Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar son gelişmeler neler test yaptınızmı?
Birsürü ilaç içmemin sonucunda geçti şükür. Regl tarihin geçtimi peki?1
halenn beklemedeyimm canım Hakkımızda hayırlısı olsun :) sen nasıl oldun geçti mi ağrıların
Senin tarihindi değilmi bugün olman lazımBen bu sabahh yine idrar testi yaptm yone negatif
Sevindim canım inşallah hep böyle geçer :))bugün 27.gün olmam lazım diye bekliyorum ama bakalım hayırlısı :)Birsürü ilaç içmemin sonucunda geçti şükür. Regl tarihin geçtimi peki?
Adetine daha varsa idrarla hemen çıkmaz en geç idrarda cikarkizlar bende test yaptim negatif adetime bugun dahil 3 gün var olsa cikarmiydi umudum kesildi birde bisey öğrendim kizlar adete yakin atesin duserm is hamileysende artarmis 37 felan olurmus benimki 36 cikti yani umutlar gitti bide canim asiri sekerli cekiyo her adet donemimde oldugu gibi
ay ins canim ya bugun hic yataktan cikmadim bunalim takildim hicbiseyde yemedim acliktan ölüyorumAdetine daha varsa idrarla hemen çıkmaz en geç idrarda cikar
ben sabah test yaptım canım fakat hiçbir şey çıkmadı fakat ben yine de tatmin olamıyorum hala adet olmadım kasık ağrım var gögüs uçlarımda da böyle hafif kaparmalar var acıma var pazartesi son kez kan tahlili yaptıracağımKızlar son gelişmeler neler test yaptınızmı?
kan tahlilini görmeden moral bozmamak lazım değilmi adetime gün kala yaptırmıştım kan tahlili negatif çıkmıştı şimdi adetim 2 gün geçti pazartesi 4 gün geçmiş olacak daha kesin bir sonuç alırım değil miAdetine daha varsa idrarla hemen çıkmaz en geç idrarda cikar
Evet alırsın canım inş hamilesindirkan tahlilini görmeden moral bozmamak lazım değilmi adetime gün kala yaptırmıştım kan tahlili negatif çıkmıştı şimdi adetim 2 gün geçti pazartesi 4 gün geçmiş olacak daha kesin bir sonuç alırım değil mi
bakalım pazartesi ne olacakEvet alırsın canım inş hamilesindir
Hayirlisi olsun inşallah canimbakalım pazartesi ne olacak