- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin kan değerin kaç çıktıtEYZOŞLARRR benide hamiş yazarmısınızzzzzzz bugun kan sonucu aldım hamd olsun pozıtıfı gordum takvimimi sildirmedi kremalı çöreğim benım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin kan değerin kaç çıktıtEYZOŞLARRR benide hamiş yazarmısınızzzzzzz bugun kan sonucu aldım hamd olsun pozıtıfı gordum takvimimi sildirmedi kremalı çöreğim benım
Emin olmaya çalışıyorum kimyasal gebelik yaşadım daha önce adet geçsin öyle yapacağım canımÇok sabırlısın arkadaşım ya ne güzell inşallah yüksek kan değeriyle öğrenirsin bebeğinin olduğunu
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın insallahtEYZOŞLARRR benide hamiş yazarmısınızzzzzzz bugun kan sonucu aldım hamd olsun pozıtıfı gordum takvimimi sildirmedi kremalı çöreğim benım
Ayy sende bendensin yani canım bende 2 defa yaşadım malesef seni çok iyi anlıyorum. Ben yaşadığım 2 kötü tecrübeden sonra hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sevinemeceğimi önce ilerlemesini bekleyeceğimi düşünüyorum tıpkı senin gibi. İnşallah bebeğin seni terk etmez hayırlısıyla kucağına alırsın canımEmin olmaya çalışıyorum kimyasal gebelik yaşadım daha önce adet geçsin öyle yapacağım canım
Amin canım sanada gecmis olsun ins hmile kalırız hep beraberAyy sende bendensin yani canım bende 2 defa yaşadım malesef seni çok iyi anlıyorum. Ben yaşadığım 2 kötü tecrübeden sonra hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sevinemeceğimi önce ilerlemesini bekleyeceğimi düşünüyorum tıpkı senin gibi. İnşallah bebeğin seni terk etmez hayırlısıyla kucağına alırsın canım
Ay ayy masallaahhh gözün aydın çok tebrik ederim çok güzel bir haber yeni yil hediyesi oldu sanatEYZOŞLARRR benide hamiş yazarmısınızzzzzzz bugun kan sonucu aldım hamd olsun pozıtıfı gordum takvimimi sildirmedi kremalı çöreğim benım
Ay ayy masallaahhh gözün aydın çok tebrik ederim çok güzel bir haber yeni yil hediyesi oldu sana
Hülya nasılsın? Neoldu durumun nedir merak ettimbenim bat 1 ocak
henuz kirmizilar gelmedi canim ama gelcdk hissediyorum malesefN
Hülya nasılsın? Neoldu durumun nedir merak ettim
Olabilir canım adet döneminde olmuyorsa oda bir işaret olabilir inkizlar yan karin boşluğunuzda böyle igne batar gibi sanci oldumu yani boyle bir belirti olmaz heralde demi
kizlar yan karin boşluğunuzda böyle igne batar gibi sanci oldumu yani boyle bir belirti olmaz heralde demi
Olabilir canım adet olmasından daha her şey belirtidir canım inş hamileyizdir güzelimkizlar yan karin boşluğunuzda böyle igne batar gibi sanci oldumu yani boyle bir belirti olmaz heralde demi
Düşünmek çok doğal canım ama gerçekten bazen belirtiler çıkmaya biliyor onun için gosterebildigimiz kadar sabir göstereceğiz canım inş hamilesindir adet olmazsinA arkadasimes ins tatlim ya gunler gecmek bilmiyo düşünmek istemiyorum ama elimde degil
ay çok sevindim canım hamişimiz çıkacağından o kadar çok umutluydumki canım ALLAH hayrlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan eyler inş amintEYZOŞLARRR benide hamiş yazarmısınızzzzzzz bugun kan sonucu aldım hamd olsun pozıtıfı gordum takvimimi sildirmedi kremalı çöreğim benım
benim sol kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı var ara ara gelip duruyor henüz adet olmadım yarın gebelik testi alacağım sabah hemenkizlar yan karin boşluğunuzda böyle igne batar gibi sanci oldumu yani boyle bir belirti olmaz heralde demi
günün kaç gün geçti canım kan değerin ne kadardıevet canımmmm darısı tüm isteyenlere