- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
Valla merak ediyorum hepinizi sonuçları.bebek olanları tebrik edicez olmayanlar devammmNe adet ne gebelik belirtisi var yinede bekliyorum bakalim
Aynen canimValla merak ediyorum hepinizi sonuçları.bebek olanları tebrik edicez olmayanlar devammm
Ay canm ben adet olcakmis hissi yasamiyorum birkac gundr gaz sancisi cekiyorum ama surekli bir sanci degil..yaa ne zaman idrar testi yapalim sence??Aynen hepimiz aynı tarihi bekliyoruz bu çok güzel heyecanida birlikte yasiyoruzbenim belin kasiklarim böyle regl olcak gibi siz ne durumdasiniz
Ben valla yarın falan gaza gelebilirim bilmiyorum ya sabah erken yaparsak ilk tuvalette çıkar heralde yarın yada öbürgün bir çılgınlık yapıcamAy canm ben adet olcakmis hissi yasamiyorum birkac gundr gaz sancisi cekiyorum ama surekli bir sanci degil..yaa ne zaman idrar testi yapalim sence??
Ya cikarmi acaba erken degil mi daha? ay icim nasil kipir kipir valla canim anlatamam yaaBen valla yarın falan gaza gelebilirim bilmiyorum ya sabah erken yaparsak ilk tuvalette çıkar heralde yarın yada öbürgün bir çılgınlık yapıcam
Ay bilmiyorum ya eger 18inde falan yumurtlama olduysa çıkabilir belki aslında kan yaptırmak lazım yaptırsakmı bu sürede kanda çıkarmı4gün önceYa cikarmi acaba erken degil mi daha? ay icim nasil kipir kipir valla canim anlatamam yaa
Hoşgeldin, unutmak ne mümkün her yer bebek dolu insan özeniyor arkadaşlarımın bazıları 2.yi aldı çoktan kucağına ben biraz geç evlendim o yüzden acelem var istiyorum nasipse. Burda dualarımız kendimizden önce birbirimize birimizinki kabul olurda hepimiz nasipleniriz inşallahBende varım kızlar 3 aydır ara vermiştim hiç aklıma bile getirmedim hamilelik konularını ama son 1 haftadır yine aklıma geldi ,11 kilo verdim , kendimi spora verdim pco olduğu için doktor kilo vermezsen zor hamile kalırsın diyince aklım başıma geldi , bu ay serephone verdi doktorum içtim bakalım bekliyorum adetin 17.günü ile 19.gününü değerlendirebilirsiniz dik sadece bakalım Rabbim ne göstercek
Hoşbuldum:)Inşallah canım 1.5 yıldır bekliyoruz bizde sanki adam akıllı doktoruna çatmadık ha olur derken 1.5 yıl geçmiş bile doğru söylüyorsun burda benim gibi bekleyen birinin hamilelik haberini alayım mutluluktan içim içime sığmıyor , Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHoşgeldin, unutmak ne mümkün her yer bebek dolu insan özeniyor arkadaşlarımın bazıları 2.yi aldı çoktan kucağına ben biraz geç evlendim o yüzden acelem var istiyorum nasipse. Burda dualarımız kendimizden önce birbirimize birimizinki kabul olurda hepimiz nasipleniriz inşallah
Kan da cikar bence canim ama ben idrarda cikmadan kana gitmeyi dusunmuyorum.. Cunku bir kere bir gun geciktm kosarak test yaptrdim sonuc husran cok uzulmustumAy bilmiyorum ya eger 18inde falan yumurtlama olduysa çıkabilir belki aslında kan yaptırmak lazım yaptırsakmı bu sürede kanda çıkarmı4gün önce
Hmm bende bilemedim ya idrarı yakalayalım bari kan ne zaman çıkıyor bir gün sürüyormu sonucuKan da cikar bence canim ama ben idrarda cikmadan kana gitmeyi dusunmuyorum.. Cunku bir kere bir gun geciktm kosarak test yaptrdim sonuc husran cok uzulmustum
Rabbim kaybettigin meleklerinin yerıne ınsallah ıkız nasip eder sende ıkı kat anneliği tatarsınçook güzel bir konu olmus..ben de 2016 için olumlama yapıyorum.2 kayıp ve 1 dış gebelikten sonra maneviyatımı biraz daha güçlendirmeye ve pozitif düşünmeye çalışıyorum. sürekli 2016 da anneyim. bebeğimi 2016 da kucağıma alıyorum diyorum... Allah isteyen herkese nasip etsin...
Bu durumun en guzel ilaci moral ve stressiz bir hayat bende öyleydim birde etrafin lafi sözu beni dahada incitiyordu kendimi sadece cocuga odaklamistim hic bir sorun olmamasina ragmen olmuyordu ama sonra Rabbımınde ıznı ıle meleğime kavuştum hatta kızım 10 aylıkken ıkıncıye hamıle olduğumu öğrendim süprizzzzzzz bir şekilde ama ikinci bebeğim 18 haftalıkken kalbi durdumerhaba kizlar.2016 da evladinin gelecegini umutla bekleyenlerden biride benim.3 yillik evliyim ve gorunurde bebek olmamasini gerektirecek hicbi sorun yok ama maalesef olan bi bebekte yok.ilk bebek denememe agustosta asilamayla basladim sonuc husran.aralikta tup bebekle deneyeyim dedim hersey harika %70lik sans verilirken sonuc koca bi hic oldu.allah nasip ederse subat sonu mart basi gibi tekrar baslicaz.allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.
kaybin icin cok uzuldum canim ama allahim o guzel kizini sana bagislasin.bende kendimi cocuga cok odakladim ama kendimi ne kadar yirtsam da allahim ol dedigi an olacak. biz esimle kimseye soylemedik tedavi asamasini cunku zaten zor bi surec ve insanlarin abuk sabuk konusmalarini dinleyebilecek bi psikolojim yok.rabbim insallah isteyen herkese evlat nasip etsin. cunku beklemekte umut etmekte cok zor.Bu durumun en guzel ilaci moral ve stressiz bir hayat bende öyleydim birde etrafin lafi sözu beni dahada incitiyordu kendimi sadece cocuga odaklamistim hic bir sorun olmamasina ragmen olmuyordu ama sonra Rabbımınde ıznı ıle meleğime kavuştum hatta kızım 10 aylıkken ıkıncıye hamıle olduğumu öğrendim süprizzzzzzz bir şekilde ama ikinci bebeğim 18 haftalıkken kalbi durdu
hoşgeldin canım aramızaBende varım kızlar 3 aydır ara vermiştim hiç aklıma bile getirmedim hamilelik konularını ama son 1 haftadır yine aklıma geldi ,11 kilo verdim , kendimi spora verdim pco olduğu için doktor kilo vermezsen zor hamile kalırsın diyince aklım başıma geldi , bu ay serephone verdi doktorum içtim bakalım bekliyorum adetin 17.günü ile 19.gününü değerlendirebilirsiniz dik sadece bakalım Rabbim ne göstercek