- 30 Aralık 2022
- 565
- 850
- 23
- 32
Yaaa oley beeee oleeeyyyKızlar benim kan testim çıktı. 15,6
Çok çoook sevindim ay nasıl sevindim anlatamam
Hayırlı, uğurlu olsun inşallah canım benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa oley beeee oleeeyyyKızlar benim kan testim çıktı. 15,6
Gözüm aydın cnm çok sevindim Allah'ım kucağına almayida nasıp etsin isallahKızlar benim kan testim çıktı. 15,6
Yani sen gördükçe beni etiketler misin diyecektim bebişimCanım kızlar
Sonuçları kaçırabiliyor bazen ismimi etiketleyerek yazarsanız sevinirim
ilaybelis ilayımmm sen bana kaçırdıklarımı söyler misin
Oo seninki şuanda el sallıyordur inşallah bellidir yaniKızlar baktım test yaptırmalar başlanmış heyecanlandim transfer saatinden gün hesaplıyorum pazartesi 3teydi 8.gune girdim akşam geç vakitte gidip bende test vereyim inşallah pozitif haberlerle devam ederiz topige
Ayaklarını sıcak tut kuzum kendini sıkma çıka gazınıBenim öyle ya yürüyorum yine geçmiyor gaz sancısı fena bişeymis ağrıyor orası
Ya o ağrı öyle bir ağrı ki insan adım atamıyor zaten. Sonucumu almadan önceydi hatırlıyorum yatakta sancı bı vurup kitliyordu bagirdim resmen acidaan.Benim öyle ya yürüyorum yine geçmiyor gaz sancısı fena bişeymis ağrıyor orası
Senle günümüz aynı cnm.Kızlar baktım test yaptırmalar başlanmış heyecanlandim transfer saatinden gün hesaplıyorum pazartesi 3teydi 8.gune girdim akşam geç vakitte gidip bende test vereyim inşallah pozitif haberlerle devam ederiz topige
Merhaba beni de listeye ekler misiniz? 7 Aralık transfer tarihim, 5. Gün dondurulmuş tek embriyoKızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 21-22 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo S ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK M Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK A Aselbadeninannesi 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK D dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK Bbkebk 25-26 ARALIK
Hiç aklina takma her bedenin ihtiyacı farkli Dr senin için en uygun olanı seçmiştirKızlar kafama takıldı da ben suan Protestan fitil veya oksapar gibi her hangi bi iğne kullanmıyorum normal mi kafam karıştı kullandıklarım sadece estrofem coraspin ve vitamin
Evet çiçeğim etiketlerimmmmYani sen gördükçe beni etiketler misin diyecektim bebişim
ayyy aynısı. bide bazen sıcak basıyorYa o ağrı öyle bir ağrı ki insan adım atamıyor zaten. Sonucumu almadan önceydi hatırlıyorum yatakta sancı bı vurup kitliyordu bagirdim resmen acidaan.
Kız napcan Oksapar kullanıp amaaan keşke bana bugün bıraktırsalar ben transfer günümde başladım oksaparaKızlar kafama takıldı da ben suan Protestan fitil veya oksapar gibi her hangi bi iğne kullanmıyorum normal mi kafam karıştı kullandıklarım sadece estrofem coraspin ve vitamin
sizin kaçıncı gün emriyosu transferin kaçıncı günü sonucunuz neYa o ağrı öyle bir ağrı ki insan adım atamıyor zaten. Sonucumu almadan önceydi hatırlıyorum yatakta sancı bı vurup kitliyordu bagirdim resmen acidaan.
pinar7834 ekler misin kuzucumMerhaba beni de listeye ekler misiniz? 7 Aralık transfer tarihim, 5. Gün dondurulmuş tek embriyo
Kız ben gece bir uyandım sular seller içindeyim WC’ye kalktım sıkışık halde yatağa yaptım sandım sonra gittim geldim bu seferde üşümeye başladım. Üst baş değiştir yat derken uykumda kaçtı neyseki işe yetiştimayyy aynısı. bide bazen sıcak basıyor
hahahaa aynıyız ya bir terle bir üşü bir gaz sancısı bir tuvalet problemi ... sayacak çok şey varKız ben gece bir uyandım sular seller içindeyim WC’ye kalktım sıkışık halde yatağa yaptım sandım sonra gittim geldim bu seferde üşümeye başladım. Üst baş değiştir yat derken uykumda kaçtı neyseki işe yetiştim
Aynen ya su sonuçları bi alsak kafayı yemeden Allahın izniylehahahaa aynıyız ya bir terle bir üşü bir gaz sancısı bir tuvalet problemi ... sayacak çok şey var
Dahaaa çokkk kafayı yiyeceksiniz ben 6 günde kendimden geçtimAynen ya su sonuçları bi alsak kafayı yemeden Allahın izniyle