- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Kuzum tahlili verdi eşim 2 saat sonra cikacak dediler ama beklemedik sinra da usendik gitmeye pazartesi gidip alacagim nasipse :))))Birdilimkek canım naptınız nasıl çıktı eşinin tahlilleri?
Alttan muayenede de çok kasiyorum kendimi.sanki ilk defa bakiliyormus gibi.doktor da kızıyor her seferinde..yumurtaları göremiyor ya da çok zor goruyor çünkü..inşallah o gun kasmam kendimi..Canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah. Kesinlikle korkacagin hic birsey yok. Ben iki sene vajinismus yasadim cok korkarim boyle seylerden ama boşuna korkmuştum. En fazla 1 dakikalık bir işlem. Ne olduğunu anlamadan bitiyor. Bolca dua et salavat getir alttan muayene olabiliyirsan bu da ayni onun gibi hissetmiyorsun bile
Bol bol salavat getir ve nefes egzersizi yap önceden canim kaslarin gevser.. Korkma alttan muayeneden cok daha kisa sürüyor ben aglamaya fırsat bulamadan doktor bitti dedi 20 saniye sürmedi emin ol :)Alttan muayenede de çok kasiyorum kendimi.sanki ilk defa bakiliyormus gibi.doktor da kızıyor her seferinde..yumurtaları göremiyor ya da çok zor goruyor çünkü..inşallah o gun kasmam kendimi..
İnşallah rahat geçer canınm.çok teşekkür ederim desteğin icinBol bol salavat getir ve nefes egzersizi yap önceden canim kaslarin gevser.. Korkma alttan muayeneden cok daha kisa sürüyor ben aglamaya fırsat bulamadan doktor bitti dedi 20 saniye sürmedi emin ol :)
Ayy kızz çokk sevindim.gözünüz o zamann başlasın öalışmalarSelam kizlar napiyosunuz bakiim. Eşimin tahlil sonuclarini aldim elhamdülillah şok şok.. Beklenilenden cok daha fazla düzelme var doktor artik bir engel yok normal degerler dedi :) ama ben en az iki ay daha uygulatacagim eşime tedaviyi.
Kızlar pazartesi aşılama olacağım. Yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirim?
Kuzummm naptın nasıl geçti aşılamaaa?iyi misin ağrın olmamıştır umarım.
Baslasin tabiii:))) ama bence bu ay da ayni beslersem kocayi onumuzdeki ay bomba olurrAyy kızz çokk sevindim.gözünüz o zamann başlasın öalışmalar
ahahah telefondan yazmıştımım ne yazdığım belli olmamış. :))) gözünüz aydın demek istemiştim. besle tabi kuzum yatırım yapmak lazım :)Baslasin tabiii:))) ama bence bu ay da ayni beslersem kocayi onumuzdeki ay bomba olurr
Çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına. ..bende bugün aşılamami oldum.hayirlisiyla.14 gün bekliceZ artik:)bu arada eşimin sperm hareketliliginin de az olduğunu söylediler bugün halbuki 6 ay önce bi sorun yok denmisti..demekki değişebiliyor onlarnda. İnşallah sonucu etkilemez...sizin sıkıntı neydi canım tam olarak ve neler yaptinizSelam kizlar napiyosunuz bakiim. Eşimin tahlil sonuclarini aldim elhamdülillah şok şok.. Beklenilenden cok daha fazla düzelme var doktor artik bir engel yok normal degerler dedi :) ama ben en az iki ay daha uygulatacagim eşime tedaviyi.
Canım benim çok sevdindim. Neler yaptın eşine. O zaman normal yoldan deneyeceksimiz sanırım oylemi. Gözün aydın canımSelam kizlar napiyosunuz bakiim. Eşimin tahlil sonuclarini aldim elhamdülillah şok şok.. Beklenilenden cok daha fazla düzelme var doktor artik bir engel yok normal degerler dedi :) ama ben en az iki ay daha uygulatacagim eşime tedaviyi.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına. ..bende bugün aşılamami oldum.hayirlisiyla.14 gün bekliceZ artik:)bu arada eşimin sperm hareketliliginin de az olduğunu söylediler bugün halbuki 6 ay önce bi sorun yok denmisti..demekki değişebiliyor onlarnda. İnşallah sonucu etkilemez...sizin sıkıntı neydi canım tam olarak ve neler yaptiniz
Sagol kuzum bir ayda beklenmeyen bir gelişme var cok şükür. Tupbebek planlarina şimdilik ara.. Belki de hic gerek kalmaz insallah. Canim her ne kadar duzelme olsa da normale yaklasti çok iyi degil henüz. Eşime her gün vitamin ilaçları sogukpress keciboynuzu özü. Bal polen ceviz karışımı.. Ceviz badem ve kara üzüm kurusu karisimindan her gün bir dolu avuç.. Birkac gündür de akşamları taze havuç suyu veriyorum canim.Canım benim çok sevdindim. Neler yaptın eşine. O zaman normal yoldan deneyeceksimiz sanırım oylemi. Gözün aydın canım
iyiyim canım benim. daha önce soğan kürü yaptım. eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 3 ay boyunca . şimdi birsey yapmıyorum :) birde beslenmemize dikkat etmeye çalışıyorum . sen nasılsın kuzum daha iyisindir inşallah?
İnşallah canim insallah:)Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Bak gör tüp olmadan bebisin gelecek allah in izniyleSagol kuzum bir ayda beklenmeyen bir gelişme var cok şükür. Tupbebek planlarina şimdilik ara.. Belki de hic gerek kalmaz insallah. Canim her ne kadar duzelme olsa da normale yaklasti çok iyi degil henüz. Eşime her gün vitamin ilaçları sogukpress keciboynuzu özü. Bal polen ceviz karışımı.. Ceviz badem ve kara üzüm kurusu karisimindan her gün bir dolu avuç.. Birkac gündür de akşamları taze havuç suyu veriyorum canim.
Hayırlısı ozaman bende iyiyim şüküriyiyim canım benim. daha önce soğan kürü yaptım. eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 3 ay boyunca . şimdi birsey yapmıyorum :) birde beslenmemize dikkat etmeye çalışıyorum . sen nasılsın kuzum daha iyisindir inşallah?
Insallah kuzum hepimiz icin insallah :)Bak gör tüp olmadan bebisin gelecek allah in izniyle
Kuzum hayirlisiyla sevinirsiniz inşallah.. Benim eşimin de sperm hareketliliği azdı ve şekil bozuklugu vardı. Hareketliligi arttirdik çok şükür şimdi vitaminleri spermlerin beslenip düzgün sperm sayisini arttiracagiz insallah. Bir ay once sınırın alt sinirin da altindagdi şekil degerleri şimdi bayagı düzelmiş sınırın üstüne cikmis cok şükür. Eşinin ileri hızlı hareketi yüzde kaç canım ve morfolojisi ne. Raporda yazarÇok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına. ..bende bugün aşılamami oldum.hayirlisiyla.14 gün bekliceZ artik:)bu arada eşimin sperm hareketliliginin de az olduğunu söylediler bugün halbuki 6 ay önce bi sorun yok denmisti..demekki değişebiliyor onlarnda. İnşallah sonucu etkilemez...sizin sıkıntı neydi canım tam olarak ve neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?