- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.829
hoşgeldin canım yazarım tabiiKizlar benimde liste ye yazarmisiniz..bbende buay klomen kullandim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım yazarım tabiiKizlar benimde liste ye yazarmisiniz..bbende buay klomen kullandim..
inş canım senden güzel haberler alırız da ekleriz isminin hanına hamiş resmini bakalım adet günü yaklaşan arkadaşlarımız olacaktır yine onlardan alırız inş güzel haberlerÖnümüzdeki aylardan ümit kesmiyoruz her ne olursa olsun. Ya denk getirmek ne zormuş şu tek ilişkiyle hamile kalma durumları vardır ya filmlerde yani bana artık imkansıza yakın geliyor çok büyük şans. RABBİM hayırlısını versin. Bende son 3gün yani yaptırsammı bilmiyorum çıkar heralde. Regl belirtim dışında bişey olmadı her ay yasadığım şeyler yani göğüslerim şiş belim karnım dolu ara ara sancı hep var. Bugün hissizim sadece hani reglide olmuycak gibi ben bi gideyim sağlık ocağına olmazsa çünkü dişimde biraz apse yaptı yoksa bari ilaç kullanırım
Benimde adet 2 ocak.. Bu ay umudum yok.cunku hamilelik belirtim bi tane bile yokhoşgeldin canım yazarım tabii
Kesinlikle kafada zayıflayamazsam hamile kalamayacağımın bilincinde olaraktan büyük bir azimle hergün 1_2 saat sporumu yaptım , ekmek sadece sabahları 1 dilim tam buğday olacak şekilde tükettim , sebze yemeklerine kalorisi daha düşük yemekleri tercih ettim porsiyonlarımı azalttım ve aynı azimle devam ediyorum, haftalık kilo verme yarışmasındayım gelsene ordan da büyük ilham aldım hergün menü paylaşıyoruz yanlışlarımızı görüyoruz , kesinlikle kilo vermelisin hem şu an hamile kalsan alacağın kiloları düşünebiliyor musun canım sağlık için en başta gel aramıza bekliyorumben de son zamanlarda aldım canım boyum 1.67 kilom 89 nasıl verdin
haklısın canım kesinlikle link atsana canımKesinlikle kafada zayıflayamazsam hamile kalamayacağımın bilincinde olaraktan büyük bir azimle hergün 1_2 saat sporumu yaptım , ekmek sadece sabahları 1 dilim tam buğday olacak şekilde tükettim , sebze yemeklerine kalorisi daha düşük yemekleri tercih ettim porsiyonlarımı azalttım ve aynı azimle devam ediyorum, haftalık kilo verme yarışmasındayım gelsene ordan da büyük ilham aldım hergün menü paylaşıyoruz yanlışlarımızı görüyoruz , kesinlikle kilo vermelisin hem şu an hamile kalsan alacağın kiloları düşünebiliyor musun canım sağlık için en başta gel aramıza bekliyorum
öyle düşünme olmayınca da hamile kalınıyor canım bende vardı ama çıkmadı inş hamişsindir canım da yazarız senin adının yanına da hamiş diyeBenimde adet 2 ocak.. Bu ay umudum yok.cunku hamilelik belirtim bi tane bile yok
Sonuçta hamile kalabiliyor olduğunu bilmekte bir mutluluk nolur üzülmeyin hepimizin vücudu yapısı başka bakalım benim nasıl olcak olcakmı yada hiç bir fikrim yok. Doktorda bekle diyor dedim yaş geçiyo ben daha ne bekliycem:) zaten iltihap var olanda tutmazsa işte o zaman doktor kurbanı olcam herkeste oluyor diyip fitille gönderiyor bişey diyincede e sen biliyorsan bana niye geldin diyor gülerek. Bende bilsem burda ne işim var sadece sraştırdım diyorum. Neyse ben kan vercem kızlar yoksada şu apsemden kurtulurum bari ona sevineyim:)inş canım senden güzel haberler alırız da ekleriz isminin hanına hamiş resmini bakalım adet günü yaklaşan arkadaşlarımız olacaktır yine onlardan alırız inş güzel haberler
inş canım benim sen de sevinirsin biz de...bende iki yildir bekliyorum.. bi düsük yaptim 5 ay önce simdi bekliyoz bakalim. yeni yilda doktora gitcem artik. bakalim ne dicek.
bekliyoruz sonucu canım hadi bakalım sende bebeiş vardır inş biz de sevinirizSonuçta hamile kalabiliyor olduğunu bilmekte bir mutluluk nolur üzülmeyin hepimizin vücudu yapısı başka bakalım benim nasıl olcak olcakmı yada hiç bir fikrim yok. Doktorda bekle diyor dedim yaş geçiyo ben daha ne bekliycem:) zaten iltihap var olanda tutmazsa işte o zaman doktor kurbanı olcam herkeste oluyor diyip fitille gönderiyor bişey diyincede e sen biliyorsan bana niye geldin diyor gülerek. Bende bilsem burda ne işim var sadece sraştırdım diyorum. Neyse ben kan vercem kızlar yoksada şu apsemden kurtulurum bari ona sevineyim:)
Rabbim kaybettigin meleklerinin yerıne ınsallah ıkız nasip eder sende ıkı kat anneliği tatarsın