Arkadaşlar şu yarim saat icinde hem sevinci hem uzuntuyu yasadim.bana bisi diyin hele.Bugun adetin 30. Gunu halen olmadim. Su 4 5 gundurde kasiklarimda ayni adet olcakmisim gibi arada sanci giriyor.sarimtirak hafifte akintim var.Bu ayda erken adet olmak istiyordum cunku temmuzun son haftasi izne cikacagim ve annemlerle sehir disinda olucaz esim calisacak ve ovulasyonumda tam izinli haftama gelecek bu yuzden hep erken olmak istedimki izne cikmadan yakalayabileyim catlamami.Bu ay hic umudum yoktu ramazanda yumurtlamami takip edemedim tahmin ettigim gunlerde 2 kere iliski oldu ondan sonra bayram girdi araya giden gelen hic firsat olmadi. Bide okadar ac kaldik dogru duzgun beslenemedik vucut yorgun gucsuz umudum yoktu.Az once ucuzlarindan gebelik testim vardi esim bi denememi istedi.neyse 3 damla damlattim 5 dk asagi yukari bekledimki ne gorim 2. Cizgi hafif belirlendi elim ayagim titredi şoka girdim resmen sonra belirgin oldumu olmadimi diye bakarken bikac dakikanin icinde silindi gitti bembeyaz oldu hicbelirti kalmadi. Bosuna heyecan yaptim keske bakmasaydim oturdum yine bissuru agladim. Testtekide salaklik once beliriyo sonra gidiyo bosuna yaniltiyor insani. Cok canim sıkıldı gebelik olsaydi o belirginlik kalirdi dimi niye silinsinki