- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlar size bir şey diyeceğim
Benim en son ilişkide canım çok acid i yazmıştım dün gece tam da acının olduğu yerden kan geldi ama adet değil farkındayım neyse bir iki gittim az az geldi sabah gittim bugün gittim kaç kez kan durdu bir de yatılı misafirim var
Çok yoruldum adete bir hafta var acaba bu kan yerleşme kanamasimi ya bagirasim geliyo bir yandan ağlarım yine diyorum haftaya belli olur artık dua edin dostlar
EVET CANIM YAA O KAYNANA NE DENSİZ ÖYLE YAAAcanımm benim inşallah yerleşme kanamasıdır. son ilişkinden sonra kaç gün geçti? eğer iki günden fazla geçtiyse tahrişle alakalı değildir canım. bende kuruluk olunca ilişkinin ardından pembemsi kan geliyordu ama ilişkiden sonra iki gün geçtikten sonra kesiliyordu. bu arada uyuz misafirlerini takma kafana geldikleri gibi giderlerDDD Birdilimkek o kaynanaı ben dövecem en son . ne o ay özellikle çalışma haftanızda geliyor :)
Aynen canim ya calisma haftamizda ya tatil rezervasyonu yaptirdigimiz gunlerde geliyor valla denk mi geliyir bilerke mi yapiyor anlamiyorum :))) hayır yani ev dublex çıkıp üst katta da yatmiyor bizim katta yatıyor banyoya da gidemiyoruz :)) neyse bu akşam gunah bziden gitti yapacak bisey yok :)) sen naptin keşke bo doktora gidip yumurta takibi yaptirsatdin bu ay klomen falan verirdi belki doktor canımcanımm benim inşallah yerleşme kanamasıdır. son ilişkinden sonra kaç gün geçti? eğer iki günden fazla geçtiyse tahrişle alakalı değildir canım. bende kuruluk olunca ilişkinin ardından pembemsi kan geliyordu ama ilişkiden sonra iki gün geçtikten sonra kesiliyordu. bu arada uyuz misafirlerini takma kafana geldikleri gibi giderlerDDD Birdilimkek o kaynanaı ben dövecem en son . ne o ay özellikle çalışma haftanızda geliyor :)
canım ilişkiden sonra 4. gün o kan geldi ondan da anlam veremedim en son ilişkimden önceki ilişkim de 2 gün öncesinde olmuştu ama acımamıştı bu kadar sonra acıyı yanma hissini hele de batma hissi yaşadım gece kanadı peçeteye bulaştı sonra durdu şimdi de siliniyorum gelen giden yok ...canımm benim inşallah yerleşme kanamasıdır. son ilişkinden sonra kaç gün geçti? eğer iki günden fazla geçtiyse tahrişle alakalı değildir canım. bende kuruluk olunca ilişkinin ardından pembemsi kan geliyordu ama ilişkiden sonra iki gün geçtikten sonra kesiliyordu. bu arada uyuz misafirlerini takma kafana geldikleri gibi giderlerDDD Birdilimkek o kaynanaı ben dövecem en son . ne o ay özellikle çalışma haftanızda geliyor :)
iyiyim kuzucuğum.iş güç uğraşıyoruz. sen de iyi misin?EVET CANIM YAA O KAYNANA NE DENSİZ ÖYLE YAAA
NABER TATLIM SEN NASILSIN
aşmış senin kaynana hissediyor bence. e madem o anlayıs göstermiyor o zaman yapacak bir şey yok. çalışmalara tanık olurAynen canim ya calisma haftamizda ya tatil rezervasyonu yaptirdigimiz gunlerde geliyor valla denk mi geliyir bilerke mi yapiyor anlamiyorum :))) hayır yani ev dublex çıkıp üst katta da yatmiyor bizim katta yatıyor banyoya da gidemiyoruz :)) neyse bu akşam gunah bziden gitti yapacak bisey yok :)) sen naptin keşke bo doktora gidip yumurta takibi yaptirsatdin bu ay klomen falan verirdi belki doktor canım
cnaım umarım yerleme kanamasıdır. tahrişten olsa 4 gün sonra kanama olmaz . ama yanmaların bence tahrişten kaynaklanıyor.canım ilişkiden sonra 4. gün o kan geldi ondan da anlam veremedim en son ilişkimden önceki ilişkim de 2 gün öncesinde olmuştu ama acımamıştı bu kadar sonra acıyı yanma hissini hele de batma hissi yaşadım gece kanadı peçeteye bulaştı sonra durdu şimdi de siliniyorum gelen giden yok ...
ahhh o eltim var ya canım kızıyla kendi dünya çevrelerinde dolanıyor sanıyor..
bizim de bebeğimiz olunca ayda yılda bir görüşsek yeter çocuğu bahane edeceğim hep gelemem gidemem diye
bilmiyorum canım benim korkuyorum sevinmeye de bilemedimcnaım umarım yerleme kanamasıdır. tahrişten olsa 4 gün sonra kanama olmaz . ama yanmaların bence tahrişten kaynaklanıyor.
Anladim kuzum hayırlısı olsun. Bu yaz bizi çok yoğun işler bekliyor heraldeaşmış senin kaynana hissediyor bence. e madem o anlayıs göstermiyor o zaman yapacak bir şey yok. çalışmalara tanık olurDDD ben okulun bitmesini bekliyorum canım. son zamanlar çok yoğun oluyor. kendimi nasıl eve attığımı bilemiyorum. bir dahaki ay olmassa yazın daha kolay olacak doktora gitmek hayırlısı artık.
Tabi canım hosgelmis aramıza tohum şeklinde alır aktardan bir çay kaşığı hayit tohumunun üzerine iki bardak su koyup beş dk kaynattim sarı renk oluyor zaten sabah akşam içtim ben birkaç gündür içiyorum supeleniyorum diye ağız kuruluğu yapıyor susatiyor biraz endiselenmesin
Hosbuldum.. Canım ben hayıt suyu aldm o bile çok acı nasıl dayanıyorsun çayınaTabi canım hosgelmis aramıza tohum şeklinde alır aktardan bir çay kaşığı hayit tohumunun üzerine iki bardak su koyup beş dk kaynattim sarı renk oluyor zaten sabah akşam içtim ben birkaç gündür içiyorum supeleniyorum diye ağız kuruluğu yapıyor susatiyor biraz endiselenmesin
farketmez canım çayı daha acı evet ama ben de hormon bozukluğu çıktı canım testosteron hormonu yüksek olduğundan şifa olsun diye içtim şimdi adetime 5 gün kaldı da bıraktım hani belki hamilelik vardır diye ama adet olursam hemen yeniden içmeye başlayacağım öyle hamile kalanları da okudum ben suyunu da aldım ama çayını yani tohumunu demleyince sıcak sıcak daha içme hissim oluyor şifa olsun diye içtim düzenli canım hem hazmı dakolaylaştırıyor bağırsakları da çalıştırıyorHosbuldum.. Canım ben hayıt suyu aldm o bile çok acı nasıl dayanıyorsun çayınasuyu veya tohumu fark eder mi ?
listemize de ekleyeyim mi canımHosbuldum.. Canım ben hayıt suyu aldm o bile çok acı nasıl dayanıyorsun çayınasuyu veya tohumu fark eder mi ?
test yapsana canım çıkar heralde varsa inşallah hadi 30. hamiş sen olursun 31. sırayı ben almıştım 30 kim olacak bakalımMerhaba kizlar...benim adet günüm bugün ne gelen var ne giden..sevinsem mi bilemedim
Evde yok canım o testlerden.sabredemiyorum diye almiyorum onlardan.gelmesse yarın kan vericem.ama olucam sanki karnım agrimaya basladitest yapsana canım çıkar heralde varsa inşallah hadi 30. hamiş sen olursun 31. sırayı ben almıştım 30 kim olacak bakalım
benim de kaç gündür karın kasık aprısı var 3-4 gün önce az bir kanamam oldu peçeteye sildim sonra ertesi gün bitti ben de adet erkenden geliyormu dedim ama gelmedi bence umutlu olalım bilmiyorum ben de bu ay umutlanıyorum ama eşim yine de ne çok umutsuz ol ne de çok umutlu diyip duruyor üzülürüm ağlarım diyeEvde yok canım o testlerden.sabredemiyorum diye almiyorum onlardan.gelmesse yarın kan vericem.ama olucam sanki karnım agrimaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?