2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Hehe:) aynen olacak dihe düşünmüyorum ama insallah tupbebege gerek kalmaz. Herkes beni vazgeciriyo tupbebekten bizden cok daha bozuk degerlerle bebek sahibi olan cok fazla insan var. Eşimin urolog doktoru da üç ayi bekleyin diyo. Ayyyyhhhhxkidjdbdksldosldmdnnd.

Bayilacaaammmmm yapmiyorum ulennnnn bebek mebekkkkk:rolleyes::skandal:
ahahahaha delirtttiler bizi ayyy

Adetime 2 gün kaldı. 2 gün önce birden kalkınca sol tarafıma bıçak saplanır gibi bi sancı girdi hemen uzandım. Göğüs uçlarım acıyor normalde bu kadar acımazdı adetime yakın. Akıntım da çok ve fark ettim ki bildiğiniz su gibi ıslanıyor iç çamaşırım sürekli değişiyorum. Göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile. Resmen yürürken tutuyorum bazen:KK70: Bunlarda psikolojiktir diye kendimi dinlememeye çalışıyorum ama belim ve göğüslerim kopuyor:süslü: şu adet gelicekse de erken gelsin gelmese iyi olur tabi ama:sopa:gecenin bi vakti eşime ay bana çikolata getir derken buldum kendimi resmen içim titriyodu :spor: ama adet yaklaşırkende genelde tatlı çekerdi canım zaten. Beni düşündüren turşu kavanozunu yanıma alıp çıt çıt çıt iştahla yiyor olmamdı:KK8:

canımmm inşallah bebeğine kavuşursun aşılamayla .stressiz olmaya bak emii
İnşallah canim...suan stresli değilim ama bi umutsuzluk var sanırım. Bilmiyorum belki daha önceki hayal kırıklıklarindandır..belki de olmaz gözüyle bakarsam olur diye düşünüyorum :))

İnşallah canim...suan stresli değilim ama bi umutsuzluk var sanırım. Bilmiyorum belki daha önceki hayal kırıklıklarindandır..belki de olmaz gözüyle bakarsam olur diye düşünüyorum :))
canımsın ya hayal kırıklıkları banada tanıdık geliyor aslında sakin kalıp ne umut ne umutsuzluk yaşamadan akışına bırakabilsek herşey kendiliğinden olacak. hayırlısı olsun bu ilk aşılamaydı değil mi?

canımsın ya hayal kırıklıkları banada tanıdık geliyor aslında sakin kalıp ne umut ne umutsuzluk yaşamadan akışına bırakabilsek herşey kendiliğinden olacak. hayırlısı olsun bu ilk aşılamaydı değil mi?
Evet canım ilk aşılama olacak.bakalım bekleyip göreceğiz..hayirlisiyla olur inşallah

merhaba kzlar bacak uyusuklugu ve bacak uyusukulugu agrimasi gebelik belirtilerinden birimidir

Adetime 2 gün kaldı. 2 gün önce birden kalkınca sol tarafıma bıçak saplanır gibi bi sancı girdi hemen uzandım. Göğüs uçlarım acıyor normalde bu kadar acımazdı adetime yakın. Akıntım da çok ve fark ettim ki bildiğiniz su gibi ıslanıyor iç çamaşırım sürekli değişiyorum. Göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile. Resmen yürürken tutuyorum bazen:KK70: Bunlarda psikolojiktir diye kendimi dinlememeye çalışıyorum ama belim ve göğüslerim kopuyor:süslü: şu adet gelicekse de erken gelsin gelmese iyi olur tabi ama:sopa:gecenin bi vakti eşime ay bana çikolata getir derken buldum kendimi resmen içim titriyodu :spor: ama adet yaklaşırkende genelde tatlı çekerdi canım zaten. Beni düşündüren turşu kavanozunu yanıma alıp çıt çıt çıt iştahla yiyor olmamdı:KK8:
Senin yazını okurken hamileliğimin ilk zamanları geldi aklıma demek ki kavanozu bitiren Bi ben değilmişim dedim umarım hayırlı sonuç alırsın

aaynaa aaynaa canım memlekete gittin mi güzel vakit geçir

Elif test sonucu nasıl oldu

Kızlar pazartesi aşılama olacağım. Yaptıran arkadaşlar biraz bilgi verebilirim? Birdilimkek Birdilimkek canım sen yaptırmıştın dimi? Bide bana da dua edermisiniz...:dua:
Canim Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah. Kesinlikle korkacagin hic birsey yok. Ben iki sene vajinismus yasadim cok korkarim boyle seylerden ama boşuna korkmuştum. En fazla 1 dakikalık bir işlem. Ne olduğunu anlamadan bitiyor. Bolca dua et salavat getir alttan muayene olabiliyirsan bu da ayni onun gibi hissetmiyorsun bile

Back
X