2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Kesinlikle anneler candir simdi annem hamakta 2 saattir salliyor uyuyor ben de kokulu siyah uzumden yapilmis pekmez almistim mayhoş tadi onu veriyordum tahini de ekleyecegim muhlamayi labne ile yap yumysak muthis oluyor

Ay seni cok iyi anliyorum porsiyon az. Annem az once sogan corbasi yapti. Icine kiyma koyup verecegim bakalim. Balik vitamini hangi marka onerdi doktorunuz.

Ay seni cok iyi anliyorum porsiyon az. Annem az once sogan corbasi yapti. Icine kiyma koyup verecegim bakalim. Balik vitamini hangi marka onerdi doktorunuz.
Möllers önerdi canım. Kızımda da 5 yaşa kadar möllers kullandım sonra easy fish oile geçtim.
Kızım balık çok severdi trabzon’da yaşıyoduk o dönem zaten trabzonluyuz. 6 aylıkken hamsi denemiştim 12 tane yemişti hala bir tava hamsiyi yer kılçığıyla kuyruğuyla bide tam trabzonlu gibi hamsi baluk yicem der ah ah kızımın iştahından sonra oğlum benim nevrimi döndürdü hiç mi bir şeyi iştahla severek yemez bir çocuk:)

Başta bana da kabus gibi çökmüştü günlerce evde kavgalar döğüşler sonra yapabileceğime güvenmeye başladım yeni yeni( henüz tam değil )sonuçta ikiz anneleri de var
Allah sağlıkla kucağına aldirsin çiçeğim. Kolaylıkla, sağlıkla büyüt yavrucaklarini inşallah. Benim bebo bir ates parçası, bir fırtına olduğu için dün gece zırt pırt uyanırken ağlamaklı ağlamaklı keşke birkaç gece hastaneye gitsem de uyusam demişim eşim anlatıyor. Çok yorgunuz be Açi, bittik anam biz siz yola devam edin İkiz analarının ellerinden öperim

İstemeden hamilelik olmasaydı bende bu sıralarda düşünmeye başlardım sanırım doğana kadar 2 yaşını geçerdi güzel olurdu şimdi baya ikiz gibi oldular benimkiler
Ben hıc dusunmuyordum ama bir arkadasım aklımı cekmeye calısıyor, ben de bakıcıyı bır yoklayım dedım, hamıleyım dedim, gercekten mi dedi, ben de napıcaz dedım, o da mecbur bakıcaz dedı bakıcıdan sımdılık memnunum ama uykusuz geceleri tekrar yasama dusuncesi benı vazgecırıyor

Bız de bırgun tarhanalı yumurta, dıger gun irmikli yumurta, bunların yanında tahın ve Labne yıyor.. Bı de kahvaltılık sos, yazdan yaptıgım..
Bir ara avajadkou yumurta, yulaflı yumurta yapıyordum, artık ne yedirecem diye dusune dusune bı hal oldum.. İlk ikiyı donusumlu verıyorum

Kızlar 10 gün oldu sanırım prima night pants ile hiç çiş taşması yaşamadım. 4 numarasını kullanıyorum, külot bez şeklinde. Primanın 5 numarasında da taşma olmuştu. Night pants olmayan, normal külot bezinde. Gece gündüz bunu kullanıyorum artık. Diğer bezleri bitsin diye ara ara takıyorum.

Bebeğiniz kaç kilo bir de kaç saat durdu bez

Valla bizde bitiğiz 12 aydır gündüz beş parmağı geçmez uyuduğum gece ise toplam dört saat ya uyuyorum ya uyumadım bu uykusuzluk bütün bünyemi bozuyor kuzenimin bebeğini gördüm kırkbır kere maşallah bize vurmaz o şans dedim bebek hep sakin Benim kocama çekmişler oda çok fenaymış bende çok sakinmişim hatta annemin işi gücü olduğundan beni yataktan çok almamış yere koymamış 18 aylıkken yürümüşüm

Kuzenimin bebeği 15 aylık. Dün gece ilk defa 3’ten sonra uyumamış, sürekli meme için kalkmış. İlk defa ağlıycaktım dedi.
Dedim ben her gece onu yaşıyorum, okula gidiyorum, gece 23.30’a kadar da uyumuyorlar. Sevindim valla. Lohusayken ‘ben hiç ağlamadım’ demişti, onu hiç unutamıyorum. Normalde çok severim kuzenimi.

Gece beslenmesini kesebildiniz mi?Ben azaltmayi deniyorum ama olmuyor
Uyanip istiypr agliyor Yine oskan hoca soru kutusunda b8rine 1 yasindaki bebegin gece beslenmesi istiyorsa hakkidir dedi. 18.aya kadar zaten mama on sirada kesmeyin diyor normal beslenmesinde de.

Suyu kesinlikle kabul etmiyor ciglik cigliga agliyor ben hic uyku mama yapmadim,acliktan uyanmiyor bence,aliskanlik tamamen
Emziriyor muydun, mama mı veriyordun? Ben de sana katılıyorum, laf olsun diye kalkıyor. Bir hafta boyunca gece 3-5 kere mama yaptım. Ağzını bile açmadı. Dün de dünyanın mamasını içti gece. O kadar değişken ki. Kucağımda uyuyor. Yatağa yatıyorum geri kalkıp ağlıyor. Kucağımda yatayım dedim ona da izin yok. İlla oturuk dikecek adamı.
Çorap da giymiyorlar ailece. Deli oluyorum, buz gibi o ayaklar. Çoraplı pantolon giyince de pantolonu çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…