALLAH iyi yürekli insanların önünü açsın inşallah bana öyle içten dua etti sevindim ya bilemedim şu kıskanç kötülere karşı içimizdeki düşmanlara karşı bizler de hayurlarla sağlucakla sevinir miyiz acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…