2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Selamün aleykum hanımlar başlıklari kurcalarken farkettim buarayi ben de size katılabilir miyim Allahın izniyle bugün vajinusmustan kurtuluyorum eşli deneme yapicam yani (dua edin bana )ve artık bebis istiyorum :) Allah nasip ederse
Aaaa canim hosgeldin seni en iyi ben anlarim gelll:))) ben de iki sene vajinismus belasiyla ugrastim 5 ay önce kurtuldum :) ben de tedaviyle kurtuldum kuzum sakın panik yapma vallahi korkulacak hic bişey yok ben hiç yasamamis gibi rahatim şu anda darısı başına inşallah. Insallah tez zamanda anne olursun :)

Hamileyim :nazar::KK200: Rabbime şükürler olsun.. Allahım bana tekrar bir mucize nasip eti. İnşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olsun. Bekleyenlere en kısa zamanda versin Rabbim..:KK68:
Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al inşaAllah . Rabbim bizede nasip etsin

Hayırlı olsun canım hayırlısıyla kucağına al inşaAllah . Rabbim bizede nasip etsin

ay canım benim çok çok sevindim kuzum ALLAH analı babalı büyütsün inşallah bizlere de dua et kuzum...

Hayirli olsun darsii bizim basimiza insallah :))

Allah razı olsun kızlar:KK200: darısı sizlere dualarimda olacaksınız inşallah herzaman:KK68:.

Evet tedavi ile oldu 3.tüp bebek denememdi. 2.denemede tutu ama 6 aylıkken ölü doğdu

Aaaa canim hosgeldin seni en iyi ben anlarim gelll:))) ben de iki sene vajinismus belasiyla ugrastim 5 ay önce kurtuldum :) ben de tedaviyle kurtuldum kuzum sakın panik yapma vallahi korkulacak hic bişey yok ben hiç yasamamis gibi rahatim şu anda darısı başına inşallah. Insallah tez zamanda anne olursun :)
Hosbuldum tatlım inşallah ya inşallah ben de anne olurum :( bu arada bugün denedim ve başardım Rabbime sonsuz şükür bi ricam olacak sizden kızlar ovulasyon testi almak istiyorum marka ve site önerisi olan var mı yanında gebelik testi de olursa ena olmaz he bi de kapıda ödeme olsa süper olur :) çok mu şey istiyorum ne :)

Hamileyim :nazar::KK200: Rabbime şükürler olsun.. Allahım bana tekrar bir mucize nasip eti. İnşallah kucağıma sağlıkla almak nasip olsun. Bekleyenlere en kısa zamanda versin Rabbim..:KK68:
Tebrikler canım..darısı başımıza :)) ayna canım benimde aşılama olalı bir hafta oldu bat tarihi 26 nisan..ama doktor 24 ünde test yap dedi..heyecanla bekliyorum:)

Allah razı olsun kızlar:KK200: darısı sizlere dualarimda olacaksınız inşallah herzaman:KK68:.

Evet tedavi ile oldu 3.tüp bebek denememdi. 2.denemede tutu ama 6 aylıkken ölü doğdu
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin gülüm sağlıcakla kucağına alıp sağlıcakla analı babalı büyütürsün inşallah gülüm amin..

Tebrikler canım..darısı başımıza :)) ayna canım benimde aşılama olalı bir hafta oldu bat tarihi 26 nisan..ama doktor 24 ünde test yap dedi..heyecanla bekliyorum:)

Hadi inşallah sende olumlu sonucu alırsın ♡♡

canım gözün aydın. çokk sevindim adına. allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:)

Kuzum zaten sperm sayisi iyiyse her gün yapmanin bile sakıncası yokmuş. Sorunsuz bir erkeğin iki günde bir yapmasinda kaliteyi düşürecek herhangi bir sebep yok ki. Bence takmayalim bu kadar kafaya oluruna birakmak en iyisi kuzum bence
hiç sperm sayısına baktırmadık bu ay olmazsa eşime baktırtcam yaşımız ileri ya bizim ondan kuzum endişe ediyorum. sen nasılsın bu arada ne var ne yok

Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 3 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün avuç içlerimde yanma ve kaşıntı var çok fazla. Ayrıca ayak uçlarım çok üşüyo 2 gündür çorap patikle geziyorum bğtün gün. Ateşimi ölçtüm biraz önce 37.8. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?

Back
X