- 17 Kasım 2015
- 294
- 188
- 28
Olur canm insallah dua et her vakit16 aydır evlendiğimizden beri istiyoruz Rabbimin ol demesini hayırlı bi vakti nasip etmesini bekliyoruz inşallah tez vakitte :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canm insallah dua et her vakit16 aydır evlendiğimizden beri istiyoruz Rabbimin ol demesini hayırlı bi vakti nasip etmesini bekliyoruz inşallah tez vakitte :)
Aaa ben o tarihler dogurcam kız insallah
Olur canm insallah dua et her vakit
Sicak havalar evet insallah bunalmalarim falan olmaz cok korkuyorum olcak diye ablamlarim hep oldusıcak havalarda doğum yappcan ne güzel :) aş ermelerinde tam yaz meyvelerine denk gelecek :)
Tabi ki canm edicem merak etmeediyorum ediyorum inşallah kabul edecek Rabbim duarımızı sende et bizim için hamişlerin duası kabul olur diyorlar :)
Bat kaç canmTabi ki canm edicem merak etme
inşallah canım ALLAH herkesin şifasını versin. kız olacak inşallah. :)hayırlı olsun gebeliğiniz gönlünüzü ferah tutun derdi veren RABBİM dermansızda bırakmaz inşallah :) bebeğinize sağlıklı sıhhatle hayırlısıyla kavuşursunuz inşallalh :) cinsiyeti belli mi
Bat kac canmSicak havalar evet insallah bunalmalarim falan olmaz cok korkuyorum olcak diye ablamlarim hep oldu
Oh masallah kızıda olcakmş hadi hayrlisiinşallah canım ALLAH herkesin şifasını versin. kız olacak inşallah. :)
inşallah canım ALLAH herkesin şifasını versin. kız olacak inşallah. :)
Bat kac canm
Bana adini soyleyebilirmsn canm bisey denicem adinabenim bat mı 1-2 ocak inşallah gelmez tabi kırmızılar gelirsede nasip hayırlısı doktora gitmeleri başlatıcaz bakalım hayırlısı :)
özelden yazdım :)Bana adini soyleyebilirmsn canm bisey denicem adina
kızlar yeni konu açamıyorum yardım eder misiniz?
sayfalar çok karışık şimdi buldum teşekkür ederim.konu aç butonu var her forumun en üst sağ köşesinde giriş yaptınız mı sorun nedir
sayfalar çok karışık şimdi buldum teşekkür ederim.
ALLAH SANA SAĞLIK VERSİN CANIM BEBEĞİN DE HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAT OLUR İNŞ AMİNselam kızlar ben de 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. kalçamda iltihaplı romatizma çıktı bir aydır. maalesef zor geçiyo. bazen insan umutsuzluğa kapılıyo hareketlerim kısıtlandığı için acaba bebeğime iyi bakabilir miyim diye. emzirme döneminde de gücüm yettiği kadar ilaç kullanmayı düşünmüyorum. sağlık olsun herkes için her şeyden önce.
NE DENEYECEKSİN BEN DE MERAK ETTİM :)Bana adini soyleyebilirmsn canm bisey denicem adina