2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

AYNEN BEN DE ÖYLE BEBEĞİM OLSUN DİYORUM EVLATLARIM OLSUN BÜYÜK BİR AİLEM OLSUN DİYORDUM HELE DE BABAMI KAYBETTİKTEN SONRA DAHA ÇOK OLUŞTU BU DÜŞÜNCE BEN DE 31 YAŞINDAYIM 2 SENEYİ GEÇTİ EVLENELİ 1.5 SENEDİR OLMUYOR BAKALIM HAYIRLISI 3 AY ÖNCE RAHİM FİLMİ ÇEKİNDİM AÇIKTI UMUTLA BEKLİYORUM BU SIRALAR
Bende babamı 23yaşımda kaybettim baba özlemini bilirim başın sağolsun. Bizlerede Rabbim anne babalığı tattırsın. Eşimde istiyor hani olmayan bebeğe isim arıyoruz geçen patik aldım nasıl duygulandım anlatamam dolaptan çıkarıp öpüp koyuyorum birgün hamile kalırsam eşime sürpriz yapıcam. Benimde servist sorunum var sürekli iltihap ve akıntım oluyor bebek sahibi olmama engel olacak diye korkuyorum gecen ayda zor regl geçirdim hem günü geçti hemde çok sancılıydı bu ay ne olucak bakalım

Ben 2.5 yıldır evliyim 4 kaybım var benim inş 2916 da sağlıkla gelecek bebeğim ümidini yaşamıyorum geç evlendi esinle hemen olsun istedik

Bende babamı 23yaşımda kaybettim baba özlemini bilirim başın sağolsun. Bizlerede Rabbim anne babalığı tattırsın. Eşimde istiyor hani olmayan bebeğe isim arıyoruz geçen patik aldım nasıl duygulandım anlatamam dolaptan çıkarıp öpüp koyuyorum birgün hamile kalırsam eşime sürpriz yapıcam. Benimde servist sorunum var sürekli iltihap ve akıntım oluyor bebek sahibi olmama engel olacak diye korkuyorum gecen ayda zor regl geçirdim hem günü geçti hemde çok sancılıydı bu ay ne olucak bakalım
ben de 18 yaşımda kaybettim canım kardeşim de 9 yaşındaydı ben de biberon takım falan çorap aldım aldım koydum kenara insan duygulanıyor tabii annem de heyecanla bekliyor torunum olsun diye eşim de benden daha çok istiyor ama ben üzülmeyeyim diye heyecanlanamıyor bile kuzum ne yapsın

Ben 2.5 yıldır evliyim 4 kaybım var benim inş 2916 da sağlıkla gelecek bebeğim ümidini yaşamıyorum geç evlendi esinle hemen olsun istedik
ALLAH DAHA ACI YAŞATMASIN CANIM BEN DE 2 SENEYİ GEÇTİ EVLENELİ 1.5 YILDIR İSTİYORUZ BİR KİMYASAL GEBELİK OLDU ONUN HARİCİNDE HİÇ HAMİLE KALAMADIM 2016 HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞ BİR ARKADAŞIM VARDI ONUNDA KAYIPLARI OLDU BİRİSİNİ DOĞURDU ÖYLE KAYBETTİ ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN AMA ŞİMDİ EVLADI VAR SEN DE EVLATLARINI KOLLARINA ALDIĞIN GÜNÜ HAYAL ET CANIM VE OLACAKTIR DA RABBİM YETER Kİ DUALARIMIZI KABUL ETSİN BİRBİRİMİZE BOL BOL DUA EDELİM

Yalnız olmadığımızı bilmek hepimize iyi gelecek ki burda birsürü evlat kaybeden düşük yapanlar var çok zorlu bir süreç ben daha yeni deniyorum yani ben neler yaşıycam bilmiyorum hayırlısını diliyorum herkes için

Benide yazarmısın diyecem ama korkuyorum yaa kendimi umutlandırıp beklentiye sokmaktan :KK43:
Canım oldurmak bizim elimizde değil HZ. ALLAH ne derse o....
O OL DER VE OLUR...
Biz sadece umutla bekler ve dua ederiz olmayınca yine üzülüyoruz ama beklemek ve umut etmek en doğal hakkımız ve umudunu kesenden ALLAH da ona yardımcı olmaz ben 2015 içinde hep umutla bekledim ama olmayınca elden gelen bir şey yok ne zamansa yazı o zaman olacaktır ama bol bol dualar edelim belli mi olur belki de 2016 da olacaktır

evet kizlar ben 1.5 yildir ugrasiyorum birsuru sey yasadim bu surecte ama pes etmek yok rabbim ol derse olur

X