2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM YAA NE OLDU SONUÇ

Bugun 2 saat gecikmeli yapildi aşılamam. Tam ögle ezani okunuyordu o sira aşılamam yapildi. Gözlerimden yaşlar süzülerek dua ettim verecek olan sensin Rabbim emeklerimizi boşa çikarma yüzümüzü güldür diye. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin iyi dilekleriniz için. En zor surec adet tarihine kadar beklemek. Her gun gün sayip düsünüp kendimi dinlemek istemiyorum. Bakalim ne kadar başarabilcem dusunmemeyi ilgilenmemeyi :)

Bugun 2 saat gecikmeli yapildi aşılamam. Tam ögle ezani okunuyordu o sira aşılamam yapildi. Gözlerimden yaşlar süzülerek dua ettim verecek olan sensin Rabbim emeklerimizi boşa çikarma yüzümüzü güldür diye. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin iyi dilekleriniz için. En zor surec adet tarihine kadar beklemek. Her gun gün sayip düsünüp kendimi dinlemek istemiyorum. Bakalim ne kadar başarabilcem dusunmemeyi ilgilenmemeyi :)
Canim benim Rabbim hayırlısıyla 15 Gün sonra mutluluktan aglatsin seni inşallah.. Sabir dua salavat ile bekle kuzum dualarimuz seninle

Evet malesef bir seferde gebelige engel olabilecek bütün ihtimalleri degerlendirmiyorlar böyle surunup duruyorsun hastane yollarinda.. Allah merhamet eylesin bize ne diyeyim kuzum..
öyle canım ya inşallah sorunlarımız şifa buluruz da hayırlarla sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz amin

ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevindirir inşallah canım seni de amin

Canim benim Rabbim hayırlısıyla 15 Gün sonra mutluluktan aglatsin seni inşallah.. Sabir dua salavat ile bekle kuzum dualarimuz seninle

ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevindirir inşallah canım seni de amin

Allah razi olsun sizlerden. Ben cok fazla duygusal bir insanim inanin sizler boyle sıkıntıma ortak olup guzel dileklerde bulunuyorsunuzya yorumlarinizi okuyunca bile gözlerim doluyor aglamakli oluyorum :cry:bende böyle bir psikolojik deliyim işte uzulsemde sevinsemde gozumun yaşi eksik olmaz :KK48:

Allah razi olsun sizlerden. Ben cok fazla duygusal bir insanim inanin sizler boyle sıkıntıma ortak olup guzel dileklerde bulunuyorsunuzya yorumlarinizi okuyunca bile gözlerim doluyor aglamakli oluyorum :cry:bende böyle bir psikolojik deliyim işte uzulsemde sevinsemde gozumun yaşi eksik olmaz :KK48:
ben de senin gibiyim canım ağlamalarım bitmez hiç ama son 5-6 aydır ne bileyim sıkıyorum kendimi geçen ay ben de tedavi gördüm adet öyle gelince çok üzülmüştüm bu ay da adet gelmiyor psikoloji mi kaldı ama sen hayırlarla inşallah sevinecksin buna inanıyorum ben...

canım doktordan geliyorum adet söktürücü verdi erkeklik hormonum yüksek olduğu için ona ilaç verdi onun yüzünden hamile kalamazsın zaten dedi 3 ay kullanacaksın dedi gülüm işte bakalım neler olacak
Adet söktürücü ne verdi doktor sana ismi ne canım ilacın
cuma gününe kadar bekleyeyim olmazsa doktora gideyim diyorum

İyiyim kuzucuuummm sen nasilsin yarin nasipse sakaryaya gidiyorum annemi babami gotecegim cok mutluyum :))) bebis hayalim yok nasilsa birkac güne adet olurim heralde. Sen nasil oldun canisi
En güzel yaparsın Anneciğini babacığni gör onlarda mutlu olur
ben de onları görmeyi o kadar çok istiyorum ki bayrama ancak İnşallah meleğin sürpriz yapar
Ben menepoza girmiş gibiyim adet yok hala :(

Rabbim o göz yaşlarını sevinç gözyaşlarına döndursun İnşallah

En güzel yaparsın Anneciğini babacığni gör onlarda mutlu olur
ben de onları görmeyi o kadar çok istiyorum ki bayrama ancak İnşallah meleğin sürpriz yapar
Ben menepoza girmiş gibiyim adet yok hala :KK43:
Tövbe de kız ne menepozu:) düştükten sonra normal kuzum biraz sabret. Valla yarin gidecegim ama moralimin icine etti yine bizimkiler... Eşimin annesine dedim telefonda gidecegim diye. Kayinpederine söyleme çok sinirlenir dedi. Git bi gece kal gel dedi. Kafamdan asagi kaynar sular döküldü resmen. Sanki yan mahallede oturuyor annem babam. Bursadan sakaryaya gidecegim bir gece kalip gelecegim yok artikkkkk!!! Yemin ederim nefret ettim beni bu şehre baglayan hicbir sey yok eşimden başka. Ona da sibirlendigim zaman amaaann onlarin oglu ne bekliyorsun ki diyorum kendime... Sanirim bir çocuğum olmadigi sürece kendimi buraya ait hissedemeyecegim. O kadar bıktım ko eşimin ailesinden gidip de dönmemek istiyorum. Vallahi billahi bıktım...

INCIK BONCUK INCIK BONCUK ozelde mi yaptırdın aşılamanı devlette mi canım?

Ilk 2 aşılamami devlet hastanesinde bi profosore yaptirmistim. Sonuncusunuda özele yaptirim belki farkli bisey der dedim ama hic memnun kalamadim. Devlet hastanesinde özelde bekledigim kadar beklemedim asilamam gecikti. Sperm örnegini baska hastanede verdirttiler biz aracla hastaneye ulastirdik vaktinde yetissin diye ayri bi stres olduk. Yani resmen paramizla rezil olduk. Bundan sonra insallah tedaviye gerek kalmaz ama gidersemde devletteki Prof. Dr giderim yine heralde

Ilk 2 aşılamami devlet hastanesinde bi profosore yaptirmistim. Sonuncusunuda özele yaptirim belki farkli bisey der dedim ama hic memnun kalamadim. Devlet hastanesinde özelde bekledigim kadar beklemedim asilamam gecikti. Sperm örnegini baska hastanede verdirttiler biz aracla hastaneye ulastirdik vaktinde yetissin diye ayri bi stres olduk. Yani resmen paramizla rezil olduk. Bundan sonra insallah tedaviye gerek kalmaz ama gidersemde devletteki Prof. Dr giderim yine heralde
Canim ilk mesajini gec okudum ama okur okumaz bende sana dua ettim. Insallah bu son olur. Simdide burdaki herkese bir kez daha ettim. Bu MAYIS hepimiz icin cooooookkk guzel olacak. Ben inaniyorum :KK46::KK200:

ooo oldumda bitttim bile :) çok hızlıyım ben sende var mı gelişme kuzuum?

maşallah yeni bat yeni umudlar :)

yok bir gelişme patlayacağım kocaman bir göbek oldu adet hala yok 44. gün bu gün salıya kadar bekleyeceğim gelmezse dr gideceğim

Back
X