- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
22 transfer 1 Ocak da öğrenirsin dedi diğer kızımda 1 ocakda kuvezden çıkmıştı hocam hatirladiniz mi dedim isallah 1 Ocak sana uğurlu gelecek dediii allahimmm emeklerimizi boşa cikarmasinEveetttttttgrubumuzda en son benim sanırım
Ayyyy amiiiin inşAllah 9gun sonra ya verdi o zaman test tarihinizi çok guzelllll22 transfer 1 Ocak da öğrenirsin dedi diğer kızımda 1 ocakda kuvezden çıkmıştı hocam hatirladiniz mi dedim isallah 1 Ocak sana uğurlu gelecek dediii allahimmm emeklerimizi boşa cikarmasin
Siz nerede görüyorsunuz tedavinizi hangi merkez22 transfer 1 Ocak da öğrenirsin dedi diğer kızımda 1 ocakda kuvezden çıkmıştı hocam hatirladiniz mi dedim isallah 1 Ocak sana uğurlu gelecek dediii allahimmm emeklerimizi boşa cikarmasin
Ankara'da cnm özel bı klinikSiz nerede görüyorsunuz tedavinizi hangi merkez
Evet canım bi kızım var ordaki tedavimden cem çelikti doktorum. Gecen sene de dondurulmuş emb.vardı oda ordaydı ama olumsuz sonuclandı.tekrar tedaviye baslayacagım zaman ordan ayrıldıgını duyduk brüksele gecmiş o yuzden geldik bu tarafa.ama Bahceci gerçekten iyi geciriyor bunu cok iyi biliyorum buda sadce adı oldugu içinBahceci de olumlu sonuç aldınız mi peki?
Evet bende yanlış hatırlamıyorsam eğer rahim dinlendirme icin 10 bine yakın para verdik o kadar yüksek olduğu icin bende dondurma ücreti sandım meğersem dondurma da 12 imiş
Tam 10 gün oluyo kuzum seninde 3 Ocak Allah'in izniyleAyyyy amiiiin inşAllah 9gun sonra ya verdi o zaman test tarihinizi çok guzelllll
Hayırlı olsun inşAllahAnkara'da cnm özel bı klinik
Kesinlikle öyle laboratuvarı iyi benimde sebepsiz infertilite o sebepten yaptırmak istedim martta 3. Yılımız olacak birine desem erken diyecek ama artık istiyorum 3yil da az degil sebebi bilinmediği için beklemek de istemiyorum artık Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah güveniyorum bendeEvet canım bi kızım var ordaki tedavimden cem çelikti doktorum. Gecen sene de dondurulmuş emb.vardı oda ordaydı ama olumsuz sonuclandı.tekrar tedaviye baslayacagım zaman ordan ayrıldıgını duyduk brüksele gecmiş o yuzden geldik bu tarafa.ama Bahceci gerçekten iyi geciriyor bunu cok iyi biliyorum buda sadce adı oldugu için
İnşallah güzel haberlerle de gelmek nasip olurTam 10 gün oluyo kuzum seninde 3 Ocak Allah'in izniyle
Ayın 1 i tam 10 gün oluyor cano isallahhh cnm bnm hepimiz pozitiflenelimmm 2024 de nüfus patlaması yaşayalımHayırlı olsun inşAllah9gun sonraya testi vermesi çok güzel pozitif düşünün pozitif olur merak etmeyin
birşey danışıcam benim doktorum nar yasak dedi yeme dedi sizin doktorunuz mu önerdi benim aklım karıştı birazKızlar narımı aldım geldim de ben bunu daha kaç gün yiyeceğim ya
Ayyyy ay insallah birde genelde 10 gün sonraya mi veriyorlar test tarihi bazılarına 12 gün veren de var 3. Gün embriyo olanlar mi acaba daha geç veriyorAyın 1 i tam 10 gün oluyor cano isallahhh cnm bnm hepimiz pozitiflenelimmm 2024 de nüfus patlaması yaşayalım
Ben daha transfer olmadımbirşey danışıcam benim doktorum nar yasak dedi yeme dedi sizin doktorunuz mu önerdi benim aklım karıştı biraz
Bana o kadar çok ilaç verdi ki cnm sen git bakalım sana ne verecek ayın 17 sinde baslayacam simdilik estrofem günde 4 tane folik asit ve 10 damla d vitamini yarın 1 tane ovitrella iğne vurulacam 17 sindede bir sürü ilaç ve iğneye baslayacamİnşallah güzel haberlerle de gelmek nasip olur
Aynen cnm 5 inci gun embriyosu 10 üncü güne 3 üncü günü 12 .inci güne veriyorlarAyyyy ay insallah birde genelde 10 gün sonraya mi veriyorlar test tarihi bazılarına 12 gün veren de var 3. Gün embriyo olanlar mi acaba daha geç veriyor
Bu ayı 30 cekiyor olarak hesaplamıştımTam 10 gün oluyo kuzum seninde 3 Ocak Allah'in izniyle
kusura bakma ben transfer oldun diye dusununce ortalık karıştıBen daha transfer olmadımrahim kalinlastirmaya destekleyiciymis sanırım bende tüketiyorum
Aaaa öyle mi ben simdilikBana o kadar çok ilaç verdi ki cnm sen git bakalım sana ne verecek ayın 17 sinde baslayacam simdilik estrofem günde 4 tane folik asit ve 10 damla d vitamini yarın 1 tane ovitrella iğne vurulacam 17 sindede bir sürü ilaç ve iğneye baslayacam
Yok yok canımkusura bakma ben transfer oldun diye dusununce ortalık karıştı
29 Aralık kızımın doğum günü eşimde diyor ki öğrenelim poztif olursa herkesi cagiri söyleriz diyor hayır dedim negatif olursa kızımın doğum gününden kötü olurumBu ayı 30 cekiyor olarak hesaplamıştımdoğru tam 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?