• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kızlar rejime başladım bugün deli gibi spor yaptım ter içinde kaldım artık beni egolarının tatmini olarak göremeyecekler
Tebrik ederim canim ama hızlı başlayıp cabuk vazgecme bu kararindan :) hatta her on günde bir kaç kilo vermissin buraya yaz biz de seni gaza getirelim :)))

aafferin kız sana hah işte ben bu münevveri görmek istiyorumm
aferin bana gerçekten de bugün çok yürüdüm 2.5 km ve yarım saat de dans ettim hiç ekmek yemedim tatlı da bakalım ayın 15in de ne kadar kilo verdiğimi yazacğaım buraya ;)

Tebrik ederim canim ama hızlı başlayıp cabuk vazgecme bu kararindan :) hatta her on günde bir kaç kilo vermissin buraya yaz biz de seni gaza getirelim :)))
yok yok gülüm hep böyle başladım ama şimdi baktım herkes alaya alma derdindeler gözümün önüne getiriyorum onları beni motive eden hırsın olacak artık en azından kurban bayramında nasip olursa onlara iyi bir ders vereceğim kilo verdiğime şaşırsınlar en azından

kızlar bugün sessizsiniz?
bu birkaç ayda içten içe hep umutlu oldum ama daha da umutlanıyorum artık kilo da verirsem çok iyi olacak benim için inşallah kızlar..
kaynanamın bir komşusu var hanım abla diye çok moral veriyor bana onunla da konuştum hiç takma dedi ya dedi elinden geldiğince bol bol sadaka vermeye çalış böyle durumda dedi ara ara her hafta bir günde olsa oruç tutmaya çalış dedi bakalım en azından 10 günde bir gün de olsun oruç tutayım diyorum tam da yaz zamanı ama bilemiyorum bakalım..
bir komşu var dedi şurada oturuyor ona sadaka versen dedi bana gittim fitremizi verdim kadın iki kez evlenmiş safça yani belli çocuklarına ayakkabı bile alamamış dedi üzüldüm iki göz odada bir evde oturuyor kadın babasıyla 2 oğlu varmış bana dua etti bir yandan dedim sıkıntılarım var ama daha zorda olan da var evlatlar da var ama imkan yok dedim ALLAH iyi yürekli insanların önünü açsın inşallah bana öyle içten dua etti sevindim ya bilemedim şu kıskanç kötülere karşı içimizdeki düşmanlara karşı bizler de hayurlarla sağlucakla sevinir miyiz acaba ya
aferin bana gerçekten de bugün çok yürüdüm 2.5 km ve yarım saat de dans ettim hiç ekmek yemedim tatlı da bakalım ayın 15in de ne kadar kilo verdiğimi yazacğaım buraya :KK66:
süperr ..bende dikkat ediyorum bu sıralar 63 kiloydum 60 a indim eşimle her gün bir saat yürüyüş yapıyoruz ve beslenmemize dikkat eddiyoruz ekmek, makarna pilav, kızartma, her türlü tatlı , tuzlu uzak duruyoruz :)

süperr ..bende dikkat ediyorum bu sıralar 63 kiloydum 60 a indim eşimle her gün bir saat yürüyüş yapıyoruz ve beslenmemize dikkat eddiyoruz ekmek, makarna pilav, kızartma, her türlü tatlı , tuzlu uzak duruyoruz :)
senin kilon iyi canım ama benimki aştı kendini ama hizaya gelecek

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
aaynaa aaynaa kilo konusunda gayretini tebrik ederim
İzin bitti pazartesi göreve başlayacagim

Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah

Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
Aaa bugün doğum günün mu canim mutlu yıllar sanaaaaaaaa:))) iyi ki dogdun iyi ki tanidim seni :)) canim o zaman senin yumurta çatlamak üzere ve catladiginda sadece 24 saat yasiyor. Bu yüzden bence haftasonuna kadar her gün ilişki yapin en azindan 3 gün üst uste. Bunu tavsiye eden doktorlar da cok erkek sperm sayisi normalse her gün yapmakta bur sakinca yok. Hem gününü kesin tutturmuş olursunuz. Belinin altina yastik koy hemen ayakları yukarı dik en az yarım saat :))))

yeni yaşın sana hayırlarla sağlıcakla bebeğini geitirsin inşallah canım benim inşallah sevinirsin...amin
ben de hem kpss çalışmaya başladım hem de rejime odaklandım iyice maddi manevi sıkıntılarımızın gitmesi için ben de üzerime düşeni yapmalıyım senelerdir atanamadım çok üzülüyorum ben üzüldükçe de sevinenler çok

Arkadaşlar şu yarim saat icinde hem sevinci hem uzuntuyu yasadim.bana bisi diyin hele.Bugun adetin 30. Gunu halen olmadim. Su 4 5 gundurde kasiklarimda ayni adet olcakmisim gibi arada sanci giriyor.sarimtirak hafifte akintim var.Bu ayda erken adet olmak istiyordum cunku temmuzun son haftasi izne cikacagim ve annemlerle sehir disinda olucaz esim calisacak ve ovulasyonumda tam izinli haftama gelecek bu yuzden hep erken olmak istedimki izne cikmadan yakalayabileyim catlamami.Bu ay hic umudum yoktu ramazanda yumurtlamami takip edemedim tahmin ettigim gunlerde 2 kere iliski oldu ondan sonra bayram girdi araya giden gelen hic firsat olmadi. Bide okadar ac kaldik dogru duzgun beslenemedik vucut yorgun gucsuz umudum yoktu.Az once ucuzlarindan gebelik testim vardi esim bi denememi istedi.neyse 3 damla damlattim 5 dk asagi yukari bekledimki ne gorim 2. Cizgi hafif belirlendi elim ayagim titredi şoka girdim resmen sonra belirgin oldumu olmadimi diye bakarken bikac dakikanin icinde silindi gitti bembeyaz oldu hicbelirti kalmadi. Bosuna heyecan yaptim keske bakmasaydim oturdum yine bissuru agladim. Testtekide salaklik once beliriyo sonra gidiyo bosuna yaniltiyor insani. Cok canim sıkıldı gebelik olsaydi o belirginlik kalirdi dimi niye silinsinki :KK42:

Dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle nice hayirli yillariniz olsun. Insallah dogum gununde en buyuk hediyeniz tutunur sana. Rabbim kimsenin icini evlat sahibi olmak icin sizlatmasin cok kotu bisey. Bazen burnumun diregine kadar sizliyo kalbim sizliyor hissediyorum :(

ayyy canım benimmm iyiki doğdun yeni yaşının en güzel hediyesine sahip olursun inşallah.musmutlu yıllar . bu arada luliciğe katılıyorum bence hem bugun hem yarın ilişki olmalı. cumartesi geç.

yeni yaşın sana hayırlarla sağlıcakla bebeğini geitirsin inşallah canım benim inşallah sevinirsin...amin
ben de hem kpss çalışmaya başladım hem de rejime odaklandım iyice maddi manevi sıkıntılarımızın gitmesi için ben de üzerime düşeni yapmalıyım senelerdir atanamadım çok üzülüyorum ben üzüldükçe de sevinenler çok
aynacımmm ders çalışmaya başlaman harikaaaaa. çaresizseniz çare SİZSİNİZ demiş birileri kendine en iyi çare sensin kuzum. ok sevindim yaa hep böyle azimli ol emii musmuncuruk :)

Arkadaşlar şu yarim saat icinde hem sevinci hem uzuntuyu yasadim.bana bisi diyin hele.Bugun adetin 30. Gunu halen olmadim. Su 4 5 gundurde kasiklarimda ayni adet olcakmisim gibi arada sanci giriyor.sarimtirak hafifte akintim var.Bu ayda erken adet olmak istiyordum cunku temmuzun son haftasi izne cikacagim ve annemlerle sehir disinda olucaz esim calisacak ve ovulasyonumda tam izinli haftama gelecek bu yuzden hep erken olmak istedimki izne cikmadan yakalayabileyim catlamami.Bu ay hic umudum yoktu ramazanda yumurtlamami takip edemedim tahmin ettigim gunlerde 2 kere iliski oldu ondan sonra bayram girdi araya giden gelen hic firsat olmadi. Bide okadar ac kaldik dogru duzgun beslenemedik vucut yorgun gucsuz umudum yoktu.Az once ucuzlarindan gebelik testim vardi esim bi denememi istedi.neyse 3 damla damlattim 5 dk asagi yukari bekledimki ne gorim 2. Cizgi hafif belirlendi elim ayagim titredi şoka girdim resmen sonra belirgin oldumu olmadimi diye bakarken bikac dakikanin icinde silindi gitti bembeyaz oldu hicbelirti kalmadi. Bosuna heyecan yaptim keske bakmasaydim oturdum yine bissuru agladim. Testtekide salaklik once beliriyo sonra gidiyo bosuna yaniltiyor insani. Cok canim sıkıldı gebelik olsaydi o belirginlik kalirdi dimi niye silinsinki :KK42:
markası neydi canım niye ağlıyorsun ağlama bak daha adet olmamıssın sabah idrarınla bir daha test yap hamileliğe en büyük engel üzüntü canım benimm.

aynacımmm ders çalışmaya başlaman harikaaaaa. çaresizseniz çare SİZSİNİZ demiş birileri kendine en iyi çare sensin kuzum. ok sevindim yaa hep böyle azimli ol emii musmuncuruk :)
evet canım iyi oldu hayırlısıyla atanmam lazım gülüm böyle olmuyor kendi aileme de yardım hayallerim vardı olmuyor ...
şimdi elimdeki kaynakları bitireceğim işte sonra az az başka kaynaklar da alacağım daha kararlıyım..
bu arada 4 günde 2 kiloya yakın kilo verdim kızlar ;)
hadi bakalım aferin bana diyorum böylelikle bebişin gelmesi de kolaylaşacak inşallah ona inanıyorum eşim de ayın 15ini falan bekliyor mesir macunu falan fındık falan alalım diyoruz az az yememize de dikkat etmek lazım diyoruz vakalım

Ayyy canim belki çok yenidir kiz yarin2 tekrarla testi insallah vardir ya da gidin kan tahlili verin ayy heyecam yaptimmmm insallaaaahhhhh:)))))))) bu arada benim yaptigim testte de once belirgin cizgicikti sonra pembelesti acildi rengi 3 liralik testti hemen ümitsiz olma hadi biseyler yap bize de haber ver :)))

ayyy canım benimmm iyiki doğdun yeni yaşının en güzel hediyesine sahip olursun inşallah.musmutlu yıllar . bu arada luliciğe katılıyorum bence hem bugun hem yarın ilişki olmalı. cumartesi geç.

Çok teşekkür ederim canım sende durumlar nasıl bat yaklaştı seni dimi

Dogum gunun kutlu olsun canim sevdiklerinle nice hayirli yillariniz olsun. Insallah dogum gununde en buyuk hediyeniz tutunur sana. Rabbim kimsenin icini evlat sahibi olmak icin sizlatmasin cok kotu bisey. Bazen burnumun diregine kadar sizliyo kalbim sizliyor hissediyorum :KK43:
Rabbim sanada nasıp edecek İnşallah. Gönlünü daraltma öyle benim kizkardesim de zor süreçlerden geçerek anne oldu o oldu ise seninde olacak inşallah

limoncicegi41 limoncicegi41 . Sende durumlar nasil canim çok umitliyim senden heee:)
Canım bende çok ümitliydim esasında yarın adet olmam lazım .smear testi için randevum vardı gelmişken bekleyeceğime kan testi vereyim dedim iki saate çıkar herhalde karnım ağrıyo sivilcelerimde çıktı büyük ihtimal negatif ama hayırlısı olsun

Back
X