Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemedim yaInsallah hamilesindir canım yaa
özele mi gittin canım çatlatma iğnesi vuruldun mu vurulduysan hangi iğneyi vuruldunIlk önce yumurtlama takibi yaptirdim yumurtam 12 mm de kaldı büyümedi . Doktor ikinci ay klomen başlayacağız ddi . Ilk klomen kullanmamda tuttu şükürler olsun . 17 mm yumurtam vardı
Muhabbet kuşu al sevgisi çok başka bende iki tane var . Ilk alındığında yem yemiyo sesi çıkmıyor diğer kuşlardan ayrıldığı için . Kafayı ona takar unutursun çocuğu . Kuşu düşün benceeşim kuş alalım diyordu acaba ben de kuş mu aldırsam ya
Evet özele gittim canım catlatma iğnesine gerek kalmadı kendi çatladı çok şükürözele mi gittin canım çatlatma iğnesi vuruldun mu vurulduysan hangi iğneyi vuruldun
1 bucuk senedir istiyorduk canım ama ara vermek zorunda kaldık . 6 aydir tekrar denedik . 5.ay yumurtlama takibi yaptırdım 6.ay hamile kaldımCanim ne kadar süredir olmuyodu senin herhangi bir rahatsızlığın varmıydı hamile kalmadan önce..ilk klomen kullandigimda benim olmadi simdi regli bekliyorum klomenin dozunu yukseltcek doktor
evet canım ya iyi olur aslındaMuhabbet kuşu al sevgisi çok başka bende iki tane var . Ilk alındığında yem yemiyo sesi çıkmıyor diğer kuşlardan ayrıldığı için . Kafayı ona takar unutursun çocuğu . Kuşu düşün bence![]()
çatladığını yumurta takibinde mi anladın canım1 bucuk senedir istiyorduk canım ama ara vermek zorunda kaldık . 6 aydir tekrar denedik . 5.ay yumurtlama takibi yaptırdım 6.ay hamile kaldım
Yavru ve erkek al erkekler daha çok konuşuyor ben erkek diye aldım dişi çıktı arada çok fena ısıriyo ama tatliligindan gözüm pek görmüyorevet canım ya iyi olur aslında
evet aslında gerçekten de iyi olur kafamın dağılması lazımYavru ve erkek al erkekler daha çok konuşuyor ben erkek diye aldım dişi çıktı arada çok fena ısıriyo ama tatliligindan gözüm pek görmüyor
Ne güzel canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..benim pco var ama doktor hic yumurtlama takibinden söz etmedi klomen kullandm olmadi glifor kullandm olmadi glifora devam ediyorum halaa..bi dahaki gittigimde klomenin dozunu yukseltelim dedi..3 kere kullanabiliyomus sanırım klomeni olmassa tüp bebek diyor insallah gerek kalmaz ya1 bucuk senedir istiyorduk canım ama ara vermek zorunda kaldık . 6 aydir tekrar denedik . 5.ay yumurtlama takibi yaptırdım 6.ay hamile kaldım
Yok doktor 17 mm olmuş 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişkide bulunun dedi . Adetin 21.günü progesteron tahlili yaptı ondan anlıyormuş galiba çatlayıp çatlamadığını . Eger değerim düşük çıksaydı ve hamile olmasaydım ikinci ay catlatma ignesi vururduçatladığını yumurta takibinde mi anladın canım
özele mi gittin canım senYok doktor 17 mm olmuş 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişkide bulunun dedi . Adetin 21.günü progesteron tahlili yaptı ondan anlıyormuş galiba çatlayıp çatlamadığını . Eger değerim düşük çıksaydı ve hamile olmasaydım ikinci ay catlatma ignesi vururdu
Evet canım medical parkaözele mi gittin canım sen
canım muayene ücretleri ne kadar sorması ayıp devlette o kadar ince ince inceleme olmuyorEvet canım medical parka
6 diye biliyorum ben . Bi komşumuzda pko vardı . Ayrıca tüm alt yollarını enfeksiyon kaplamış o halde hamile kaldı . Ama oda umudunu kesmis ve yoktur diye hayatina devam etmis 13 haftalikken falan ogrendiNe güzel canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..benim pco var ama doktor hic yumurtlama takibinden söz etmedi klomen kullandm olmadi glifor kullandm olmadi glifora devam ediyorum halaa..bi dahaki gittigimde klomenin dozunu yukseltelim dedi..3 kere kullanabiliyomus sanırım klomeni olmassa tüp bebek diyor insallah gerek kalmaz ya![]()
80 tl canım ama sendika indirimi uygulanıyor islerine gelince 64-72 falan aliyolar islerine gelmeyince normal 80 tl muayne aliyorlarcanım muayene ücretleri ne kadar sorması ayıp devlette o kadar ince ince inceleme olmuyor
Ay böyle pcolarn hamile kaldığını duyunca umut oluyor bana..6 diye biliyorum ben . Bi komşumuzda pko vardı . Ayrıca tüm alt yollarını enfeksiyon kaplamış o halde hamile kaldı . Ama oda umudunu kesmis ve yoktur diye hayatina devam etmis 13 haftalikken falan ogrendi
Ben düştükten çok korkuyorum canım yaa rabbim göstermesin insaAllah . Progestan kullaniyorum yarın kalp atışı için gidicez insaAllah güzel sonuçlar alırızKızlar hiç Umudunuzu yitirmeyin ben geçen yıl düşük yaptım bu yil Şubat ayında da kürtaj oldum kalp atışı durmuş 2 buçuk aylıkken genetik testler yapıldı araştırıldi kan pıhtılaşmasi çıktı her gün iğne olacakmisim bugün öğrendim hamileyim allahım sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin hepinize tatlı mis kokulu bebisler diliyorum![]()