Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz asil sen nasilsinNasılsınız ablalar giremiyorum çok fazla iyisinizdir inşallah hepiniz?
İyiyim abla yok doğurmadım 1 ay var Allah nasip ederse bekliyoruz bakalım.kiz asil sen nasilsin
dogurdunmu gunun az kaldi
İyiyim abla yok doğurmadım 1 ay var Allah nasip ederse bekliyoruz bakalım.
Herzaman giremiyorum ev tadilatları falan var parkelerim kabardı.
Sizleri merak ettim bebeğin nasıl eşin nasıl iyisinizdir inşallah
Erkek olcak ablaiyi diyelim iyi olalim insAllah nediyim
Allah seni bi avazda kurtasin cinsiyeti ni sordumu hatirlamadim kusura bakma
canım nasılsn? az kaldı ogluna kavusmana. saglıkla ınsallah. bizde durumlar hala aynı canım . ara tatıl oldu. dinlenme moduna gırdıkErkek olcak abla
Allah bi avazda kurtarsin insAllahErkek olcak abla
Bol bol dinlen sen de abla tekrar tedaviye nezaman başlayacaksın enerjin bol olsun inşallahcanım nasılsn? az kaldı ogluna kavusmana. saglıkla ınsallah. bizde durumlar hala aynı canım . ara tatıl oldu. dinlenme moduna gırdık
Aminn inşallahhAllah bi avazda kurtarsin insAllah
bilmiyorum canımBol bol dinlen sen de abla tekrar tedaviye nezaman başlayacaksın enerjin bol olsun inşallah
sen de iyisindir insAllah benim oglan kök sokturuyo buara
hadi yaa napıyor ki?? amin canım.sen iyi olda hepsiyle ilgilenirsin. annem iyi oldumu insana hep bahar gelirsen de iyisindir insAllah benim oglan kök sokturuyo buara
ebrunun doğumuna daha var galiba 1 hafta falan belki erken gelir hosgelir bebis..
darisi sizlere insAllah
disleri cikti cikana kadar anam anam emzik almadi zaten hepmi aglarhadi yaa napıyor ki?? amin canım.sen iyi olda hepsiyle ilgilenirsin. annem iyi oldumu insana hep bahar gelir
Oy oyy kurban olsunlar dişlerine :)nasiz yapıyo sana.alışır kendi oynamaya sende azıcık rahat edersin. Kızın nasıl?disleri cikti cikana kadar anam anam emzik almadi zaten hepmi aglar
guya da agliyo bir damla gozyasi yok dedigini yaptiracak yaa sorsan agliyo ..
e esimi biliyosun 2. ameliyati olunca kucağından düşürmedi simdi alisti hep kucak istiyo. oyle kendi oynamayada alışacak zamanla onla cebellesiyozz.
o dedigin nekadar dogru varya yuva disi kus yapar evin diregi erkek
ama evi toparlayan bir arada tutan kadin.
Allah herkese saglik huzur versin gerisi bos
canım çok yorgunum ya anca açtım siteyi de taşındım ama yerleşmem bitmedi ya...
ebru doğumda bize dua etsin ya inşallah hayrlısı ile sağlıcakla kucağına alır inşallah zaman ne kadar çabuk geçiyor doğumu gelmiş baksana..sen de iyisindir insAllah benim oglan kök sokturuyo buara
ebrunun doğumuna daha var galiba 1 hafta falan belki erken gelir hosgelir bebis..
darisi sizlere insAllah
kiz iyi sukur ler olsunOy oyy kurban olsunlar dişlerine :)nasiz yapıyo sana.alışır kendi oynamaya sende azıcık rahat edersin. Kızın nasıl?
canim benim no yu veriyimde esimle papazlik oluruz. benim no yu vermiş biri kendi teli gibi . avukatlar hem msj atiyo hem ariyo esim telini değiştircem diyo.ama mailimi atabilirim seveseve...ebru doğumda bize dua etsin ya inşallah hayrlısı ile sağlıcakla kucağına alır inşallah zaman ne kadar çabuk geçiyor doğumu gelmiş baksana..
erencim anneveoğlusu seni sordu hatta telini istiyordu bana özelden yazarsan ona yazacağım limona da yazsan da olur o da iletir...selamları var sana
İyiyim abla bekliyoruz hala kendisi gelir diye bugün 39 hafta oldu tamam yarın gidicem doktora bakalım herhangi bir belirtim yok.