- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
aminn inşallah. :)bana 25-26 sırayı rabbim nasip eder inşallah
yaa, umarım bende de işe yarar. beceremedim derken şöyle oldu. 1. gün silik çıktı, 2. gün silik çıktı,3. gün ise aynı koyuluğa gelir gibi oldu, 4. gün aynı saatte yapamadım .5-6 saat daha geç yaptım . bir baktım çizgi silikleşmiş. ertesi gün ilişki oldu, son testi o gün yaptım yine silikti ama biraz daha koyulaşmıştı.o nedenle kaçırmış olabileceğimi düşünüyorum.
40-45 güne kadar uzayabiliyor canım ilk adet hiç endişe etme .
canım öyle deme yaa ben hep 14-15 günler yumurtladığımı sanırdım akıntı ve adet döngüme göre mesela ocak ayında 17. gün olduYahu kızlar akışına bırakın bana pek mantıklı gelmiyor o testler iki günde bir yapın durun ışte:)))))
maalesef iki çizgi olan günü ve ertesi günü değerlendiremedim. onun ertesi gününü değerlendirdim. o nedenle çok ümitli değilim. :) hayırlısı allahtan hepimiz için canımcanım silik olanlarda yumurtlama olduğunu gösteriyor iki kırmızı çizgi ise işlemin tamamlandığını bunu gördüğün zaman 36 saat içinde bir zamanda yumurtanın çatlayacağını gösteriyor o gün ve ertesi iki günü değerlendirmek gerek. birde 4 saat beklemiş idrarınla yap testleri inşallah bu ay miniğin gelirde hayırlısı ile gerek kalmaz yapmana
sen iki çizgiyi gördüğün zaman o günü ve ertesini değerlendirdin mi
o zaman 10 güne kadar adet olmam gerek bakalım hayırlısı ben kendimi nisan sonuna hazırladım zaten
eşim yokken adet olup bitmesini çok isterdim ama nasip
:))) sperm kalitesini arttırmak adına sık sık ilişkiye girmektense tam gününü bilip ona göre ilişki olması daha mantıklı geliyor bana.Yahu kızlar akışına bırakın bana pek mantıklı gelmiyor o testler iki günde bir yapın durun ışte:)))))
Kuzum zaten sperm sayisi iyiyse her gün yapmanin bile sakıncası yokmuş. Sorunsuz bir erkeğin iki günde bir yapmasinda kaliteyi düşürecek herhangi bir sebep yok ki. Bence takmayalim bu kadar kafaya oluruna birakmak en iyisi kuzum bence:))) sperm kalitesini arttırmak adına sık sık ilişkiye girmektense tam gününü bilip ona göre ilişki olması daha mantıklı geliyor bana.
Kuzum zaten adet bitiminden üç dört gün sonra baslayip bir sonraki adete birkac gün kalana kadar devam edeceksin iki günde bir. En saglami bu ve bazı insanlar ozellikli pko olanlar adet donemi icinde yumurtlama oluyormuş o en kötüsü. Yani 14. Gün kesin diye birsey yok ve her ay yumurta catlayacak diye birsey de yok zatencanım öyle deme yaa ben hep 14-15 günler yumurtladığımı sanırdım akıntı ve adet döngüme göre mesela ocak ayında 17. gün oldu
ay yeniden alsam mı ben de acabayap canım yaa sahrayada yazdım öncelikle rabbim ol dedi sonrasında o test ile ben gebe kaldım ocakta
hoşgeldin canım benim..Selamün aleykum hanımlar başlıklari kurcalarken farkettim buarayi ben de size katılabilir miyim Allahın izniyle bugün vajinusmustan kurtuluyorum eşli deneme yapicam yani (dua edin bana )ve artık bebis istiyorum :) Allah nasip ederse
hayıt suyu iç canım adeti düzenliyor benimkini düzenlediYalnız benim şöylebi sorunum var 9 yıldır adet olmama rağmen hala bi düzeni yok çat kapı geliyor 20 30 hatta bazen 40 gunde ilk zamanlar bi kac doktora gitmsitim . D kontrol hapı fln verdiler sıkıntı yok dediler ama ben korkuyorum ya bebeğim olmazsa çünkü bu şekilde düzensizolan tanıdıklarım yıllardır çocuğu olmuyor
Hosbuldum canım 11 aylık evliyim inşallah düzelir tavsiyen için çok teşekkür ederim hiç bunu duymamıştım başka şeyler içtim nasıl icilcek peki bu arada ismimi ekleyelim listeye :)hoşgeldin canım benim..
listemize ekleyeyim mi ismini bakalım hayırlarla sen de şifa bulursun da sonra bebek çalışmaları da güzel gidip sevinçli haberi bildirirsin bize kaç senelik evlisin
tamam canım eklerim şimdi günde bir fincan kadar aç karnına iç yeterli canımHosbuldum canım 11 aylık evliyim inşallah düzelir tavsiyen için çok teşekkür ederim hiç bunu duymamıştım başka şeyler içtim nasıl icilcek peki bu arada ismimi ekleyelim listeye :)
hoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorum seni deHamile olmak isteyenlere beni de ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?