- 20 Ağustos 2022
- 3.836
- 3.289
12 gün değil kuzum adetimin bittiği 3 gün oluyor yani12si muhtemelen ilerleyen saatlerde pik görmüşsün canım ve 13. Günde çatlamış gibi duruyor. Bugün 13se mutlaka değerlendirin canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 gün değil kuzum adetimin bittiği 3 gün oluyor yani12si muhtemelen ilerleyen saatlerde pik görmüşsün canım ve 13. Günde çatlamış gibi duruyor. Bugün 13se mutlaka değerlendirin canım.
12 gün değil kuzum adetimin bittiği 3 gün oluyor ayın 12 diye not aldım12si muhtemelen ilerleyen saatlerde pik görmüşsün canım ve 13. Günde çatlamış gibi duruyor. Bugün 13se mutlaka değerlendirin canım.
Ben de bu ay aynen böyle oldum bilen varsa bilgi verirse çok seviniriz …Adet bittiği günden itibaren başladım 10-11-12-13 ü yaptım koyulaşması gerekirken neden silikleşti anlamadım ovulasyon testi anlayanlar bi bakabilir mi kızlar
Adettin başlangıcından kaçıncı günündesin canım? 8 mi? Erken yumurtlamış olabilirsin. Ben de bir keresinde 7. Gün yumurtladım12 gün değil kuzum adetimin bittiği 3 gün oluyor yani
Her durumda yumurtlamış görünüyorsun canım. Yine ovulasyonla takip et istersen belki sonra yine koyulaşır bilemedim. Sen bugünü ve yarını değerlendir mutlaka12 gün değil kuzum adetimin bittiği 3 gün oluyor yani
Evet canım 8 günde koyulaştı bugün 9 gün silikleşti ama tam pik olmadı ondan emin olamadım bende kuzum geçen ay zaten adetim 1 hafta gecikti ondan erken yumurtlamış olabilirimAdettin başlangıcından kaçıncı günündesin canım? 8 mi? Erken yumurtlamış olabilirsin. Ben de bir keresinde 7. Gün yumurtladım
Dünü değerlendirmedim ama tam koyulaşma zamanını dünden bir gün önce değerlendirdim dün boştu bugün yine değerlendirme yapıcam inşallah olurHer durumda yumurtlamış görünüyorsun canım. Yine ovulasyonla takip et istersen belki sonra yine koyulaşır bilemedim. Sen bugünü ve yarını değerlendir mutlaka
Kuzum bence senin işaretlediğin testte pik sonraları silik zaten çatlamış sorun yok gibi duruyorBenimde bu ay farklı oldu üstte ki kırmızıyla işaretli olan test adetin 13.günü ultra pik gördüm sonra çok silikleşmeden git gide koyulaştı ve altta ki gibi oldu tek olan foto kurumadan önceki hali 2.ye pik gördüm ve bugün siliklesti kist mi var yoksa 2 kere mi oldu anlamadım
Bugün daha silik çıktı ama testden sanırım tam siliklik bugün gördüm kafamı karıştırdı çünkü dünde baya pikti femometer da doruk gösterdiKuzum bence senin işaretlediğin testte pik sonraları silik zaten çatlamış sorun yok gibi duruyor
Testten dolayıdır canım ben strip testlere pek güvenemiyorum benimde öyle gösteriyordu bence kaset testle deneBugün daha silik çıktı ama testden sanırım tam siliklik bugün gördüm kafamı karıştırdı çünkü dünde baya pikti femometer da doruk gösterdi
Hayırlısı olsun ya Güzel değerlendirdim gerisi Allah'a kaldıTestten dolayıdır canım ben strip testlere pek güvenemiyorum benimde öyle gösteriyordu bence kaset testle dene
Canım erken yumurtlamış olabilirsiniz. Ovulasyonla takip edin..silikleşiyor mu koyulaşıyor mu ona bakmanız lazım. Ben 7. Günümde yumurtladığımı bilirim.Ben de bu ay aynen böyle oldum bilen varsa bilgi verirse çok seviniriz …
Umarım iki kere yumurtlamışsındır canım. Kistte lh pik mi çıkıyormuş hiç bilmiyorum.Benimde bu ay farklı oldu üstte ki kırmızıyla işaretli olan test adetin 13.günü ultra pik gördüm sonra çok silikleşmeden git gide koyulaştı ve altta ki gibi oldu tek olan foto kurumadan önceki hali 2.ye pik gördüm ve bugün siliklesti kist mi var yoksa 2 kere mi oldu anlamadım
Amin canım inşallah ben değerlendirmedim de dünü inşallah pik değildir diyorumHayırlısı olsun ya Güzel değerlendirdim gerisi Allah'a kaldı
2 kere yumurtlamış olabilirsin canım, ilk pikten sonra aşırı silikleşmemiş olsada sonraki yaptıkların pik değil çünküBenimde bu ay farklı oldu üstte ki kırmızıyla işaretli olan test adetin 13.günü ultra pik gördüm sonra çok silikleşmeden git gide koyulaştı ve altta ki gibi oldu tek olan foto kurumadan önceki hali 2.ye pik gördüm ve bugün siliklesti kist mi var yoksa 2 kere mi oldu anlamadım
Evet kist varsa pik gösteriyor pcoslarda olduğu gibi ama silinme gördüm bugünUmarım iki kere yumurtlamışsındır canım. Kistte lh pik mi çıkıyormuş hiç bilmiyorum.
Bugün çatladıysa bugünü değerlendir mutlakaAmin canım inşallah ben değerlendirmedim de dünü inşallah pik değildir diyorum