Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serephone ne ilacı canım benim de kilo problemim var ama başka sorunum yok kilo da hamile kalamamaya etkisi büyük mü canım kaç kiloydun sBende varım kızlar 3 aydır ara vermiştim hiç aklıma bile getirmedim hamilelik konularını ama son 1 haftadır yine aklıma geldi ,11 kilo verdim , kendimi spora verdim pco olduğu için doktor kilo vermezsen zor hamile kalırsın diyince aklım başıma geldi , bu ay serephone verdi doktorum içtim bakalım bekliyorum adetin 17.günü ile 19.gününü değerlendirebilirsiniz dik sadece bakalım Rabbim ne göstercek
çok üzüldüm canım inş teker teker sevineceğizBu durumun en guzel ilaci moral ve stressiz bir hayat bende öyleydim birde etrafin lafi sözu beni dahada incitiyordu kendimi sadece cocuga odaklamistim hic bir sorun olmamasina ragmen olmuyordu ama sonra Rabbımınde ıznı ıle meleğime kavuştum hatta kızım 10 aylıkken ıkıncıye hamıle olduğumu öğrendim süprizzzzzzz bir şekilde ama ikinci bebeğim 18 haftalıkken kalbi durdu
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canımm Ankara'nın neresindesin tatlımm? Ben de 1 yıldır buradayım ve aynen dediğin gibi çıkmıorum pek dışarı ve eşimden başka kimsem yok bu şehirdeevet canım ankaradayım sen?
Kesinlikle cok haklisin canim bizde o zor sureci elimle Atlattik kimseye bahsetmedik bahsetmedigimiz halde neden cocuk yok kac sene gecti zamani coktan geldi geciyor gibi klişe Konuşmalar vs canım çok yanıyordu çocuklu hiçbir ortama Katılmak dahi istemiyordum ama inancımı hiçbir zaman kesmedim seni o kadar çok anlıyorumki o Yüzden hep duamda evlat sahibi olmak isteyenlere yer var vücudunu dinlendir tedavı aşamasında ve transferin olduğu gün kesinlikle uykunu iyi al kendini Rabb'ime emanet et canım inşallah Rabbim en kısa zamanda senin ve bütün kardeşlerimizin kucağını doldursunkaybin icin cok uzuldum canim ama allahim o guzel kizini sana bagislasin.bende kendimi cocuga cok odakladim ama kendimi ne kadar yirtsam da allahim ol dedigi an olacak. biz esimle kimseye soylemedik tedavi asamasini cunku zaten zor bi surec ve insanlarin abuk sabuk konusmalarini dinleyebilecek bi psikolojim yok.rabbim insallah isteyen herkese evlat nasip etsin. cunku beklemekte umut etmekte cok zor.
Teşekkürler canım inşallah ben inanıyorum öncelikle Rabbim hiç olmayana versin inşallah sonra tekrar tekrar 2 - 3-4 çocuklu anneler olarak çocuklarımızla ilgili Konuşmayı nasip eder inşçok üzüldüm canım inş teker teker sevineceğiz
Merhabalaarr diger topikk arkadasimm..biz burda arkadaslarla herseyin guzel olacagina inandik canim ins guzel haberlerimizi sirayla vercez birbirimize..senin icinde ins hic gerek kalmadam tedaviye bebegi sana bir supriz yapar gelir..merhaba kizlar.2016 da evladinin gelecegini umutla bekleyenlerden biride benim.3 yillik evliyim ve gorunurde bebek olmamasini gerektirecek hicbi sorun yok ama maalesef olan bi bebekte yok.ilk bebek denememe agustosta asilamayla basladim sonuc husran.aralikta tup bebekle deneyeyim dedim hersey harika %70lik sans verilirken sonuc koca bi hic oldu.allah nasip ederse subat sonu mart basi gibi tekrar baslicaz.allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Hoşbuldum öncelikle canım, ekim ayında doktora gidip kapsamlı testler yapılıncaserephone ne ilacı canım benim de kilo problemim var ama başka sorunum yok kilo da hamile kalamamaya etkisi büyük mü canım kaç kiloydun s
Ayy ne guzell canmm inss o sanci beneginin yerlesme sancisiymistirr :))Sonuç alanlar varmı test yaptınızmı hanımlaarrrr... Ben bugün regl sancısı hissetmiyorum bakalım neolcak belim kasıklarım gayet iyi durumda yihuuuu
Günaydın canım test negatif önümüzdeki aya inşallahSonuç alanlar varmı test yaptınızmı hanımlaarrrr... Ben bugün regl sancısı hissetmiyorum bakalım neolcak belim kasıklarım gayet iyi durumda yihuuuu
ben de son zamanlarda aldım canım boyum 1.67 kilom 89 nasıl verdinHoşbuldum öncelikle canım, ekim ayında doktora gidip kapsamlı testler yapılınca
1 pco (polikistik over tanısı kondu)
2 progesteronum düşük çıktı (yumurtlama olmuyormuş)
Bunun üzerine serephone yumurtlama ilacı verildi ama max 3 ay kullanılabiliyor benim ilk ayım bitti adeti beklicem
Pco var hamile kalamıyorsun kilo vermezsen çok zor hamile kalırsın biran önce başla kilo vermeye dedi
94.1 dim ekimde , şu an 83.3 oldum 3 ayda verdim bu kiloyu boyum 1.72 senin boy kilo kaç?
evet aldım canım negatif hamilelik yok bir yandan da adetimin geçmesini mi bekleseydm diyorum belirtilerimde vardı bilemiyorum yani ama umutla beklemem artık diper aya hayırlısı diyorum sizlerden çıksın da bari ona sevinelim ben de ocak için ALLAH nasip ederse daha dikkatli olacağımAynaa arkadasimm sonucunu aldin mii
benim de canım öyleGünaydın canım test negatif önümüzdeki aya inşallah
Hayirlisi ne ise hakkımızda o olsun ocak ayında yazarız bizde canım uzulmeevet aldım canım negatif hamilelik yok bir yandan da adetimin geçmesini mi bekleseydm diyorum belirtilerimde vardı bilemiyorum yani ama umutla beklemem artık diper aya hayırlısı diyorum sizlerden çıksın da bari ona sevinelim ben de ocak için ALLAH nasip ederse daha dikkatli olacağım
öyle canım ama bir daha adetim geçmeden kılımı kıpırdatmam o zaman daha çok üzülüyorumHayirlisi ne ise hakkımızda o olsun ocak ayında yazarız bizde canım uzulme
amin canım listemize adını yazayım mı sen de bebek istiyorsun yeniden değil mi canımTeşekkürler canım inşallah ben inanıyorum öncelikle Rabbim hiç olmayana versin inşallah sonra tekrar tekrar 2 - 3-4 çocuklu anneler olarak çocuklarımızla ilgili Konuşmayı nasip eder inş
etimesguttayım senHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canımm Ankara'nın neresindesin tatlımm? Ben de 1 yıldır buradayım ve aynen dediğin gibi çıkmıorum pek dışarı ve eşimden başka kimsem yok bu şehirde