2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Emin olmaya çalışıyorum kimyasal gebelik yaşadım daha önce adet geçsin öyle yapacağım canım
Ayy sende bendensin yani canım bende 2 defa yaşadım malesef seni çok iyi anlıyorum. Ben yaşadığım 2 kötü tecrübeden sonra hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sevinemeceğimi önce ilerlemesini bekleyeceğimi düşünüyorum tıpkı senin gibi. İnşallah bebeğin seni terk etmez hayırlısıyla kucağına alırsın canım

Ayy sende bendensin yani canım bende 2 defa yaşadım malesef seni çok iyi anlıyorum. Ben yaşadığım 2 kötü tecrübeden sonra hamile olduğumu öğrendiğimde hemen sevinemeceğimi önce ilerlemesini bekleyeceğimi düşünüyorum tıpkı senin gibi. İnşallah bebeğin seni terk etmez hayırlısıyla kucağına alırsın canım
Amin canım sanada gecmis olsun ins hmile kalırız hep beraber:anneadayı:

kizlar yan karin boşluğunuzda böyle igne batar gibi sanci oldumu yani boyle bir belirti olmaz heralde demi

kizlar yan karin boşluğunuzda böyle igne batar gibi sanci oldumu yani boyle bir belirti olmaz heralde demi
Olabilir canım adet döneminde olmuyorsa oda bir işaret olabilir in
Olabilir canım adet olmasından daha her şey belirtidir canım inş hamileyizdir güzelim

tEYZOŞLARRR benide hamiş yazarmısınızzzzzzz :anneadayı: bugun kan sonucu aldım hamd olsun pozıtıfı gordum takvimimi sildirmedi kremalı çöreğim benım
ay çok sevindim canım hamişimiz çıkacağından o kadar çok umutluydumki canım ALLAH hayrlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan eyler inş amin

******************:KK200:2016 ANNE ADAYLARI:KK200:*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek :anneadayı:
15.hijabiqueen
16.1234emremelek :anneadayı:
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616 :anneadayı:
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.

hamişlerimiz artıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK200::anneadayı: bir hafta içinde hamişlerimizi de gördük ya hadi bakalım ALLAH hayırlı uğurlu eylesin yeni yılımızı ve bu uğurlar bize de değsin bizler de hamiş olalım hayırlarla inş hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur inş amin

listemize ismini yazdırmak isteyen yeni arkadaşlar belirtsin yeni arkadaşlarımızı da bekleriz

X