Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum biz de öyle düşünüyoruz kalp atışını duyana kadar emin olana kadar ailelere soylemeyiz heralde.kalp atışlarını duyana kadar çevreme söylemesem mi diyorum ben de gülüm gerçekten de haklısın insanlar çok kötü buradaki dostlarım bana yar oldular ALLAH hepinizden razı olsun
İçimden öyle geldi canim:)) biz de de yoğun çalışma vardı geçen hafta :))hayirlisiyla olur inşallahAmin kız ne guzel duaaaa buuu:))) hadi bakalim kuzum insallah. Ben bu ay hamile kalmak icin üstün çaba madalyasını hakettim:)) insallah olur hepimizin
Aaayyy hadi bakalim insallah insallah :) bizim de birkac gunumuz vat ama calismalara basladik şimdiden yarin da doktora gidip yumurtam var mi diye baktiracagimİçimden öyle geldi canim:)) biz de de yoğun çalışma vardı geçen hafta :))hayirlisiyla olur inşallah
gerçekten de canım söylemesek mi insan korkar yaAynen kuzum biz de öyle düşünüyoruz kalp atışını duyana kadar emin olana kadar ailelere soylemeyiz heralde.
Ay sonuçta Allah korusun kötü nefisli insanlar var. İstemeyen olur. Nazar olur Allah korusun. Hatta bi iki ayı doldursun bence. Olduğunda siz öğrenene kadar 1 aylık olur zaten. 2 aya yaklaşır. Biraz daha bekleyip öyle söyleyin. Dost sevinir ama düşman gizliden istemez Allah korusun. Temkinli olun.gerçekten de canım söylemesek mi insan korkar ya
AMİN CANIM HAYIRLARLA SAĞLICAKLA İNŞALLAH...
ALLAH KABUL EDERSE BUGÜN MEVLANA'DAYDIK KUZULAR ÇOK DUA ETTİM DUALAR ETTİM AĞLAYA AĞLAYA HAVA DA ÇOK SICAKTI BİR ÇOK TÜRBE ZİYARETİNDE BULUNDUK ALLAH DUALARI KABUL EDİLENLERDEN EYLER BİZLERİ İNŞALLAH BOL BOL SEVİNÇLİ HABERLER BEKLİYORUM LİSTEMİZDEN İNŞALLAH HAYIRLARLA SAĞLICAKLA AMİN
İyi pazarlar kizlar...Nasılsıniz? İnşallah seneye bizde bu zamanlar birbirimizin anneler gününu kutlariz![]()
Aaayyy hadi bakalim insallah insallah :) bizim de birkac gunumuz vat ama calismalara basladik şimdiden yarin da doktora gidip yumurtam var mi diye baktiracagim
çok geçmiş olsun canım ben de iyiyim bugün falan benim yumurtlama dönemi bitti gözüküyor bakalım bundan sonra beklemeye geçtik derimlimoncicegi41
Birdilimkek
aaynaa nasılsınız kızlar
benim cumartesi pazar ovi testlerim pik yaptı değerlendirdik bugünde silikti sabah bu gecede çalışma yapmak gerek
bakalım hayırlısı allahtan ama eşim fena hasta oldu adamın gözleri akıyor vallahi
kesinlikle haklısın gülümAy sonuçta Allah korusun kötü nefisli insanlar var. İstemeyen olur. Nazar olur Allah korusun. Hatta bi iki ayı doldursun bence. Olduğunda siz öğrenene kadar 1 aylık olur zaten. 2 aya yaklaşır. Biraz daha bekleyip öyle söyleyin. Dost sevinir ama düşman gizliden istemez Allah korusun. Temkinli olun.
evet yangın ayşe gibi erken açıldı saçıldı dedim ona bu hastalık öncesi yangı dikkat et hava o kadar sıcak değil dedim ama yok dinlemedi saban burnu tıkalı ses gidik ve gözleri akıyorduçok geçmiş olsun canım ben de iyiyim bugün falan benim yumurtlama dönemi bitti gözüküyor bakalım bundan sonra beklemeye geçtik derim
eşin üşüttü mü canım
Ya canim en garantisi doktorlar bile kalp atışını duymadan kesin bir gebelik mujdesi vermiyorlar.gerçekten de canım söylemesek mi insan korkar ya
canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu ay güzel haberlerini alırız
bende kalp atışı duyana kadar söylemeyeceğimYa canim en garantisi doktorlar bile kalp atışını duymadan kesin bir gebelik mujdesi vermiyorlar.
aynen inşallah gerek kalmadan gelecek kuzucuklarımızHepimizin insallah kuzum yaaaa umut dünyası ışte:))) tupbebege gerek kalmasin istiyorum.
bilmiyorum canım bu ay da eğer hislerim beni yanıltırsa daha da beklemem derim benim iş kaldı sadece tedaviyeevet yangın ayşe gibi erken açıldı saçıldı dedim ona bu hastalık öncesi yangı dikkat et hava o kadar sıcak değil dedim ama yok dinlemedi saban burnu tıkalı ses gidik ve gözleri akıyordu
hadi o zaman senin bat tarihinde bayram yapalım inşallah
o zaman gerçekten de çevremize kalp atşını duymadan söylemeyelim dostlarYa canim en garantisi doktorlar bile kalp atışını duymadan kesin bir gebelik mujdesi vermiyorlar.
canım iyiyim ben sağol. sende iyisindir umarım. dikkat et sende grip olma :) çalışmalar başlamış oleyyy inşallah hiç beklemezsin kuzum.limoncicegi41
Birdilimkek
aaynaa nasılsınız kızlar
benim cumartesi pazar ovi testlerim pik yaptı değerlendirdik bugünde silikti sabah bu gecede çalışma yapmak gerek
bakalım hayırlısı allahtan ama eşim fena hasta oldu adamın gözleri akıyor vallahi