- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
öyle tabii de canım olsa çıkardı diyorum bilemedim canım adet olmam lazımAllahtan umut kesilmez canimm
hadi ya bilmiyorum be gülüm ..Bu sitede bir arkadasim var. Iki kez test yapmis cikmamia bir kez kan testi yapmis cikmamis en son acile kaldirmislar o zaman cikmis :)
Ben adet oldum kızlar. ..gerek kalmadı teste falan
canlarım çok üzüldüm ya ikinizdende umutluydum. hayırlısı rabbim biliyor zamanını. olacak bir gün bize düşen sabretmekcanım negatif ya...
heralde hormonlardan dolayı hormon iğnesi yemiştim ya omdan gecikti kuzum
öyle canım sabredeceğiz bakalım canım ramazandan sonra aşılama düşnüyoruz kuzucanlarım çok üzüldüm ya ikinizdende umutluydum. hayırlısı rabbim biliyor zamanını. olacak bir gün bize düşen sabretmek
nasip o zamanadır belki canım benim.öyle canım sabredeceğiz bakalım canım ramazandan sonra aşılama düşnüyoruz kuzu
öyle canım belki denasip o zamanadır belki canım benim.
büyük bir heyecanla bugünkü yazını bekledim ben bile ne kadar umutlanmısım, canım ya seni düşünemiyorum.nolur üzülmee olur muöyle canım belki de
umutlanamadım da umutsuz da değildim bilemedim be gülüm inşallah bizler de sevinriz hayırlarla sağlcakla kuzucuğum yabüyük bir heyecanla bugünkü yazını bekledim ben bile ne kadar umutlanmısım, canım ya seni düşünemiyorum.nolur üzülmee olur mu
Insallah seninde oyle olur canimmhadi ya bilmiyorum be gülüm ..
cümlemiz inşallah canımcım hepimiz seviniriz inşallah aminInsallah seninde oyle olur canimm
canım negatif ya...
heralde hormonlardan dolayı hormon iğnesi yemiştim ya omdan gecikti kuzum
Üzülme kuzum... Uzulmemek elde degil tabi ama ne yapalim Rabbim daha büyük seykerle2 imtihan etmesin insallahBen adet oldum kızlar. ..gerek kalmadı teste falan
Bizde öyle yapcaz sanırım. .bir iki ay ara verelim diyoruz..belki dusunmessek kendiliğinden olur..öyle canımcım ya biz de bayramdan sonra ikinci aşılamayı düşünüyoruz bakalım nasipse
Öyle canım buna da şükür napalim..şimdi karar veremiyorum ne yapacagima..ara vermek istiyorum bir iki ay belki kendiliğinden olur..yada diyorum zaman kaybetmeden doktora gidip ikinci aşılamayı mi istesek?Üzülme kuzum... Uzulmemek elde degil tabi ama ne yapalim Rabbim daha büyük seykerle2 imtihan etmesin insallah
aynen gülüm öyle oluyor nasip kısmet canımcım(( vardir bir hayır kuzum.. Diyecek bisey olmuyor böyle durumlarda..
evet canım düşünmesek belki olurBizde öyle yapcaz sanırım. .bir iki ay ara verelim diyoruz..belki dusunmessek kendiliğinden olur..
Bir ay aara ver bence kuzum kendini toparla o hormon ilaclarini vucudundan biraz at kuzum sonra yine yaptirirsin asilama. Bak ben iki ay once yaptirdim ilk tutmadi ara verdim bu süreçte eşimin beslenmesine agirlik verdim biraz unutmak istedim iyi ki de öyle yaptik kuzum sana da tavsiye ederimÖyle
Öyle canım buna da şükür napalim..şimdi karar veremiyorum ne yapacagima..ara vermek istiyorum bir iki ay belki kendiliğinden olur..yada diyorum zaman kaybetmeden doktora gidip ikinci aşılamayı mi istesek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?