2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

offf tahlil sonucuna bakıyorum ama açıklanan bir şey yk şimdi yarın olsun diye bekle offff

Ayy ocak 1 2 de haber vercek birsuru kisi olduk yaa hepimizin arihleri ayni saka gibi:)) kader bizi birlestirdi insallah hamileliklerimizboyunca guzel seyleride paylasalim

Ayy ocak 1 2 de haber vercek birsuru kisi olduk yaa hepimizin arihleri ayni saka gibi:)) kader bizi birlestirdi insallah hamileliklerimizboyunca guzel seyleride paylasalim
Aynen canım valla bu topic bana diğer topiclerden daha sıcakk geldii :KK66:) Rabbim inşallah bebişlerimizi beklediğiniz günlerde birbirimize destek olduğumuz gibi hamileliklerimizdede doğumumuzda da birbirimize destek olmamızı nasip etsim

offf tahlil sonucuna bakıyorum ama açıklanan bir şey yk şimdi yarın olsun diye bekle offff
Canım vardır herşeyde bi hayır vardır inşallah yarın güzel haberleer vericen bize. Negatif çıksada üzülmek yok Allah var gam yok canım çalışmalara devam :)

Canım vardır herşeyde bi hayır vardır inşallah yarın güzel haberleer vericen bize. Negatif çıksada üzülmek yok Allah var gam yok canım çalışmalara devam :)
evet negatif çıkarsa diğer ay çalışmaları hızlandıracağım artık :KK70:

Kızlar eşleriniz test yaptırdı mı bu ay da gelirse kırmızılar test yaptırmamız lazım.özellikle istanbul avrupa da yaptıranız varmı.Ankara da olur :)

Kızlar eşleriniz test yaptırdı mı bu ay da gelirse kırmızılar test yaptırmamız lazım.özellikle istanbul avrupa da yaptıranız varmı.Ankara da olur :)
benim eşim yaptırmıştı atatürk araştırmada ama imkanları kötüydü çok sinirlenmişti özelde yaptırsaydım keşke demişti

Kizlar benm esim ozelde yaptirmisti cokuygun bir test 40 tl ye yaptirmisti ucuz birse dvlet hastanelerinde beklemeyin bosuna onun icin bence

Aynen hepimiz aynı tarihi bekliyoruz bu çok güzel heyecanida birlikte yasiyoruz:KK200:benim belin kasiklarim böyle regl olcak gibi siz ne durumdasiniz

X