Hoşbuldum canım çok sağol :) rabbim hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşaAllahhoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorum seni de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım çok sağol :) rabbim hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşaAllahhoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorum seni de
Aaaa canim hosgeldin seni en iyi ben anlarim gelll:))) ben de iki sene vajinismus belasiyla ugrastim 5 ay önce kurtuldum :) ben de tedaviyle kurtuldum kuzum sakın panik yapma vallahi korkulacak hic bişey yok ben hiç yasamamis gibi rahatim şu anda darısı başına inşallah. Insallah tez zamanda anne olursun :)Selamün aleykum hanımlar başlıklari kurcalarken farkettim buarayi ben de size katılabilir miyim Allahın izniyle bugün vajinusmustan kurtuluyorum eşli deneme yapicam yani (dua edin bana )ve artık bebis istiyorum :) Allah nasip ederse
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al inşaAllah . Rabbim bizede nasip etsinHamileyimRabbime şükürler olsun.. Allahım bana tekrar bir mucize nasip eti. İnşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olsun. Bekleyenlere en kısa zamanda versin Rabbim..
![]()
geçen sene 46 hamiş haberi aldık verdik bu sene daha maşallah çok olacak inşallah amin hayırlarla
Hayirli olsun darsii bizim basimiza insallah :))HamileyimRabbime şükürler olsun.. Allahım bana tekrar bir mucize nasip eti. İnşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olsun. Bekleyenlere en kısa zamanda versin Rabbim..
![]()
ay canım benim çok çok sevindim kuzum ALLAH analı babalı büyütsün inşallah bizlere de dua et kuzum...İnşallah canım İnşallahsenin nickine de
Eklenecek Allahin izniyle Kün fe yekün
22.aday benim Elhamdülillah❤
canım bu ay tedavi olmuşmuydun?HamileyimRabbime şükürler olsun.. Allahım bana tekrar bir mucize nasip eti. İnşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olsun. Bekleyenlere en kısa zamanda versin Rabbim..
![]()
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al inşaAllah . Rabbim bizede nasip etsin
ay canım benim çok çok sevindim kuzum ALLAH analı babalı büyütsün inşallah bizlere de dua et kuzum...
Hayirli olsun darsii bizim basimiza insallah :))
Hosbuldum tatlım inşallah ya inşallah ben de anne olurumAaaa canim hosgeldin seni en iyi ben anlarim gelll:))) ben de iki sene vajinismus belasiyla ugrastim 5 ay önce kurtuldum :) ben de tedaviyle kurtuldum kuzum sakın panik yapma vallahi korkulacak hic bişey yok ben hiç yasamamis gibi rahatim şu anda darısı başına inşallah. Insallah tez zamanda anne olursun :)
Tebrikler canım..darısı başımıza :)) ayna canım benimde aşılama olalı bir hafta oldu bat tarihi 26 nisan..ama doktor 24 ünde test yap dedi..heyecanla bekliyorum:)HamileyimRabbime şükürler olsun.. Allahım bana tekrar bir mucize nasip eti. İnşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olsun. Bekleyenlere en kısa zamanda versin Rabbim..
![]()
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin gülüm sağlıcakla kucağına alıp sağlıcakla analı babalı büyütürsün inşallah gülüm amin..Allah razı olsun kızlardarısı sizlere dualarimda olacaksınız inşallah herzaman
.
Evet tedavi ile oldu 3.tüp bebek denememdi. 2.denemede tutu ama 6 aylıkken ölü doğdu
Tebrikler canım..darısı başımıza :)) ayna canım benimde aşılama olalı bir hafta oldu bat tarihi 26 nisan..ama doktor 24 ünde test yap dedi..heyecanla bekliyorum:)
neeee soruyomusun hâlâaaa :) ben olcammmartık 23. hamişimiz kim olacak diyoruz 22.nin haberini erken aldık peş peşe hamiş haberleri alıyoruz ay çok seviniyorum nisan ayı ortalarına doğru bereketli oldu
canım gözün aydın. çokk sevindim adına. allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:)HamileyimRabbime şükürler olsun.. Allahım bana tekrar bir mucize nasip eti. İnşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olsun. Bekleyenlere en kısa zamanda versin Rabbim..
![]()
hiç sperm sayısına baktırmadık bu ay olmazsa eşime baktırtcam yaşımız ileri ya bizim ondan kuzum endişe ediyorum. sen nasılsın bu arada ne var ne yokKuzum zaten sperm sayisi iyiyse her gün yapmanin bile sakıncası yokmuş. Sorunsuz bir erkeğin iki günde bir yapmasinda kaliteyi düşürecek herhangi bir sebep yok ki. Bence takmayalim bu kadar kafaya oluruna birakmak en iyisi kuzum bence