Haklısın canım öyle tabi ne güzel bi sohbet havası var burda..elifiimm iyiki etiketlemissin benii...Rabbim hepimizi yardımcısı olsun çabalarımızın karşılığını iĺlaki verir insallah tüm isteyenler en kısa zamanda hamis kalırız..mubarek ramazan ayını iyi değerlendirelim dualarda buluşalım ki dahada cabuk ulaşsınben de bir kez iğnelerle tedavi gördüm kilo evet önemli ama sen moralini asla bozma umutlu ol bol bol dua et ben bu ay çok hurma da yedim iyi geliyormuş gebe kalmaya aldım iran hurmasını attım ağzıma şimdi yine aldım bugün attım ağzıma ben 106 kilo ile hamile kalan biliyırum 120 kilolarda annem hamile kalmştı ...
ALLAH OL dedi mi her şey boş umutlu olalım kuzucuğum burada birbrimize de moral olalım
aynen canım sen ne kadar oldu ben de 3 senedir bebeğimi bekliyorum sen hangi ildesin ben ankara..Haklısın canım öyle tabi ne güzel bi sohbet havası var burda..elifiimm iyiki etiketlemissin benii...Rabbim hepimizi yardımcısı olsun çabalarımızın karşılığını iĺlaki verir insallah tüm isteyenler en kısa zamanda hamis kalırız..mubarek ramazan ayını iyi değerlendirelim dualarda buluşalım ki dahada cabuk ulaşsın
Evet canim burda birçoğumuz birbirimizi cok iyi tanır hale geldik valla :) moral oluyoruz birbirimize batları beraber bekliyoruz yeni bir şey keşfedince birbirimize anlatıyoruz dedikodu yapıyoruzHaklısın canım öyle tabi ne güzel bi sohbet havası var burda..elifiimm iyiki etiketlemissin benii...Rabbim hepimizi yardımcısı olsun çabalarımızın karşılığını iĺlaki verir insallah tüm isteyenler en kısa zamanda hamis kalırız..mubarek ramazan ayını iyi değerlendirelim dualarda buluşalım ki dahada cabuk ulaşsın
evet kaynanalar baş dedikodu konumuzEvet canim burda birçoğumuz birbirimizi cok iyi tanır hale geldik valla :) moral oluyoruz birbirimize batları beraber bekliyoruz yeni bir şey keşfedince birbirimize anlatıyoruz dedikodu yapıyoruzher şey var yani:)
Canim benim yeni bat 20 haziranevet kaynanalar baş dedikodu konumuz
geldi mi adet canımCanim benim yeni bat 20 haziran
Kızlar size bir şey diyeceğim
Benim en son ilişkide canım çok acid i yazmıştım dün gece tam da acının olduğu yerden kan geldi ama adet değil farkındayım neyse bir iki gittim az az geldi sabah gittim bugün gittim kaç kez kan durdu bir de yatılı misafirim var
Çok yoruldum adete bir hafta var acaba bu kan yerleşme kanamasimi ya bagirasim geliyo bir yandan ağlarım yine diyorum haftaya belli olur artık dua edin dostlar
merhaba canım hoşgeldin aramıza ilk sayfada güncel liste hemen ekliyorum listeye senin adını da gülümMerhaba arkadaşlar bende aranıza katıldımaaynaa sayesinde iyi akşamlar herkese
benim düşüncem seninki de yerleşme kanaması olabilir birkaç güne belli olurKızlar banada bir yorum yapsanız ben 31 günde bir regli oluyorum geçen ay ilk defa 2gün erken olup hüsrana uğramıştım bugünde tam 29.günüm sabah idrar testi yaptım negatifdi ama öğlen açık pembe kanamam geldi peçeteye sonradan tabi çoğalıp kırmızıya döneceğini düşündüm ama dönmedi hala sadece peçeteye geliyor açık pembe adet kanaması gibi değil ve ağrım Yok normalde regli dönemim ağır ağrılı geçer şimdi bir fikriniz varmı
İnşllah canım seninde inşllah yerleşme kanamasıdır acaba yerleşme kanamasından nekadar süre sonra idrar testi yapmak lazımbenim düşüncem seninki de yerleşme kanaması olabilir birkaç güne belli olur
Oldun mu canimm... Ama üzülmek yok yıpratma kendini vardir bir hayır. Sana tavsiyem bu ay kendine soğan kürü yap ve hemen mümkünse yarindan itibaren kocana keciboynuzu kaynatCanim benim yeni bat 20 haziran
Ayy uc aylardayiz ramazan da geldi ara verelim artik kaynanalari cekistirmeyeevet kaynanalar baş dedikodu konumuz
adet günün yine de bir gün bile olsa geçsin öyle test yap geç döllenme de olunca hemen çıkmayabilirmiş en kesin çözüm kan testi yani..İnşllah canım seninde inşllah yerleşme kanamasıdır acaba yerleşme kanamasından nekadar süre sonra idrar testi yapmak lazım
he canım bu sıralar biraz susalım :)Ayy uc aylardayiz ramazan da geldi ara verelim artik kaynanalari cekistirmeye
Evet canım geldi malesef..artık umutlar aşılamaya kaldigeldi mi adet canım
ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunEvet canım geldi malesef..artık umutlar aşılamaya kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?