2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Alttan muayenede de çok kasiyorum kendimi.sanki ilk defa bakiliyormus gibi.doktor da kızıyor her seferinde..yumurtaları göremiyor ya da çok zor goruyor çünkü..inşallah o gun kasmam kendimi..

Alttan muayenede de çok kasiyorum kendimi.sanki ilk defa bakiliyormus gibi.doktor da kızıyor her seferinde..yumurtaları göremiyor ya da çok zor goruyor çünkü..inşallah o gun kasmam kendimi..
Bol bol salavat getir ve nefes egzersizi yap önceden canim kaslarin gevser.. Korkma alttan muayeneden cok daha kisa sürüyor ben aglamaya fırsat bulamadan doktor bitti dedi 20 saniye sürmedi emin ol :)

Selam kizlar napiyosunuz bakiim. Eşimin tahlil sonuclarini aldim elhamdülillah şok şok.. Beklenilenden cok daha fazla düzelme var doktor artik bir engel yok normal degerler dedi :) ama ben en az iki ay daha uygulatacagim eşime tedaviyi.

Ayy kızz çokk sevindim.gözünüz o zamann başlasın öalışmalar

Çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına. ..bende bugün aşılamami oldum.hayirlisiyla.14 gün bekliceZ artik:)bu arada eşimin sperm hareketliliginin de az olduğunu söylediler bugün halbuki 6 ay önce bi sorun yok denmisti..demekki değişebiliyor onlarnda. İnşallah sonucu etkilemez...sizin sıkıntı neydi canım tam olarak ve neler yaptiniz

Canım benim çok sevdindim. Neler yaptın eşine. O zaman normal yoldan deneyeceksimiz sanırım oylemi. Gözün aydın canım

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Canım benim çok sevdindim. Neler yaptın eşine. O zaman normal yoldan deneyeceksimiz sanırım oylemi. Gözün aydın canım
Sagol kuzum bir ayda beklenmeyen bir gelişme var cok şükür. Tupbebek planlarina şimdilik ara.. Belki de hic gerek kalmaz insallah. Canim her ne kadar duzelme olsa da normale yaklasti çok iyi degil henüz. Eşime her gün vitamin ilaçları sogukpress keciboynuzu özü. Bal polen ceviz karışımı.. Ceviz badem ve kara üzüm kurusu karisimindan her gün bir dolu avuç.. Birkac gündür de akşamları taze havuç suyu veriyorum canim.

limoncicegi41 nasılsın canım. Kürleri deniyormusun
Adet olayım soğan ve incir kürü yapacağım
iyiyim canım benim. daha önce soğan kürü yaptım. eşimede keçiboynuzu kürü yaptım 3 ay boyunca . şimdi birsey yapmıyorum :) birde beslenmemize dikkat etmeye çalışıyorum . sen nasılsın kuzum daha iyisindir inşallah?

Bak gör tüp olmadan bebisin gelecek allah in izniyle

Hayırlısı ozaman bende iyiyim şükür

Kuzum hayirlisiyla sevinirsiniz inşallah.. Benim eşimin de sperm hareketliliği azdı ve şekil bozuklugu vardı. Hareketliligi arttirdik çok şükür şimdi vitaminleri spermlerin beslenip düzgün sperm sayisini arttiracagiz insallah. Bir ay once sınırın alt sinirin da altindagdi şekil degerleri şimdi bayagı düzelmiş sınırın üstüne cikmis cok şükür. Eşinin ileri hızlı hareketi yüzde kaç canım ve morfolojisi ne. Raporda yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…