Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallahcanım çok yorgunum ya anca açtım siteyi de taşındım ama yerleşmem bitmedi ya...
çok şükür arkadaşlar sizlere de demedim limon birkaç arkadaş biliyor tam belli de değildi tokiden ev aldık ALLAH nasip etti çok sevinçliyim bir yandan yorgunum yorgunluktan çok sevinemiyoruz bile ..
canım birkaç ay bekleyeceğiz biz malum taşınırken de bayağı harcandı eşimin maaş davasndan kazandığımızı zaten peşinat yaptık ev kredisi de istediğimizin biraz altında çıktı azz da ihtiyaç çektik derken birkaç ay kemr sıkacağız bir de kilomu çok takıyorum bu sefer yine tutmazsa çok pişman olurum ramazan sonrasını bekleyelim diyorum ben sen ne düşünüyorsun
Doğumda da ederim şimdi de ediyorum zaten Allah biliyor hep aklımdasınız Allah olmayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsinebru doğumda bize dua etsin ya inşallah hayrlısı ile sağlıcakla kucağına alır inşallah zaman ne kadar çabuk geçiyor doğumu gelmiş baksana..
erencim anneveoğlusu seni sordu hatta telini istiyordu bana özelden yazarsan ona yazacağım limona da yazsan da olur o da iletir...selamları var sana
tamam canım söylerim...canim benim no yu veriyimde esimle papazlik oluruz. benim no yu vermiş biri kendi teli gibi . avukatlar hem msj atiyo hem ariyo esim telini değiştircem diyo.ama mailimi atabilirim seveseve...
evinde gule guleotur insAllah
inşallah cnım evimiz hayırlı uğurlu olur evladımızın sesi ile evimiz neşe dolar inşallah kuzum umutsuzluğumuz umut ile dolar inşallah amin senin de bebeğini sağlıcakla hayırlarla kucağına alırsın inşallah amin..Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah
Allah bi avazda kurtarsin insAllahDoğumda da ederim şimdi de ediyorum zaten Allah biliyor hep aklımdasınız Allah olmayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
tamam canım söylerim...
ALLAH RAZI OLSUN...
Aminn ne güzel dedin inşallah eviniz uğurlu gelir.inşallah cnım evimiz hayırlı uğurlu olur evladımızın sesi ile evimiz neşe dolar inşallah kuzum umutsuzluğumuz umut ile dolar inşallah amin senin de bebeğini sağlıcakla hayırlarla kucağına alırsın inşallah amin..
ismini ne koyacaksınız
Amin inşallah ablaAllah bi avazda kurtarsin insAllah
oo bişey kalmamıs canım hayırlısıyla dogsun kuzumİyiyim abla bekliyoruz hala kendisi gelir diye bugün 39 hafta oldu tamam yarın gidicem doktora bakalım herhangi bir belirtim yok.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Evet abla birşey kalmadı bugün doktor 41 e kadar bekleriz dedi ben beklemek istemiyorum iğneden dolayı ama ne olcak bilmiyorumoo bişey kalmamıs canım hayırlısıyla dogsun kuzum
ali güzel bir isim benim de rahmetli babamın ismi çok güzel bir isim..Aminn ne güzel dedin inşallah eviniz uğurlu gelir.
Adını Ali koycaz inşallah
Allah rahmet eylesin.ali güzel bir isim benim de rahmetli babamın ismi çok güzel bir isim..
Selamün Aleyküm hamilesiniz hamilelerin duaları kabul olur inşaallah bana da dua eder misin üç seneye yakındır uğraşıyorum çok yıprandım şimdiden ALLAH razı olsun RABBİM bir sancıda kurtarsın hayırlı Salih evlat olsun inşaallah arkadaşımAllah rahmet eylesin.
Evet gerçekten çok hoşuma gidiyor Ali ismi eskimeyen hep hoş gelen bir isim.
Allah razı olsun teşekkür ederim Allahım hepinize isteyen dileyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahSelamün Aleyküm hamilesiniz hamilelerin duaları kabul olur inşaallah bana da dua eder misin üç seneye yakındır uğraşıyorum çok yıprandım şimdiden ALLAH razı olsun RABBİM bir sancıda kurtarsın hayırlı Salih evlat olsun inşaallah arkadaşım❤
Amin arkadaşım inşaallahAllah razı olsun teşekkür ederim Allahım hepinize isteyen dileyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Beklemenin kaybetmenin acısını iyi bilirim Allah kimseye yaşatmasın.
kiz dogurmadinmi sen halaAllah razı olsun teşekkür ederim Allahım hepinize isteyen dileyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Beklemenin kaybetmenin acısını iyi bilirim Allah kimseye yaşatmasın.
Yok abla doğurmadım gelmiyo kendisi doktorda bekleyelim dedi bugün kontrolüm var bakalım ne dicek iğneyi de bıraktırdı korkuyorum bişey olcak diye ama gelmiyorkiz dogurmadinmi sen hala
gelmekten vaz mi gecti
igne kan sulandircimi baska biseymi korkma canimYok abla doğurmadım gelmiyo kendisi doktorda bekleyelim dedi bugün kontrolüm var bakalım ne dicek iğneyi de bıraktırdı korkuyorum bişey olcak diye ama gelmiyor
Bence bole bisye hic bi zmn hazr hissedemezsin kendini. Icinde cocuk sevgisi varsa yapin gitsin anacim hic dusunmeyin yapabilir miyiz diye.Hamile olanlar veya çocuğu olanlara sormak istiyorum. Hamilelik kararını nasıl aldınız? Biz 7 aydır evliyiz eşim yavaştan çocuk istemeye başladı. Fakat ben karar verip emin olamıyorum. Çocuk isteğine nasıl karar verdiniz yoksa sürpriz mi oldu