2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

bilemiyorum canım ben 1,5 senedir evliyim evlendiğimden beri korunmuyoruz ama olmuyor :KK43: nasip...
1 sene mecbur beklettiler yeni evlisiniz olur diye olmayınca sonra hsg çekildim. rahim filminde de hiçbirşey çıkmadı eşimin sonuçlarına da normal diyorlar. geçen ay ilk klomen çatlatma iğnemi kullandım ama olmadı :KK43:
bence sen uzun senedir evlisin ya canım ondan direk başlamıştır klomeni belki?
Adetin düzenlimiydi canım ilki tutmadıgında yumurta varmıydı kaç taneydi boyutları bizede bilgi olur

Cnm benim korunmasiz 4.ayim.bana doktor klomen verdi.sen korunmasiz nezaman nekadar sure sonra verdi doktor.normalde 1yıl sonra vermesi gerekmiyomu bana.4aydir olmadi daha.hemen verdi.bu benim ikinci cocuk birde 9yillik evliyim.acaba oyuzdenmi ara cok diyemi verdiki.
Bence baska bir doktora daha görün canım ya sakın moralinide bozma yaa ne güzel bak allah nasip etmiş bir çocugun var kimse acaba çocugu olmuyormu demez arkandan

Erken gebelik testleri ne kadar güvenli yani inanılırlığı hani

Off bendemi yapsam ya bir ölçeği varmı nasıl yapıcaz çamaşır suyunu hahahaha ah gel bebişim anneyi uğraştırma yaaa
NAYLON BİR KABA MESELA BİR ÇAY BARDAGI KADAR İDRARA YARIM ÇAY BARDAĞI KADAR ÇAMAŞIR SUYU DÖKTÜM NEREDEYSE TÜM İDRAR KÖPÜK OLDU

erken gebelik testlern yanılttığı oluyormuş predictordan şikayet çok mesela gerçi bn bi kere o testdende yapmıştım ama negatifdi bende ama ucuz gebelik testleri yanıltmıyor genelde
Bende öyle duydum ucuzlar daha net sonuç veriyormuş zaten regl geçmeden yanılma payı var off şimdi beklemek nasıl zor geliyor varya. Regl olup kurtulsam şu ağrıdan sıkıntıdan derdim şimdi olmasın diyorum

Merhaba canlar ben de bebisimi bekliyorum 2016 da Allahın izniyle insallah coook uğurlu hayırlı bir yıl oluruz hepimiz için de sağlıklı hayırlı evlatları hamile olup dogururuz inşallah :anneadayı::KK68:

Merhaba canlar ben de bebisimi bekliyorum 2016 da Allahın izniyle insallah coook uğurlu hayırlı bir yıl oluruz hepimiz için de sağlıklı hayırlı evlatları hamile olup dogururuz inşallah :anneadayı::KK68:
Hoşgeldin burda herkes evlat sahibi olmanın heyecanını isteğini yaşıyor aramızda yavas yavas hamişler oldukça dahada şenlik olcak burası

Bence baska bir doktora daha görün canım ya sakın moralinide bozma yaa ne güzel bak allah nasip etmiş bir çocugun var kimse acaba çocugu olmuyormu demez arkandan
Aynen cnm bu doktora bidaha gitmicem.gıcık oldum.bana tahlil sonucumla ilgili neyim var hicbisey söylemiyo.4ay denedik olmadı diye hemen klomenemi başlatılır.hicbir açıklamada yapmadı.suratsız.eşime dedim içime sinmedi.birkaçay daha dogal yolla deneyelim.olmazsa baska doktora.

Hoşgeldin burda herkes evlat sahibi olmanın heyecanını isteğini yaşıyor aramızda yavas yavas hamişler oldukça dahada şenlik olcak burası

Allahın izniyle insallah bolca hayirli evlat haberi alacağımız hayırlı bir yıl olur biz de hayırlı haberler veririz inşallah :) hoş buldum insallah

Aynen cnm bu doktora bidaha gitmicem.gıcık oldum.bana tahlil sonucumla ilgili neyim var hicbisey söylemiyo.4ay denedik olmadı diye hemen klomenemi başlatılır.hicbir açıklamada yapmadı.suratsız.eşime dedim içime sinmedi.birkaçay daha dogal yolla deneyelim.olmazsa baska doktora.

Tahlil sonucun yanindaysa resim atar misin buraya? Gün boyunca yardım istedim kimse dönmedi neyseki kendim buldum bilir kişi deglim ama yardımcı olabilirim :)

Bende öyle duydum ucuzlar daha net sonuç veriyormuş zaten regl geçmeden yanılma payı var off şimdi beklemek nasıl zor geliyor varya. Regl olup kurtulsam şu ağrıdan sıkıntıdan derdim şimdi olmasın diyorum

İnşallah bu ay hiç olmal istemiyorum olmayızda testler genelde adet gecikince sonuç veriormuş ama bi kaç gün önceden öğrenenlerde çoğunlukla geç döllenme değilse tabi hakkımızda hayırlısı olsun

C
Cnm tahlil sonucunu gondermeye calistim ama gitmiyor.netim yavaş belki ondandir.ama yazayim bazisini.TSH;1,1113 FSH;3,61 LH;3,5 prolaktin 16,36 Estradiol;59 progesteron;0,2 beta hcg;2,89

Eklentiler

• 20151225_191441.jpg
    20151225_191441.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 44
C

Cnm tahlil sonucunu gondermeye calistim ama gitmiyor.netim yavaş belki ondandir.ama yazayim bazisini.TSH;1,1113 FSH;3,61 LH;3,5 prolaktin 16,36 Estradiol;59 progesteron;0,2 beta hcg;2,89

Progesteron testini ne zman yaptırmıştın çok düşük çıkmış adetin 21.günü yumurtlamaya bakılıyor o kan testiyle diğer değerlerin iyi tshın 2.5 ve altı olması lazım der doktorlar iyi görünüyor sonucun

X