2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Seninle aynı zamanda haber alıcaz bende hiç belirti yok hani göğüs şişmesi batma falan bu ay sadece regl olucam gibi. Önceki ay batmalar göğüs acısı herşey vardı bebiş yoktu. Sende ne belirtiler var
Ayy canmm ben de 5 aralikta olfum yumurtlamamzfa ayni zmaanlarf beklemek cokk skicii ve streslii

Ayy canmm ben de 5 aralikta olfum yumurtlamamzfa ayni zmaanlarf beklemek cokk skicii ve streslii
Hadi ya:KK19: aynı zamanda olmuş gerçekten. Ben 27 29gün arası oluyorum aynı zamanlarda güzel haber veririz inşallah ya. Sen ne zaman yapacaksın test yoksa reglinin geçmesinimi bekliyceksin? Ben kararsızım

Hadi ya:KK19: aynı zamanda olmuş gerçekten. Ben 27 29gün arası oluyorum aynı zamanlarda güzel haber veririz inşallah ya. Sen ne zaman yapacaksın test yoksa reglinin geçmesinimi bekliyceksin? Ben kararsızım
Pazartesiye kadar beklemeyi planliyom canm ben iki uc gun oncesiden hissediyom zaten adet olcagimi.. Ayy inss bu y olur ikimizde guzel haberlerr eririzz eslerimizee:21:

ben pazartesi sağlık ocağına gideceğim kan tahlili için dayanamıyorum çamaşır suyu tahlilini de yapınca :KK70::KK70::KK70: iyice heyecanlandım

ben pazartesi sağlık ocağına gideceğim kan tahlili için dayanamıyorum çamaşır suyu tahlilini de yapınca :KK70::KK70::KK70: iyice heyecanlandım
Yaa bu kadar erken cikarmi ama kanda bir hafta var daha.. Ben hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyom gecikmeti beklicem galiba

Erken gebelik testleri ne kadar güvenli yani inanılırlığı hani
Off bendemi yapsam ya bir ölçeği varmı nasıl yapıcaz çamaşır suyunu hahahaha ah gel bebişim anneyi uğraştırma yaaa

Erken gebelik testleri ne kadar güvenli yani inanılırlığı hani

Off bendemi yapsam ya bir ölçeği varmı nasıl yapıcaz çamaşır suyunu hahahaha ah gel bebişim anneyi uğraştırma yaaa
erken gebelik testlern yanılttığı oluyormuş predictordan şikayet çok mesela gerçi bn bi kere o testdende yapmıştım ama negatifdi bende ama ucuz gebelik testleri yanıltmıyor genelde

Yaa camasir suyunu bende mi yapsamki acabaa cok heyecanliyom icimde guzel bir his var nedense..

X