- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
23 ü kimselere vermemmm :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 ü kimselere vermemmm :)))
benim gitti23 ü kimselere vermemmm :)))
seninki benden önce belli olacak belkide 23 sen olursun canım benim 23 sana verebilirim :)benim gitti21 di :=)
bakalım bilmiyorum bu ay öyle takp etmedim kendimi çok da yapmadık diğer ay 4-5 gğn her gün yaptık ettik olmadı çok yoruldum be dedimseninki benden önce belli olacak belkide 23 sen olursun canım benim 23 sana verebilirim :)
ama her gün yapmak doğru değilmişki kuzum sperm kalitesi düşermiş 2 güne bir hatta 3 günde bir öneriyor doktorlar.bakalım bilmiyorum bu ay öyle takp etmedim kendimi çok da yapmadık diğer ay 4-5 gğn her gün yaptık ettik olmadı çok yoruldum be dedimbu ay oluruna bıraktım bilmiyorum çok da ağır işler yaptım annemin orada ..
benim yeni yerim 31 :) beklemedeyim
ne bileyim canım ya güya aşılama iğnesini yedik ya kaçırmayalım doğru günü diye yapmıştık aman aman bu ay oluruna bırakyıkama her gün yapmak doğru değilmişki kuzum sperm kalitesi düşermiş 2 güne bir hatta 3 günde bir öneriyor doktorlar.
ben bu ay ovulasyon testi denedm. onuda beceremedim doğru zamanda yapmayıne bileyim canım ya güya aşılama iğnesini yedik ya kaçırmayalım doğru günü diye yapmıştık aman aman bu ay oluruna bırakyık
bir kez bende yapmıştım da beceremedim düşünüyorum canım aslında yapmayıben bu ay ovulasyon testi denedm. onuda beceremedim doğru zamanda yapmayısende bi denesene
Alırsan internetten sipariş ver eczanede pahalı .hem öyle strese girmiyo insan dün müydü bugun müydü falan mıydı filan mıydı..bitmiyoobir kez bende yapmıştım da beceremedim düşünüyorum canım aslında yapmayı
evet aslında o konuda iyi olur canımAlırsan internetten sipariş ver eczanede pahalı .hem öyle strese girmiyo insan dün müydü bugun müydü falan mıydı filan mıydı..bitmiyoo
Bir gecn ay3 gun gecikti ama daha once bu kadr uzun olmamsti yani pek hamilege yormak isteyrm nm anlcn sonu husran ckyr bende hephayırlısı olsun canım , büyük ihtimal hamilesin normalde gecikmen oluyor muydu?
Kim ben mi kim demiş ne demiş :))) sizin batlar benden önce kuzum benim 28 bat:)ay yeni okudum :) yeni hamişler hayırlı uğurlu olsunnn.@lulicik sıran gidiyor ayy cabuk ol :)))
he valla o da doğru :)Kim ben mi kim demiş ne demiş :))) sizin batlar benden önce kuzum benim 28 bat:)
ben bu ay ovulasyon testi denedm. onuda beceremedim doğru zamanda yapmayısende bi denesene
bir kez bende yapmıştım da beceremedim düşünüyorum canım aslında yapmayı
yaa, umarım bende de işe yarar. beceremedim derken şöyle oldu. 1. gün silik çıktı, 2. gün silik çıktı,3. gün ise aynı koyuluğa gelir gibi oldu, 4. gün aynı saatte yapamadım .5-6 saat daha geç yaptım . bir baktım çizgi silikleşmiş. ertesi gün ilişki oldu, son testi o gün yaptım yine silikti ama biraz daha koyulaşmıştı.o nedenle kaçırmış olabileceğimi düşünüyorum.o test ile ben ocakta gebe kaldım canım. ben 16. gün yumurtladığımı sanırdım 17. gün çift çizgi gördüm 18 de yumurta çatladı o zamandan gebe kalabildim. adet olayım internetten aldım 30 adet yumurtlama testi ile 5 gebelik testi ama hala adet yok 34. gün bu gün bakalım hayırlısı
neden beceremedin ki canım