- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ben hepinizden sonra oluyordum :) şimdi en önce oluyorum depar attım size :)
canım doktordan geliyorum adet söktürücü verdi erkeklik hormonum yüksek olduğu için ona ilaç verdi onun yüzünden hamile kalamazsın zaten dedi 3 ay kullanacaksın dedi gülüm işte bakalım neler olacakAL BENDEN DE O KADAR ADETİ İNSAN BEKLERMİ BEKLİYORUZ İŞTE YENİ UMUDLARA YELKEN AÇMAK İÇİN. BİR TANEM UMUDLARIMIZI HEP TAZE TUTALIM OLACAK ALLAHIN İZNİYLE
İyiyim kuzucuuummm sen nasilsin yarin nasipse sakaryaya gidiyorum annemi babami gotecegim cok mutluyum :))) bebis hayalim yok nasilsa birkac güne adet olurim heralde. Sen nasil oldun canisiBirdilimkek SEN NASILSIN TATLIM
İyiyim kuzucuuummm sen nasilsin yarin nasipse sakaryaya gidiyorum annemi babami gotecegim cok mutluyum :))) bebis hayalim yok nasilsa birkac güne adet olurim heralde. Sen nasil oldun canisiBirdilimkek SEN NASILSIN TATLIM
ALLAH hayırlı uğurlu sağlıklı eylesin inşallah canım bizleri dualarından eksik etme inşallah bziler de sevineceğiz .Kızlar hep Hayirlisini dilemek lazım. Rabbim.en güzel zamanı bilir şüphesiz. İnşallah çok bekletmeden herkesin gönlüne göre verir. Verene kadar da sabir diliyorum. Elimizden tevekkül etmekten başka birşey gelmiyor..
Bende yarın ilk ultrasona girecem. Mevlam neylerse güzel eyler ..
Dualarim sizinle♡
oh iyi tatiller kuzu anneni babanı görmen sana iyi gelecekİyiyim kuzucuuummm sen nasilsin yarin nasipse sakaryaya gidiyorum annemi babami gotecegim cok mutluyum :))) bebis hayalim yok nasilsa birkac güne adet olurim heralde. Sen nasil oldun canisi
ALLAH hayırlı uğurlu sağlıklı eylesin inşallah canım bizleri dualarından eksik etme inşallah bziler de sevineceğiz .
amin canım benim♡insallah♡
Aynen canim insallah insallah :))oh iyi tatiller kuzu anneni babanı görmen sana iyi gelecek
ben de erkek gibi hatun olduğumdan bana hormon ilacı verdi adet söktürücü verdi doktor onları kulalnacağım bakalımAynen canim insallah insallah :))
Kullan bakalim canim kadının kilosu arttikca erkeklik hormonu da artiyormus yeni öğrendim cok ilginc. Ben de 67 kiloyum biraz zayiflamaya karar verdim sen de diyete biraz agirlik ver kuzumben de erkek gibi hatun olduğumdan bana hormon ilacı verdi adet söktürücü verdi doktor onları kulalnacağım bakalımD:
evet canım dikkat ediyorum ama ben zayıf olduğım zamanlarda da bekarlıkta da kıllanmam hep vardı göbek çevresi çenede falan ama o zaman umursamıyordum o kadar tahlil yaptılar güya bak ben daha 3-4 ay önce testestoron hormonınun yüksek olduğunu öğrendim ya yarım yamalak bakıyorlar inanKullan bakalim canim kadının kilosu arttikca erkeklik hormonu da artiyormus yeni öğrendim cok ilginc. Ben de 67 kiloyum biraz zayiflamaya karar verdim sen de diyete biraz agirlik ver kuzum
Evet malesef bir seferde gebelige engel olabilecek bütün ihtimalleri degerlendirmiyorlar böyle surunup duruyorsun hastane yollarinda.. Allah merhamet eylesin bize ne diyeyim kuzum..evet canım dikkat ediyorum ama ben zayıf olduğım zamanlarda da bekarlıkta da kıllanmam hep vardı göbek çevresi çenede falan ama o zaman umursamıyordum o kadar tahlil yaptılar güya bak ben daha 3-4 ay önce testestoron hormonınun yüksek olduğunu öğrendim ya yarım yamalak bakıyorlar inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?