Ayyy insallahh insallahhh benimledir su anda melegimm allahimm hayirlisiylaOlabilir guzelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy insallahh insallahhh benimledir su anda melegimm allahimm hayirlisiylaOlabilir guzelim
İnşallah canimAyyy insallahh insallahhh benimledir su anda melegimm allahimm hayirlisiyla
Yok yok olmadım daha ocağın 1 -2 gibi olcam ümit her zaman var canım Allahtan ümit kesilmez napalım beklicem inşallah gelmezz gelirsede hayırlısı doktor yollarına düşcez :)Adet olmadiysan ümit vardır bence
Canimm sabir biraz dahaa az kaldi yarinaaofff tahlil sonucuna bakıyorum ama açıklanan bir şey yk şimdi yarın olsun diye bekle offff
Aynen canım valla bu topic bana diğer topiclerden daha sıcakk geldii ) Rabbim inşallah bebişlerimizi beklediğiniz günlerde birbirimize destek olduğumuz gibi hamileliklerimizdede doğumumuzda da birbirimize destek olmamızı nasip etsimAyy ocak 1 2 de haber vercek birsuru kisi olduk yaa hepimizin arihleri ayni saka gibi:)) kader bizi birlestirdi insallah hamileliklerimizboyunca guzel seyleride paylasalim
haklısın evet canım ama işte ak mı kara mı umutlnsam mı umutlanmasam mı öğreneceğimCanimm sabir biraz dahaa az kaldi yarinaa
Canım vardır herşeyde bi hayır vardır inşallah yarın güzel haberleer vericen bize. Negatif çıksada üzülmek yok Allah var gam yok canım çalışmalara devam :)offf tahlil sonucuna bakıyorum ama açıklanan bir şey yk şimdi yarın olsun diye bekle offff
evet negatif çıkarsa diğer ay çalışmaları hızlandıracağım artıkCanım vardır herşeyde bi hayır vardır inşallah yarın güzel haberleer vericen bize. Negatif çıksada üzülmek yok Allah var gam yok canım çalışmalara devam :)
Bende bendee daha sıkı çalışcam dersime bu sefer ateş ölçme ovulasyon testleriyle peşini bırakmıcam yumurtalarımın :))evet negatif çıkarsa diğer ay çalışmaları hızlandıracağım artık
artık eşimin de peşini bırakmayacağım az yanaşıyoruz olmuyorBende bendee daha sıkı çalışcam dersime bu sefer ateş ölçme ovulasyon testleriyle peşini bırakmıcam yumurtalarımın :))
Bırakma bırakma canım Allah muhabbetinizi arttırsın her daim :))artık eşimin de peşini bırakmayacağım az yanaşıyoruz olmuyor
amin canım cümlemizeBırakma bırakma canım Allah muhabbetinizi arttırsın her daim :))
benim eşim yaptırmıştı atatürk araştırmada ama imkanları kötüydü çok sinirlenmişti özelde yaptırsaydım keşke demiştiKızlar eşleriniz test yaptırdı mı bu ay da gelirse kırmızılar test yaptırmamız lazım.özellikle istanbul avrupa da yaptıranız varmı.Ankara da olur :)
Kızlar eşleriniz test yaptırdı mı bu ay da gelirse kırmızılar test yaptırmamız lazım.özellikle istanbul avrupa da yaptıranız varmı.Ankara da olur :)
Aynen hepimiz aynı tarihi bekliyoruz bu çok güzel heyecanida birlikte yasiyoruzbenim belin kasiklarim böyle regl olcak gibi siz ne durumdasinizAyy ocak 1 2 de haber vercek birsuru kisi olduk yaa hepimizin arihleri ayni saka gibi:)) kader bizi birlestirdi insallah hamileliklerimizboyunca guzel seyleride paylasalim
Ne adet ne gebelik belirtisi var yinede bekliyorum bakalimAynen hepimiz aynı tarihi bekliyoruz bu çok güzel heyecanida birlikte yasiyoruzbenim belin kasiklarim böyle regl olcak gibi siz ne durumdasiniz