- 3 Ocak 2013
- 698
- 409
- 303
Bugun asilama icin sperm verdik de kadin 10 milyon sayi dedi..hareketliliğinde biraz azalma var dedi ama asilama icin yeterli dedi sonra doktor da laborantta.. supheye dustuk bizde ondan sordum.6 ay oncekinde sayı 36 milyon a 23 b 35 yazıyo dosyamda ama tam bilmiyorum. Tutmassa aşılama onunda testini yenilemeyı dusunuyoruzKuzum hayirlisiyla sevinirsiniz inşallah.. Benim eşimin de sperm hareketliliği azdı ve şekil bozuklugu vardı. Hareketliligi arttirdik çok şükür şimdi vitaminleri spermlerin beslenip düzgün sperm sayisini arttiracagiz insallah. Bir ay once sınırın alt sinirin da altindagdi şekil degerleri şimdi bayagı düzelmiş sınırın üstüne cikmis cok şükür. Eşinin ileri hızlı hareketi yüzde kaç canım ve morfolojisi ne. Raporda yazar
Canım sayida problem var en az 20 milyon olmali a 23 demek yuzde 23 ileri hızlı hareketli demek o fena değil. Ama benim eşimin değerleri iyi degil denildiginde sayi 78 milyon ileri hareket yuzde 10 idi. Bir aylık tedavi ile sayi 148 milyon ileri hareket yani a=30 oldu. Belki de sen anlatamadin dedigin gibiyse aşılama yapmadan önce eşine tedavi uygulasalar daha iyi olurdu. Ben cok arastirdigim icin artik doktor lar kadae yorumlayabiliyorum olmazsa sen bana ozelden şu raporun fotosunu at ben ordan yorum yapayim ve eşine degerlerinin artmasi icin bazi onerilerde bulunayimBugun asilama icin sperm verdik de kadin 10 milyon sayi dedi..hareketliliğinde biraz azalma var dedi ama asilama icin yeterli dedi sonra doktor da laborantta.. supheye dustuk bizde ondan sordum.6 ay oncekinde sayı 36 milyon a 23 b 35 yazıyo dosyamda ama tam bilmiyorum. Tutmassa aşılama onunda testini yenilemeyı dusunuyoruz
Canim özelden anlattım durumuCanım sayida problem var en az 20 milyon olmali a 23 demek yuzde 23 ileri hızlı hareketli demek o fena değil. Ama benim eşimin değerleri iyi degil denildiginde sayi 78 milyon ileri hareket yuzde 10 idi. Bir aylık tedavi ile sayi 148 milyon ileri hareket yani a=30 oldu. Belki de sen anlatamadin dedigin gibiyse aşılama yapmadan önce eşine tedavi uygulasalar daha iyi olurdu. Ben cok arastirdigim icin artik doktor lar kadae yorumlayabiliyorum olmazsa sen bana ozelden şu raporun fotosunu at ben ordan yorum yapayim ve eşine degerlerinin artmasi icin bazi onerilerde bulunayim
Kızlar cepten giriyorum ekleyemiyorum bir hamis haberim daha var
T ters lale eski nikiu-mutlu lale hamis Allah hayırlı sağlıklı salih ve Saliha evlatlardan nasip etsin kuzu inşallah amin
Ozele yazdım gülüm adresi sevindirirsin kadını gülüm
Bende özledim gülüm cumaya kısmet ise annemin evini temizliyorum kuzuALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM.
SEN NASILSIN ÖZLEDİK SENİ NE ZAMAN EVİNE DÖNÜYORSUN
kolay gelsin canım hakkaten ya özledik seni dön artıkk :)Bende özledim gülüm cumaya kısmet ise annemin evini temizliyorum kuzu
Bende özledim gülüm bebek konusunda beni çok incitti eşimin tarafı hepsini Allaha havale ediyorumkolay gelsin canım hakkaten ya özledik seni dön artıkk :)
Noldu kuzum ne dediler sana yaaaaaBende özledim gülüm bebek konusunda beni çok incitti eşimin tarafı hepsini Allaha havale ediyorum
ya kuzum ben anlamıyorum veren allah alan allah bunu bilmiyorlar mı da kalbini kırıyorlarBende özledim gülüm bebek konusunda beni çok incitti eşimin tarafı hepsini Allaha havale ediyorum
Benim duyduklarimi insanlara söyleyince ağızları açık kalıyor o kadar da ileri gitmemistirler diyorlar.. Kuzum bizim imtihanimiz da bu ben herkesle arama saglam bir mesafe koydum şimdi adım sinirli geline çıktı.. Aman öyle desinler öyle bilsinler ki beni artık rahat biraksinlar.. Iki buçuk senedir tek çareyi mesafe koymakla bulduk benya kuzum ben anlamıyorum veren allah alan allah bunu bilmiyorlar mı da kalbini kırıyorlar.Ne dediler sana bilmiyorum ama sanki sen istemiyor musun bebeğin olmasını. tövbe ya lütfen üzülmemeye çalış bize üzüntü yaramaz canım. dediğin gibi en iyisi allaha havale etmek.
e kuzum kime öyle saçmalıklar deseler sinirleri bozulur. bana deseler kafayı yerim. tutamam da çenemi kötü olur . hakkaten allah sabır versin. ama mesafe iyidir. ben evlendiğimde belli bir mesafe hep bıraktım. mesafeyi aştıklarında hatırlattım. şimdi güzel güzel geçiniyoruz :)Benim duyduklarimi insanlara söyleyince ağızları açık kalıyor o kadar da ileri gitmemistirler diyorlar.. Kuzum bizim imtihanimiz da bu ben herkesle arama saglam bir mesafe koydum şimdi adım sinirli geline çıktı.. Aman öyle desinler öyle bilsinler ki beni artık rahat biraksinlar.. Iki buçuk senedir tek çareyi mesafe koymakla bulduk ben
Masallah Allah mesafesinizi bozmasin kuzum :)))))e kuzum kime öyle saçmalıklar deseler sinirleri bozulur. bana deseler kafayı yerim. tutamam da çenemi kötü olur . hakkaten allah sabır versin. ama mesafe iyidir. ben evlendiğimde belli bir mesafe hep bıraktım. mesafeyi aştıklarında hatırlattım. şimdi güzel güzel geçiniyoruz :)
ahahaha amin aminn kuzum hepimizin inşallah :)Masallah Allah mesafesinizi bozmasin kuzum :)))))
Elimden geleni yapcam ablacım sende vesile oldun Allah razı olsun bikaç detay sorcam sana konuyla alakalıKızlar cepten giriyorum ekleyemiyorum bir hamis haberim daha var
T ters lale eski nikiu-mutlu lale hamis Allah hayırlı sağlıklı salih ve Saliha evlatlardan nasip etsin kuzu inşallah amin
Ozele yazdım gülüm adresi sevindirirsin kadını gülüm
Allah razi olsun gülüm çok bir şey e gerek yok kuzu Sana tek dediğimi alabilirsen yeterli gülüm bir arkadaşım da oyuncak kıyafet ayarladi bir arkadaş da bir eksiği inşallah dualar ile seviniriz gülüm sende eksik etme kuzu dualarindanElimden geleni yapcam ablacım sende vesile oldun Allah razı olsun bikaç detay sorcam sana konuyla alakalı
Allah razi olsun gülüm çok bir şey e gerek yok kuzu Sana tek dediğimi alabilirsen yeterli gülüm bir arkadaşım da oyuncak kıyafet ayarladi bir arkadaş da bir eksiği inşallah dualar ile seviniriz gülüm sende eksik etme kuzu dualarindan
Dönünce yeniden klomen falan mı kyllansam devlete gidip ya da aşılama için mi ugrassam sepet gibi kafam
Annem hasta yine bacaklar k à lkmiyor legen koyuyorum altına bende usuttum ikna edemiyorum tedaviye sağlık Bakanlığına yazı yollayalim diyor eşim yataklara düşerse ne olacak diyor kızlar kafam ağrıyor çaresizlik çok zor eşim sen hasta olacak diye korkuyor
Dua edin aglsam çözüm değil yorgunum insan yükü ağır karşımdaki atam inat hali ne olur bilinmez cikmazdayim ne olur dua edin kizlar
Evet canım inan ne desem ne yapsam bilemiyorum o kadar yorgunum. KiCANIM YAA RABBİM ANNECİĞİNE SAĞLIK VERSİN ÇOK ZOR GERÇEKTEN ONUN RAHATSIZLIĞINI GÖRÜP ELİNDEN BİRŞEY GELMEMESİ.
Kuzum Rabbim Şafi ismi ile yardım eylesin annene.. Anneler dünyamızın melekleri Rabbim yokluklarini göstermesin. Sabır ve dua ile bekle inşallah iyi olacak. Sen de kendini yıpratma insallah yakin zamanda hamile kalirsin da bekledigine cektigin sıkıntılara mükafat olur:) Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsunAllah razi olsun gülüm çok bir şey e gerek yok kuzu Sana tek dediğimi alabilirsen yeterli gülüm bir arkadaşım da oyuncak kıyafet ayarladi bir arkadaş da bir eksiği inşallah dualar ile seviniriz gülüm sende eksik etme kuzu dualarindan
Dönünce yeniden klomen falan mı kyllansam devlete gidip ya da aşılama için mi ugrassam sepet gibi kafam
Annem hasta yine bacaklar k à lkmiyor legen koyuyorum altına bende usuttum ikna edemiyorum tedaviye sağlık Bakanlığına yazı yollayalim diyor eşim yataklara düşerse ne olacak diyor kızlar kafam ağrıyor çaresizlik çok zor eşim sen hasta olacak diye korkuyor
Dua edin aglsam çözüm değil yorgunum insan yükü ağır karşımdaki atam inat hali ne olur bilinmez cikmazdayim ne olur dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?