- 16 Mart 2023
- 650
- 756
- 23
- 35
Test sonucum negatif kendimi çok çaresiz hissediyorum bu sebepten de sayfadan uzaklaşmayı düşündüm başka bir arkadaşa devrettim mesaj atmıştım hepinize çok teşekkür ederim Rabbim gönlünüze göre versin tanımadan çok güzel destek oldunuz desteklerinize teşekkür ediyorum hoşçakalın
Tamam canım sağolasınBen adetin 2. Günü doktor tedaviye başlıyoruz dediği zaman her akşam günde bir bardak doğal nar suyu içtim.
Bende bıgün oldum 1. Günüm ilaca başladım direk. Şimdi 1 bardakta içtim sağolasınAdetten önce başlamıştım zaten ama trasferden bir gün önce bıraktım
Yok canım içmem biliyorum transfer kararı alınır alınmaz bırakcam zaten sağolasınTransferden sonra içmeyin veya meyvesini tuketmeyin cunku rahim kasılmasını artırıyor.
Benimde rahim ince. Bu ay transfer olcakmı belli değil bir ilaç deniyoruz sadece estrofemden farklı bir faydası olcakmı diye. O arada narda içeyim dedim. Etkisi güzel olursa belki bu ay transferi onaylar doktorum. Bakalım bi 7 falan görürsek prp yapcaz nasipsecanım kalınlaşma için ilaçlara başladığında başla direkt, 2., 3-4. gün işte, nasıl başlıyorsan.
ben hem narın hem de yoganın faydasını gördüm biraz. inceydi benim rahmim.
Benim ilk transferimde aynı böyle boy uzatıyormuş gibi ağrıdı bir iki gün negatif oldu. Şimdi de ince sızı girip girip çıkıyor bacağıma arada . Büyük ihtimal bana ilaçlar yapıyorValla bilmiyom böyle sizliyor
Umarim negatif değildir hayırlısı bakalimBenim ilk transferimde aynı böyle boy uzatıyormuş gibi ağrıdı bir iki gün negatif oldu. Şimdi de ince sızı girip girip çıkıyor bacağıma arada . Büyük ihtimal bana ilaçlar yapıyor
Keseyi gördük yolk sac da göründü çok şükür kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı doktorum sen ne yaptın ?
Normal canım problem yok çünkü bana da aynısı olmuştu doktorum olabilir normal dediKızlar nasılsınız bugün 7. Günüm sabah ve akşam nokta şeklinde 2 kere sarımsı akıntım oldu bu normalmi sizce
Mutlaka öncesinde ücretsiz ön görüşmeye gidin bende gitmiştim bana tahlillerin olduğu bir kağıt vermişlerdi istediklerini ben orda yaptırsam diye ücret görüşmesi yapmıştım tutarı hatırlamıyorum ama kan tahliline göre bayağı yüksek çıkmıştı sadece erkek testini orda yaptırabiliriz diye düşünmüştük ama rizede yaşıyoruz işim gereği ürün alımına 2 ayda bir istanbula geliyorum kaldığımız evde tuzladaydı beşiktaşa gidip gelmek çok zor olur o trafik yoğunlu vs diye trabzonda yaptırmaya karar verdik burda başladık şubat ayında transferim yapılcak eğer tutunmazsa bu sefer bahçeçide yaptırcam inşallah tutunur gerek kalmazSelamlar bende tüp bebeğe başlayacağım ocagın20 si gibi bahçecici ye ön görüşmeye gideceğiz ben hemen başlamak istiyorum adetim 22 Ocak hangi evrakları hazır bulundurmam lazım test falan istiyorlar mı çok heyecanlıyım bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
Ahh super canım çok sevindimKeseyi gördük yolk sac da göründü çok şükür kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı doktorum sen ne yaptın ?
Çok teşekkür ederim cevabın içinNormal canım problem yok çünkü bana da aynısı olmuştu doktorum olabilir normal dedi
İnşallah normaldir canım. Sen ne zaman test vereceksingaliba normal canım. aynı gün transfer olduk senle. benim de dün sarı-turuncumsu-kahverengimsi bi akıntım oldu bikaç damla. bugün yok bir şey artık
o kadar ilaç, hormon vs alıyoruz ki, olabilir canım.Arkadaslar merhaba ben transfer oldum 3. Gun 2 kere kusmam oldu bugun 1 kere ara ara mide bulantilarim oluyor bugun 7. Günüm sizce normal mi veya boyle bisey yasayip pozitifi goren var mi
10. günüm pazar günü, 7’si. pazar veremem sanırım, o yüzden 8 ocakta vereceğim canım.İnşallah normaldir canım. Sen ne zaman test vereceksin
Eveeet benimde sizin gibiydi agzima bisey almak istemezdim ama transfer oldugumdan beridir geceleri dahi midem boşalmış gibi acliktan uyaniyorumo kadar ilaç, hormon vs alıyoruz ki, olabilir canım.
benim de 5 gündür iştahım acayip arttı. transfer öncesi de estrofem yüzünden acayip kapanmıştı iştahım.
Allah yardımcınız olsun Tüp Bebek paket ücretine tabi değil o zaman bu tahliller doğru mu anladım benim hazırda rahim filmi eşimin sperm testi mevcut zaten onları kullanırızMutlaka öncesinde ücretsiz ön görüşmeye gidin bende gitmiştim bana tahlillerin olduğu bir kağıt vermişlerdi istediklerini ben orda yaptırsam diye ücret görüşmesi yapmıştım tutarı hatırlamıyorum ama kan tahliline göre bayağı yüksek çıkmıştı sadece erkek testini orda yaptırabiliriz diye düşünmüştük ama rizede yaşıyoruz işim gereği ürün alımına 2 ayda bir istanbula geliyorum kaldığımız evde tuzladaydı beşiktaşa gidip gelmek çok zor olur o trafik yoğunlu vs diye trabzonda yaptırmaya karar verdik burda başladık şubat ayında transferim yapılcak eğer tutunmazsa bu sefer bahçeçide yaptırcam inşallah tutunur gerek kalmaz
9. Gün çıkar tabiki ama o kadar beklemişsin 1 gün daha bekleyip gününde versen daha iyi olur. Ama tutunduysa çıkar tabiki yine de sen bilirsinIyi aksamlar arkadaslar ben 25 aralikta transfer oldum 5 ocakta test gunum ama duramiyorum merkatan olcem artik gitsem kan versem cikar mi acaba donus yaparmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?