- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.829
BANA DA SÖYLEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNBana adini soyleyebilirmsn canm bisey denicem adina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BANA DA SÖYLEYİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNBana adini soyleyebilirmsn canm bisey denicem adina
Gözümüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallahHamileyim :)
Msj attm canmemremelek bana da söyle
Insallah canm aminGözümüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah
İnşallah aminay bu hafta güzel haberler alırız inş amin
AMİNİnşallah amin
Ayy canmm ben de 5 aralikta olfum yumurtlamamzfa ayni zmaanlarf beklemek cokk skicii ve stresliiSeninle aynı zamanda haber alıcaz bende hiç belirti yok hani göğüs şişmesi batma falan bu ay sadece regl olucam gibi. Önceki ay batmalar göğüs acısı herşey vardı bebiş yoktu. Sende ne belirtiler var
Hadi ya aynı zamanda olmuş gerçekten. Ben 27 29gün arası oluyorum aynı zamanlarda güzel haber veririz inşallah ya. Sen ne zaman yapacaksın test yoksa reglinin geçmesinimi bekliyceksin? Ben kararsızımAyy canmm ben de 5 aralikta olfum yumurtlamamzfa ayni zmaanlarf beklemek cokk skicii ve streslii
Pazartesiye kadar beklemeyi planliyom canm ben iki uc gun oncesiden hissediyom zaten adet olcagimi.. Ayy inss bu y olur ikimizde guzel haberlerr eririzz eslerimizeeHadi ya aynı zamanda olmuş gerçekten. Ben 27 29gün arası oluyorum aynı zamanlarda güzel haber veririz inşallah ya. Sen ne zaman yapacaksın test yoksa reglinin geçmesinimi bekliyceksin? Ben kararsızım
ben pazartesi sağlık ocağına gideceğim kan tahlili için dayanamıyorum çamaşır suyu tahlilini de yapınca iyice heyecanlandımHadi ya aynı zamanda olmuş gerçekten. Ben 27 29gün arası oluyorum aynı zamanlarda güzel haber veririz inşallah ya. Sen ne zaman yapacaksın test yoksa reglinin geçmesinimi bekliyceksin? Ben kararsızım
Yaa bu kadar erken cikarmi ama kanda bir hafta var daha.. Ben hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyom gecikmeti beklicem galibaben pazartesi sağlık ocağına gideceğim kan tahlili için dayanamıyorum çamaşır suyu tahlilini de yapınca iyice heyecanlandım
pazartesi benim batıma 2 gün kalmış olacak kanda çıkar benim bat 31 aralıkYaa bu kadar erken cikarmi ama kanda bir hafta var daha.. Ben hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyom gecikmeti beklicem galiba
Off bendemi yapsam ya bir ölçeği varmı nasıl yapıcaz çamaşır suyunu hahahaha ah gel bebişim anneyi uğraştırma yaaaben pazartesi sağlık ocağına gideceğim kan tahlili için dayanamıyorum çamaşır suyu tahlilini de yapınca iyice heyecanlandım
erken gebelik testlern yanılttığı oluyormuş predictordan şikayet çok mesela gerçi bn bi kere o testdende yapmıştım ama negatifdi bende ama ucuz gebelik testleri yanıltmıyor geneldeErken gebelik testleri ne kadar güvenli yani inanılırlığı hani
Off bendemi yapsam ya bir ölçeği varmı nasıl yapıcaz çamaşır suyunu hahahaha ah gel bebişim anneyi uğraştırma yaaa
Yaa camasir suyunu bende mi yapsamki acabaa cok heyecanliyom icimde guzel bir his var nedense..