Canımmm çok sevindim. İnşallah kucağınıza da aldığınızı görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm çok sevindim. İnşallah kucağınıza da aldığınızı görürüz
Canım son günlerdeki belirtilerin neydi? Kasık batmaların geçmiş miydi?
Bende 15 aralıkta transfer oldum 3. Gün embriyosuMerhaba herkese 15 aralıkta transfer oldum benim naturel siklus ile yapıldı.Bu 6. Denemem oldu benimle aynı yada yakın olanlar var mı
Benim 5. Gün embriyosu nerde oldunuz hangi hastaneBende 15 aralıkta transfer oldum 3. Gün embriyosu
Bursa pembe maviBen Zeynep kamilde yaptırdım sen nerede yaptırdın
İlaçlı mı ilaçsız mıBursa pembe mavi
İlaçlı dan kastın iğnelerle yumurtaların büyütülmesiyse evet ilaçlı canm pek hakim değilim de kusura bakmaİlaçlı mı ilaçsız
Canım hayırlı olsun tabiki yükselirKızlar birşey sorucam bu gün transfer hariç 10.günün kan verdim değerim 37.62 bu değeri görüp yükselen varmı?
Canım neden kabız oldun ilk denemen mi ben transferden 4-5 gün önce ekmek ve hamur işi tüketmiyorum transfer sonrasında da genelde ekmek tüketmiyorum lifli gıdalar meyveler ve yulaf tüketiyorumPeki nasıl gidiyor bekleme sürecin cann bugün daha 2. Günümüz ama bende kabızlık sorunu oldu
Bol bol kuruyemiş ve kayısı ye , progestan gaz yapıyor ben bu güne kadar 5 tane gebelik testi evde yaptım 7. günden sonra erken gebelik testinde pozitif gördümTebrik ediyorum çok sevindim M Maviboncuk58 durumu güncelledim hemen koşa koşa :)) sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz inşallah
Benim de transfer günü hariç 4. Günüm. Her şey için çok erken biliyorum ama test yapmak istiyorum biraz belim ağrıyor bugün bir de ilaçlardan mi bilemiyorum gaz problemim biraz fazla.
Merhaba benim ilk 4 gün belirtim vardı ama dün bugün belirtim yok test yapmaya korkuyorum normalde cumartesi test günüm ama perşembe kan vermeyi düşünüyorum.Ayın 11 de transfer olan canlar neler yapıyorsunuz ? Belirtilerniz var mı ? Test yapan oldu mu ?
İnşallah çok dua edinCanım hayırlı olsun tabiki yükselir
Bilmiyorum ki elimden kuru kayısı incir erik hiç düşürmedim halde oldum ikinci denemem bu su da fazla fazla tüketiyorum umarım bebeklerimiz bizimle kalır sımsıkı tutunur test tarihi olarak ne dedi doktorun bnm 26 aralıkCanım neden kabız oldun ilk denemen mi ben transferden 4-5 gün önce ekmek ve hamur işi tüketmiyorum transfer sonrasında da genelde ekmek tüketmiyorum lifli gıdalar meyveler ve yulaf tüketiyorum