- 24 Aralık 2021
- 2.915
- 14.934
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #82.361
Mama sandalyesinin altında ayak koymak için olan şey mi ayaklık. İlk defa duydum ya, Allah'ım neler ogrenicem dahaMama sandalyesinde ayagi asagi sarkan bebeklerin tentonu kisaliyormus boy kisaligina sebep olabiliyormus ayaklik vs sart diye konusuldu
Evet o bizde açılari var ayarlaniyor ben onu bu duz yaptim asagi uzatmiyor osman hoca bilgisiMama sandalyesinin altında ayak koymak için olan şey mi ayaklık. İlk defa duydum ya, Allah'ım neler ogrenicem daha
Açılı değil bendeki, dümdüz sabit. Boyu uzadıkça aşağı da alinmaz benimki. Hiç dikkat etmedim ben buna, ayakları nasıl duruyor yarın bakicamEvet o bizde açılari var ayarlaniyor ben onu bu duz yaptim asagi uzatmiyor osman hoca bilgisi
Esimin evde oldugu gün yok kiKuşum ben gününde yapmadım doğum gününü, pazara denk getirdim eşim de evdeyken. Öyle yapsan dicem ama pastayi almışsın çoktan.Pasta yiyebilen herkes benim için de yiyebilir mi?
Olduğu kadar beybisi, hiç üzme kendini. Elinden geleni yaptın, böyle de mis gibi anın oldu bak kızçene anlatacak. Hem de kahkahalarla anlatacaksın ilerde emin ol. Şöyle yaptım böyle oldu vs diye. Benim kardeşim yapmasa emin ol senin kadar bile yapamazdım. Üstüne bir de oturur ağlardım. Kızın için uğraştığın her şey çok güzel, çok kıymetli. Senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı.Esimin evde oldugu gün yok kiher seyi tek basima yapmaya calisirken yapamadim.napim.benden de bu kadar
Gece 3-5 kere kalkıyoruz. Uykusuz bi şekilde güne başlıyorum. Okul 1600 kişi. Dün 80 öğrenciyi konuşma sınavı yaptım. Arı kovanı gibi kafam kaldırmıyor. Eve geliyorum, kız sürekli konuşuyor ve bi şeyler istiyor. İkisi de akşam 23.30’da yattılar. Hiç bir 5 dk yok kendi başıma durup kafamı dinlediğim. Ben de onlar uyuyunca uyudum.Noldu ev mi kalabalij bebis mi uyutmuyor ogrenciler mi sesli
Eşin evde olmadığı için belkide bu kadar zorlanıyorsun bebek konusundaEsimin evde oldugu gün yok kiher seyi tek basima yapmaya calisirken yapamadim.napim.benden de bu kadar
Ingilizce mi brans ben de konusma dinleme sinavi yapiyorum ama yine de benim dinlensigim yer okul onume sicak cay geliyor en azindanGece 3-5 kere kalkıyoruz. Uykusuz bi şekilde güne başlıyorum. Okul 1600 kişi. Dün 80 öğrenciyi konuşma sınavı yaptım. Arı kovanı gibi kafam kaldırmıyor. Eve geliyorum, kız sürekli konuşuyor ve bi şeyler istiyor. İkisi de akşam 23.30’da yattılar. Hiç bir 5 dk yok kendi başıma durup kafamı dinlediğim. Ben de onlar uyuyunca uyudum.
Evet ingilizceIngilizce mi brans ben de konusma dinleme sinavi yapiyorum ama yine de benim dinlensigim yer okul onume sicak cay geliyor en azindan
Bazı markalar 6-12, bazıları 9-12 ay. Ona göre 12 ay sonrasına geçmedik daha.Selam kızlar
2 numaradan 3 numara mamaya gecen oldu mu?
Asırı gaz sorun ıle karsılastık, tekrar 2 verdım ama yine gaz oldu, cocugun ayarlarını bozdum, gazlı bebek ne zormus ya, bebekken cekmedıgımız gazı 1 haftadır dibine kadar yasıyorum, uykular haram.. Uyanması da dert deıl ama cocuk acı cekiyor, gaz yuzunden
Hipp2 den hipp 3e gectik 1aydir sorun yok simdilikSelam kızlar
2 numaradan 3 numara mamaya gecen oldu mu?
Asırı gaz sorun ıle karsılastık, tekrar 2 verdım ama yine gaz oldu, cocugun ayarlarını bozdum, gazlı bebek ne zormus ya, bebekken cekmedıgımız gazı 1 haftadır dibine kadar yasıyorum, uykular haram.. Uyanması da dert deıl ama cocuk acı cekiyor, gaz yuzunden
Golden goat 2 numara veriyordum, 3 numara 12 ay sonrası dedıgı ıcın 3e baslamastım, aslında kutunun basında gaz olmadı, bır ara bezelye yedırdım, ilk ona bagladım gazı, bezelye vermedım ama gaz devam ettı, mamadan herhalde dedim. Tekrar 2 ye dondum. Dunsabahtan itibaren 3 kere 2 verdım, gece yine gaz oldu, kafayı yıcem, hep de gece oluyor bu gaz, gunduz keyfi ıyıBazı markalar 6-12, bazıları 9-12 ay. Ona göre 12 ay sonrasına geçmedik daha.
Gaz olduğunda kimyonlu yoğurt yediriyorum ben.
Bı de hıpp 3 mu denesem ki golden goat3 de 4 kutu varHipp2 den hipp 3e gectik 1aydir sorun yok simdilik
Ben hic baska marka denemedim canim denemelik bulabilsen iyiydiBı de hıpp 3 mu denesem ki golden goat3 de 4 kutu var
Reflor vardı evde ondan versem mi? Haftaya kontrole goturcem, saglık sigortası gunu bitmeden hakları bitireyim dıye.. 12.ay da rutin kontrol var mıydı bua arada?Bazı markalar 6-12, bazıları 9-12 ay. Ona göre 12 ay sonrasına geçmedik daha.
Gaz olduğunda kimyonlu yoğurt yediriyorum ben.
Hıpp combıotıc kullanıyordum onceden bır ara mama reddi olunca golden goata baslamıstım...Ben hic baska marka denemedim canim denemelik bulabilsen iyiydi
Varsa ver tabi rahatlatır. Bi dene.Reflor vardı evde ondan versem mi? Haftaya kontrole goturcem, saglık sigortası gunu bitmeden hakları bitireyim dıye.. 12.ay da rutin kontrol var mıydı bua arada?
Bize 12yi doldursun öyle gelirsiniz dedi. Gitmişken aşılarını da yaptırıyorum ben.Reflor vardı evde ondan versem mi? Haftaya kontrole goturcem, saglık sigortası gunu bitmeden hakları bitireyim dıye.. 12.ay da rutin kontrol var mıydı bua arada?
Oyy geçmiş olsun kuzumVarsa ver tabi rahatlatır. Bi dene.
9. Ay kontrolünde hastanenin uygulamasında 3 ay sonra kontrol görünüyordu. Mesaj attım, bu ay özel aşısı yokmuş. Benimki hasta biraz, onun için götürücem ama hasta olmasa götürmezdim. Hiç muayene ettirmedi en son kendini zaten.
Siz en son ne zaman gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?