2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kaç günde bir regl oluyorsun?

hoşgeldin aramıza canım

hoşgeldin canım sen de aramıza

ben de hiç gitmedim bursaya ama eşimle orada yaşamak istiyoruz camileri yeşllği falan ankarada ne bileyim dışarı bile çıkmak istemiyorum gerçi dost olmayınca da şehir çok güzel olsa da tat alamıyorsun

Normalde adetinin ne zaman gelmesi gerekiyo ay olarak takip ettiğinde geçti mi günün

ben de hiç gitmedim bursaya ama eşimle orada yaşamak istiyoruz camileri yeşllği falan ankarada ne bileyim dışarı bile çıkmak istemiyorum gerçi dost olmayınca da şehir çok güzel olsa da tat alamıyorsun
Ankara ya da gittim 1 kere ama çok sıkıcı geldi bana soğuk bi şehir hem havası hem atmosferi. Bursanın enerjisi bana çok iyi gelir

Hoşbuldum canım baktım ay ay olacak iş değil bari yıla yayayım umudumu dedim eğer adet sancısı gibiyse gelir belki canm ya yapma test bencede geçerse 1 gün o zaman yap boşuna tek çizgiyi görme
Dünden beri sancı var olucam kesin bu akşamda misafirim var inşallah çok ağrım olmaz valla daralttı. Aynen yıla yaymak en iyisi :)

Hoşbuldum canım inşallah topiğin bize yeni yılda uğur getirir. Adımıda listede gördüm eklemişsin hemen çok teşekkürler
hepimiz sevineceğiz inş canım birbirimize destek olacağız hamişlerimiz peş peşe gelecek isminizin yanınıza hamiş resmşni de hemen ekleyeceğim :) bol bol dua edelim

Kızlar ben ilaç içtim dolorex yani dayanamadım artık zaten hamile kalmış olsam bukadar sancı gelmez heralde içtiğim ilaç gebelikte verilebiliyormuş doktor kontrolünde. Napayım ya varsada Rabbim korusun ama sanmıyorum olduğunu böyle sancılı regl olmak inanın bezdiriyor öncesi sonrası hep eziyet

gebelik testi yapmadın mı canım

Normalde adetinin ne zaman gelmesi gerekiyo ay olarak takip ettiğinde geçti mi günün
CANIM MERHABA ADET TARİHİM 3 ARALIKTI BEKLEDİĞİM TARİH 31 ARALIK YANİ BUGÜNDÜ AMA DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE 14-15 ARALIKTA YUMURTLAMA OLMUŞ YANİ ERKEN YUMURTLAMA BUGUN BİDE HİÇ ADET BELİRTİM YOK NORMALDE SANCIM OLUR İSHAL OLURUM AFEDERSİN HİÇ BİR BELİRTİ YOK

bende 4 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı bugün adet olmam lazım ama belirtim benim de yok

Yapmadım canım ya çünkü regl olcam sancım çoğaldı doktora sordum artan ağrın varsa ve günün geçmediyse regl olursn dedi çok ağrı olmazmış gebelikte artık bidahaki ay denemeye devamm
anladım canım hayırlısı ben de bugün adet olmam lazım fakat hiçbir tepki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…