Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi örgü örmekten içim dışıma çıktı. Bir de bu akşam kayınvalidemler ve görümcemler yemeğe geldiler. Sözde bana geçmiş olsuna geldiler ama yemekli Allahtan anacım yanımda da fazla ayak üstü kalmadım.Ayyy kıyamam yaaa
Sabır arkadaşım sabır
Rabbim hepimize hayırlısını verecek ben inanıyorum. Olmasa da bir bildiği var deyip kendimi tam teslimiyete hazırlıyorum.
Sağlıkla olsun hayırlısıysa olsun diyorum
Pozitif hissedelim heeeeep. En sonuna kadar pozitifBenim de 3 günüm kaldı kafayı yiyeceğim. Eşime ne hissediyorsun var mı yok mu dediğimde kutuda çift hissediyorum diyor
Bak doğru söyle sonra canına okurum dediğimde ben hissettiğimi söylüyorum diyor
Yaaa benimde bugün daha transfer oldu ama 10 gün nasıl geçecek bilmiyorumOfffff günler geçmiyo ya. Daha 10 gün var benim teste
Tam cinnetlik olmuş bu akşam desene. Bir cinnet geçirip folluğu dağıtsaydın ya. Yemekleri yapıp onların getirmesi gerekiyor benceVallahi örgü örmekten içim dışıma çıktı. Bir de bu akşam kayınvalidemler ve görümcemler yemeğe geldiler. Sözde bana geçmiş olsuna geldiler ama yemekli Allahtan anacım yanımda da fazla ayak üstü kalmadım.
Ohhh ye yeeee şifa olsun. Seve seve yeKızlar narımı aldım geldim de ben bunu daha kaç gün yiyeceğim ya
kizzzlar benim transfere daha 10 gün var yaYaaa benimde bugün daha transfer oldu ama 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Hahahah çok beklerim. Çayı bittikten sonra boş çay bardağımı bana uzatam cinsten benimkisi :)) ama sorsan ben daha 18 yaşındayım diye bağırır.Tam cinnetlik olmuş bu akşam desene. Bir cinnet geçirip folluğu dağıtsaydın ya. Yemekleri yapıp onların getirmesi gerekiyor bence
Teşekkür ederim canım içim dişim nar oldu halbuki en son arayacağım meyvedir şimdi nasıl yiyorum hapur hapurOhhh ye yeeee şifa olsun. Seve seve ye
Aa seninle ayın 25 inde mi öğreneceğiz birlikteYaaa benimde bugün daha transfer oldu ama 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorum bu sebepten de kimseye söylemeyi tercih etmedim güzel sonuçlar alıp veririm diye yıl basında ne yapacağım bilmiyorum gidince bütün işleri yapıyorum cunku o yüzden gitmeyeceğim hiç bir yereTam cinnetlik olmuş bu akşam desene. Bir cinnet geçirip folluğu dağıtsaydın ya. Yemekleri yapıp onların getirmesi gerekiyor bence
Ayy amin inşallah. İnşallah hepimizin bebişleri olur daaaaa birlikte seninki uyuyor mu benimki onu yemiyor benimki koştu benimki yürüdü diye yorumlar yaparız
Merhabalar ben bahceciye gidiyorum şuan hormon ignelerine başladım pazartesi kontrolüm var eğer bir aksilik çıkmazsa haftaya yumurta toplama işlemi olucak bu tam olarak nasıl bir işlem çok can yakıyor mu rahim dinlendirme mantıklı mı sizce bide hormon ignelerinden sonra şişlik oluyor mu ne gibi şeyler oluyor iğnelerden sonraHoşgeldiniz kızlaaar
Benimde aralığın 15 inden sonra gibi görünüyor transferim. Hangi merkezlerdesiniz? Embriyolarınız nasıl? Nasıl ilerliyor süreçleriniz?
Hayırlı olsun inşallah bende bahceciye gidiyorum benim yumurtamin gelişmesi 15 gün sürdü bu surede 3 kilo aldım ama boş şişlik sanırım. Rahim dinlendirme işlemini çok anlayamadik havuz işlemi yapacağımız halde rahim dinlendirme ücreti talep ettiler bizden doktor ve koordinator arasında çok Bi iletişim yok sanırım. Tekrar gittiğimde bu işlemi tekrar konuşacağımMerhabalar ben bahceciye gidiyorum şuan hormon ignelerine başladım pazartesi kontrolüm var eğer bir aksilik çıkmazsa haftaya yumurta toplama işlemi olucak bu tam olarak nasıl bir işlem çok can yakıyor mu rahim dinlendirme mantıklı mı sizce bide hormon ignelerinden sonra şişlik oluyor mu ne gibi şeyler oluyor iğnelerden sonra
Merhaba bende bahcecide tedavi görüyorum opu işleminden önce bende sürekli tedirgindim fakat hic stres yapılacak gibi değilmiş zaten size gun saat söyleniyor oruçlu gibi gidiyorsunuz anestezi alacağınız icin en az 8saat aç bir şekilde gittiğinizde ise uyutuluyorsunuz ve uyanıyorsunuz bu kadarcık uyanınca hafif agrilariniz olabilir zaten agri kesici iğne yapıyorlar dinlenip çıkıyorsunuz bu kadarcık önemli olan yumurta toplandıktan sonra başlıyor iste o zaman stres yapıyoruz yumurtalar gelişecek mi kaçıncı gün embriyosu olacak vs. Bu sebepten gerçekten opu can yakısı bir işlem degil birde rahim dinlendirme olayına doktorunuz karar verir söyler zaten sizlere dondurulmuş veya taze transfer olacaksınız diye hayırlı olsunMerhabalar ben bahceciye gidiyorum şuan hormon ignelerine başladım pazartesi kontrolüm var eğer bir aksilik çıkmazsa haftaya yumurta toplama işlemi olucak bu tam olarak nasıl bir işlem çok can yakıyor mu rahim dinlendirme mantıklı mı sizce bide hormon ignelerinden sonra şişlik oluyor mu ne gibi şeyler oluyor iğnelerden sonra
Saatinizde almanızda fayda var bana öyle söylenmiştiHormon iglerini tam saatinde olmak çok önemli mi bir iki saat oynasa bir sıkıntı olur mu
Merhabaaaa.Merhabalar ben bahceciye gidiyorum şuan hormon ignelerine başladım pazartesi kontrolüm var eğer bir aksilik çıkmazsa haftaya yumurta toplama işlemi olucak bu tam olarak nasıl bir işlem çok can yakıyor mu rahim dinlendirme mantıklı mı sizce bide hormon ignelerinden sonra şişlik oluyor mu ne gibi şeyler oluyor iğnelerden sonra
Rahim dinlendirme ücretini benden de istediler yumurta dondurma parası sanmıştım meğersem değilmiş onu transfer günü verecekmişiz rahim dinlendirme diye aldıkları parayı bi turlu anlam veremedim amaHayırlı olsun inşallah bende bahceciye gidiyorum benim yumurtamin gelişmesi 15 gün sürdü bu surede 3 kilo aldım ama boş şişlik sanırım. Rahim dinlendirme işlemini çok anlayamadik havuz işlemi yapacağımız halde rahim dinlendirme ücreti talep ettiler bizden doktor ve koordinator arasında çok Bi iletişim yok sanırım. Tekrar gittiğimde bu işlemi tekrar konuşacağım