2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kalp atışlarını duyana kadar çevreme söylemesem mi diyorum ben de gülüm gerçekten de haklısın insanlar çok kötü buradaki dostlarım bana yar oldular ALLAH hepinizden razı olsun
Aynen kuzum biz de öyle düşünüyoruz kalp atışını duyana kadar emin olana kadar ailelere soylemeyiz heralde.

gerçekten de canım söylemesek mi insan korkar ya
Ay sonuçta Allah korusun kötü nefisli insanlar var. İstemeyen olur. Nazar olur Allah korusun. Hatta bi iki ayı doldursun bence. Olduğunda siz öğrenene kadar 1 aylık olur zaten. 2 aya yaklaşır. Biraz daha bekleyip öyle söyleyin. Dost sevinir ama düşman gizliden istemez Allah korusun. Temkinli olun.

allah razı olsun bir tanem rabbim gönlünden ne geçiyorsa sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Aaayyy hadi bakalim insallah insallah :) bizim de birkac gunumuz vat ama calismalara basladik şimdiden yarin da doktora gidip yumurtam var mi diye baktiracagim

canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu ay güzel haberlerini alırız

çok geçmiş olsun canım ben de iyiyim bugün falan benim yumurtlama dönemi bitti gözüküyor bakalım bundan sonra beklemeye geçtik derim
eşin üşüttü mü canım

kesinlikle haklısın gülüm

çok geçmiş olsun canım ben de iyiyim bugün falan benim yumurtlama dönemi bitti gözüküyor bakalım bundan sonra beklemeye geçtik derim
eşin üşüttü mü canım
evet yangın ayşe gibi erken açıldı saçıldı dedim ona bu hastalık öncesi yangı dikkat et hava o kadar sıcak değil dedim ama yok dinlemedi saban burnu tıkalı ses gidik ve gözleri akıyordu

hadi o zaman senin bat tarihinde bayram yapalım inşallah

bilmiyorum canım bu ay da eğer hislerim beni yanıltırsa daha da beklemem derim benim iş kaldı sadece tedaviye

canım iyiyim ben sağol. sende iyisindir umarım. dikkat et sende grip olma :) çalışmalar başlamış oleyyy inşallah hiç beklemezsin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…