2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

seninki benden önce belli olacak belkide 23 sen olursun canım benim 23 sana verebilirim :)
bakalım bilmiyorum bu ay öyle takp etmedim kendimi çok da yapmadık diğer ay 4-5 gğn her gün yaptık ettik olmadı çok yoruldum be dedim :D:D:D bu ay oluruna bıraktım bilmiyorum çok da ağır işler yaptım annemin orada ..
benim yeni yerim 31 :) beklemedeyim

bakalım bilmiyorum bu ay öyle takp etmedim kendimi çok da yapmadık diğer ay 4-5 gğn her gün yaptık ettik olmadı çok yoruldum be dedim :KK70::KK70::KK70: bu ay oluruna bıraktım bilmiyorum çok da ağır işler yaptım annemin orada ..
benim yeni yerim 31 :) beklemedeyim
ama her gün yapmak doğru değilmişki kuzum sperm kalitesi düşermiş 2 güne bir hatta 3 günde bir öneriyor doktorlar.

ama her gün yapmak doğru değilmişki kuzum sperm kalitesi düşermiş 2 güne bir hatta 3 günde bir öneriyor doktorlar.
ne bileyim canım ya güya aşılama iğnesini yedik ya kaçırmayalım doğru günü diye yapmıştık aman aman bu ay oluruna bırakyık

hayırlısı olsun canım , büyük ihtimal hamilesin normalde gecikmen oluyor muydu?
Bir gecn ay3 gun gecikti ama daha once bu kadr uzun olmamsti yani pek hamilege yormak isteyrm nm anlcn sonu husran ckyr bende hep

ben bu ay ovulasyon testi denedm. onuda beceremedim doğru zamanda yapmayı :KK70: sende bi denesene

o test ile ben ocakta gebe kaldım canım. ben 16. gün yumurtladığımı sanırdım 17. gün çift çizgi gördüm 18 de yumurta çatladı o zamandan gebe kalabildim. adet olayım internetten aldım 30 adet yumurtlama testi ile 5 gebelik testi ama hala adet yok 34. gün bu gün bakalım hayırlısı

neden beceremedin ki canım

o test ile ben ocakta gebe kaldım canım. ben 16. gün yumurtladığımı sanırdım 17. gün çift çizgi gördüm 18 de yumurta çatladı o zamandan gebe kalabildim. adet olayım internetten aldım 30 adet yumurtlama testi ile 5 gebelik testi ama hala adet yok 34. gün bu gün bakalım hayırlısı

neden beceremedin ki canım
yaa, umarım bende de işe yarar. beceremedim derken şöyle oldu. 1. gün silik çıktı, 2. gün silik çıktı,3. gün ise aynı koyuluğa gelir gibi oldu, 4. gün aynı saatte yapamadım .5-6 saat daha geç yaptım . bir baktım çizgi silikleşmiş. ertesi gün ilişki oldu, son testi o gün yaptım yine silikti ama biraz daha koyulaşmıştı.o nedenle kaçırmış olabileceğimi düşünüyorum.
40-45 güne kadar uzayabiliyor canım ilk adet hiç endişe etme .

Back
X